Farklı bir durum olmadı... Çok konuştu arkamdan ama karşıma çıktıgında dizlerinin bağı çözüldü..
FOTODA GÖRÜLDÜGÜ GİBİ KENDİSİ KESEMEYECEGİNİ ANLADI VE ŞİFACI ASİT İLE KESMEYE ÇALIŞMIŞTIR V.S DEVAM EDERKEN FAKAT SONUC DEGİŞMEMİŞTİR !
BU FOTODA ATILAN ASİTTEN SONRA SİNİRİMİN İFADESİ OLARAK 100 ENERJİ İLE !!
İddia ediyorum ki charda kardeşim var diyeceler yine. İddia ediyorum ki yine bir iftira ile konuyu saptırmaya çalışacaklardır...
Herkes haddini bilsin !
Tebrikler .. murat yine güzel bir basarı ..WaFFenxeLLecTRo'daki kişinin Abdullah oldğunu sanıyoruz. tahmin ediyorum ki Emin denen kişi gelicek ve karekterde ki ben değildim diyerekten seninle tekrar ws atmak isticektir. ... Onların şuanki yüzlerini görmek istiyorum bu gece uyuyamıcaktır.
Ve Unuttuğun birşey var onu da ben düzelteyim ..... :arrow: WaFFeNxeLLecTRo 2 : 5 ŞeRRuh !
Ne Sevene Düşmanım
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...
merak etmeyin biz birileri gibi gerçekleri kıvırmayız ortağım emini yenmiş şerruh şuan nasıl oldu nasıl yenildi konuyu bilmiyorum çarda para bitmiş foruma bi bakayım dedim bunları gördüm ama yendiği kişi büyü kullanmayı en iyi bilen ortağım emindir. çünkü biz o saatlerde kurtlar vadisi izliyoduk bizde doğru neyse odur kıvırma mıvırma yok yenildikmi yenildik hak edene hakkını werriz ve düşmanımızda olsa mağdur olduğu yerde savunur doğruları konuşuruz bizim derdimiz hakkımızın yenilmesi birilerinin herzaman zeytinyağı gibi üste çıkması sürekli karalama politikası izleyip iftiralar atması...
yalnız bişi merak ettim ilk fotoda şerruh bişiler demiş üstünü karalamışsın durum neyse onu koy işine geleni koyma ne dedide karaladın orayı merakımdan soruyom açuıklarsan sevinirim...
Son fotoda 100 canla kestin ha? Kendı kendıne basladın daldın o kadar adamda dur yazmış
Ve yine son fotoda senin ne kadar karaktersiz oldugun görülüyör ; SPECHLES adlı karaktere yazdıgına bak '' bizim eleman kesicek onu '' çok güzel bir vs bozma taktiği Bende diyordum oradakı Powermage kim ? Her vs de dalıp duruyordu Anlaşıldı .
Yalnizadam0 yazdı:Tebrik etmiyorum , çantan helal para görsün.
Son fotoda 100 canla kestin ha? Kendı kendıne basladın daldın o kadar adamda dur yazmış
Ve yine son fotoda senin ne kadar karaktersiz oldugun görülüyör ; SPECHLES adlı karaktere yazdıgına bak '' bizim eleman kesicek onu '' çok güzel bir vs bozma taktiği Bende diyordum oradakı Powermage kim ? Her vs de dalıp duruyordu Anlaşıldı .
Yalnizadam0 yazdı:Tebrik etmiyorum , çantan helal para görsün.
Yineliyorum
Tebrik etmiyorum , çantan helal para görsün .
EMİN .
Sen "Betaxuzmann" adlı kişiyi cagırıp V.s'yi bozdurmaya çalıştıgın sırada ben SPECHLES'e o lafları söyledim söyledigim laf V.s'yi bozma gibi bir anlam taşımıyor tersine V.s'e karışacak olursa bizim eleman halleder onu dedim onu bunu bırak sen madem V.s bozmak dedin Fotolara iyi bak sizin eleman iş başında "Sonyx" adlı dengesiz V.s esnasında sürekli asit atıyordu. Ayrıca Powermage dedigin şahıs 32 lvl ve klansızdı ve asla moda geçmedi tahminime göre büyücü kullanan bir şahıs ve taktik ögrenmek için oradaydı senin rezilliklerinede şahıt oldu.. V.s'e başlamadan önce bana " ben abdullah vs atacaksan 50m koyarım " diyen kişi aslında EMİN(büyücü kullanmayı bilen[BİLDİGİNİ SANAN] )miş.. Emin efendi benden bu kadar çekindigini bilsem bende charda Sergen vardı derdim Neyse 2 el Cıvıtmaman için verildi fakat yinede cıvıttın buda senin farkın olsa gerek Şunu çok merak ediyorum
" Ben yenilmezim,Kendime Rakip Görmüyorum,Parasına kastı olan varsa pm atsın " Gibi cümleleri hala yazacakmısın :lol: :lol: Ha şunuda söylemeden geçmeyim demişsin ki Çantan helal para görsün Asalak herif Çantamdaki paraların hepsi sana ait hepsi senden kazandıgım paralar bu yüzden Helal olduguna inanmıyorum o konuda haklı olabilirsin
ŞeR~Ruh, Gerisi teferruat !
Zonguldakli yazdı:Şerruh senı tanımasamda şu anda gözümde en iyi büyücülerdensin Tebrik ederim
Teşekkür ederim.
Yalnizadam0 yazdı:yalnız bişi merak ettim ilk fotoda şerruh bişiler demiş üstünü karalamışsın durum neyse onu koy işine geleni koyma ne dedide karaladın orayı merakımdan soruyom açuıklarsan sevinirim...
Sizi ilgilendiren bir durum olsa zaten üstünü çizmezdim. Üstüne vazife olmayan işlere burnunu sokma.
Şunu tekrar belirteyim. " Ellectro bana dediki, Charda emin yok ben Abdullah, 50m koyarım bu yüzden. " Bunu söyleyen kişinin EMİN oldugunu Abdullah kanıtladı fakat, Emin neden böyle bir yalan söyledin anlamadım yine seni yendigimde charda ben yoktum Abdullah vardı demeyi mi planlıyordun ? Şunu unutma karşındaki büyücü,Ne acemi Nede tecrübesiz. Herşey item degil taktik meselesi
AvasT Team &WolfpacK TeaM 2007 MarT -2010 NisaN TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!