WaFFeNxeLLecTRo V.s. ŞeRRuh ! {50 Milyon }

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Re: WaFFeNxeLLecTRo V.s. ŞeRRuh ! {50 Milyon }

Mesaj gönderen SeRRuh »

Herşeye cevap vermeyi biliyordun Emin.. senden cevap bekliyorum neden charda Abdullah'ın oldugunu söyledin ? Sen oldugun halde !
Kullanıcı avatarı
aNaRcHy
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen aNaRcHy »

Merhabalar,

Arkadaşlar. 2nizi de az çok tanısam da tarafsız konumda olduğumu bilin. Amacım kimseyi savunmak değil polemiğe son vermektir. V.s de hakem olduğumu belirterek söylemeliyim ki;

''100 canda kestiğinde habersiz başladın.'' gibi bir cümle kullanılmış. Ben saymadan başlanılan bütün elleri tekrarlattığımı 2nizde çok iyi biliyorsunuz. Hatta bir defasında 3, 2 dedim 1 yazdığımda ''Lütfen gereksiz konuşmalarla yazışma alanını kirletmeyiniz'' uyarısı geldiği için 1 çıkmadı ''Devam edelim'' demenize rağmen tekrarlattım.

V.s attınız kaybeden ve kazanan oldu evet, ama bu tür polemikler yaratmak için çaba sarfetmeyin 2nizde. Meran'n daha önemli sorunları var. İyi forumlar.
:!:
Resim
Resim
Slogan Bulamadım...
Resim
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen SeRRuh »

aNaRcHy yazdı:Merhabalar,

Arkadaşlar. 2nizi de az çok tanısam da tarafsız konumda olduğumu bilin. Amacım kimseyi savunmak değil polemiğe son vermektir. V.s de hakem olduğumu belirterek söylemeliyim ki;

''100 canda kestiğinde habersiz başladın.'' gibi bir cümle kullanılmış. Ben saymadan başlanılan bütün elleri tekrarlattığımı 2nizde çok iyi biliyorsunuz. Hatta bir defasında 3, 2 dedim 1 yazdığımda ''Lütfen gereksiz konuşmalarla yazışma alanını kirletmeyiniz'' uyarısı geldiği için 1 çıkmadı ''Devam edelim'' demenize rağmen tekrarlattım.

V.s attınız kaybeden ve kazanan oldu evet, ama bu tür polemikler yaratmak için çaba sarfetmeyin 2nizde. Meran'n daha önemli sorunları var. İyi forumlar.
Övdün mü Sövdün mü tebrik mi ettin ? Anlayamadım ama şunu aydınlatalım 100 canla kesilen fotoyu V.s Fotolarının arasına atmadım zaten ayrıca Sinirlendirdigi için böyle birşey yaptıgımıda hemen üzerinde açıkladım.

Meran'ın sorunları beni,benim sorunlarım Meran'ı bağlamaz anlatabildim mi Ünal kardeşim. Ayrıca yaptıgın Dürüst/tarafsız hakemligin için çok teşekkür ederim bunu unutmuşum konuyu açarken malum tarafsız hakem bulmak samanlıkta igne aramaktan daha zor hale geldi Meran'da..
Kullanıcı avatarı
aNaRcHy
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen aNaRcHy »

SeRRuh yazdı:
aNaRcHy yazdı:Merhabalar,

Övdün mü Sövdün mü tebrik mi ettin ? Anlayamadım ama şunu aydınlatalım 100 canla kesilen fotoyu V.s Fotolarının arasına atmadım zaten ayrıca Sinirlendirdigi için böyle birşey yaptıgımıda hemen üzerinde açıkladım.

Meran'ın sorunları beni,benim sorunlarım Meran'ı bağlamaz anlatabildim mi Ünal kardeşim. Ayrıca yaptıgın Dürüst/tarafsız hakemligin için çok teşekkür ederim bunu unutmuşum konuyu açarken malum tarafsız hakem bulmak samanlıkta igne aramaktan daha zor hale geldi Meran'da..
Ne övdüm ne de sövdüm 8-) Ama 2nizi de tebrik ederim. Aranızdaki sorunlar beni ilgilendirmez tabiki. Düşüncelerin içnde teşekkürler kardeşim.
Resim
Resim
Slogan Bulamadım...
Resim
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen SeRRuh »

Güncel
Kullanıcı avatarı
YesilbuyuxOwner
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen YesilbuyuxOwner »

Farklı bir durum olmadı... Çok konuştu arkamdan ama karşıma çıktıgında dizlerinin bağı çözüldü.

