Levendoğlu uzun bir aradan sonra geri döndü !..

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Kulu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Levendoğlu uzun bir aradan sonra geri döndü !..

Mesaj gönderen Kulu »

Aleykum selam hq öncelikle
Media Market teknosa