Sen farklı bir durum mu bekliyordun ? :lol: :lol:
Akıl yaşta değil baştadır lakin aklı başa getiren yaştır

̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

Vururum tek atışta!Olmadı iki atış.Bilemedin üç...
Kullanıcı avatarı
ZeydanBey
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ZeydanBey »

ŞERRUH DAYI PARANI ALDINMI ALMADINMI ÇATIR ÇATIR HARCA GARDAŞIM KİMSE BİŞEY DİYEMEZ :) BAZI ISKARTALAR KISKANDIKLARI İÇİN YORUM ATIYOR :D ÖZELLİKLE BU WAFFENXELECTRONUN ESKİDEN BÜYÜCÜYÜ EN İYİ KULLANAN BİRİ KORKUSUZXBÜYÜCÜ OLDUĞU KORKUSUZXLYDERİN ONUN OLDUĞU HIRSIZ OLDUĞUNU ?. BİRDE KONU AÇYORLAR ESKİYİZ ŞÖYLEYİZ BÖYLEYİZ B*K ESKİSİNİZ.BEN O ADAMIN YÜCELEN BALYOZ İÇİN NELER YAPTIĞINI BİLİRM.BİR ANDA ORTAYA BİR CHAR ÇIKTI ELLECTROPOWER OOO CHARA BAK İTEMLER EJDER OOOO BUNUN NERESİ HELAL PARA LAN...ZATEN TAYFO GİL ONU LONCALARINA ALMIŞ ATMIŞLAR SONRA OKTAY ATMISTIR ONU :D ŞİMDİ OLDUĞU GİBİ CHOOSENSXSHOOT OLMUS CHOOSENSXKRAL , CHOOSENSXSHOOT BUNLAR NEKADAR TEMİZ KALPLİ İNSANLAR DEĞİLMİ ? BİZLER HIRSIZIZ DEĞİLMİ ? EVET ULAN ÇALIYORUM KARI GİBİ SAKLAMIYORUM LAN İTİRAZI OLAN HATAY / REYHANLIYA GELSİN BENİM MEKANIM BELLİ GİZLİ GİZLİ DÜMEN İŞLER ÇEVİRMİYOZ...
Kullanıcı avatarı
OoOWARNINGOoO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen OoOWARNINGOoO »

ZeydanBey yazdı:ŞERRUH DAYI PARANI ALDINMI ALMADINMI ÇATIR ÇATIR HARCA GARDAŞIM KİMSE BİŞEY DİYEMEZ :) BAZI ISKARTALAR KISKANDIKLARI İÇİN YORUM ATIYOR :D ÖZELLİKLE BU WAFFENXELECTRONUN ESKİDEN BÜYÜCÜYÜ EN İYİ KULLANAN BİRİ KORKUSUZXBÜYÜCÜ OLDUĞU KORKUSUZXLYDERİN ONUN OLDUĞU HIRSIZ OLDUĞUNU ?. BİRDE KONU AÇYORLAR ESKİYİZ ŞÖYLEYİZ BÖYLEYİZ B*K ESKİSİNİZ.BEN O ADAMIN YÜCELEN BALYOZ İÇİN NELER YAPTIĞINI BİLİRM.BİR ANDA ORTAYA BİR CHAR ÇIKTI ELLECTROPOWER OOO CHARA BAK İTEMLER EJDER OOOO BUNUN NERESİ HELAL PARA LAN...ZATEN TAYFO GİL ONU LONCALARINA ALMIŞ ATMIŞLAR SONRA OKTAY ATMISTIR ONU :D ŞİMDİ OLDUĞU GİBİ CHOOSENSXSHOOT OLMUS CHOOSENSXKRAL , CHOOSENSXSHOOT BUNLAR NEKADAR TEMİZ KALPLİ İNSANLAR DEĞİLMİ ? BİZLER HIRSIZIZ DEĞİLMİ ? EVET ULAN ÇALIYORUM KARI GİBİ SAKLAMIYORUM LAN İTİRAZI OLAN HATAY / REYHANLIYA GELSİN BENİM MEKANIM BELLİ GİZLİ GİZLİ DÜMEN İŞLER ÇEVİRMİYOZ...

ZEYDANBEY :D AHAHAHAHAHA HAKLISIN KANKA AHAHAHAHAHA :ugeek:
BBM PİN : 2709C9F2
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Ferhatbey »

OYUNDA Kİ TÜM BÜYÜCÜLERİ SEVMEM..
BİR TEK
ŞeRRuHH ve Playboys ! Şerruh iyi vs ci Play grup adamı :idea:

saygılar Relaxefendy :roll:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
swerdert
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen swerdert »

.SDASDASDASD
En son swerdert tarafından 22 Şub 2011 14:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön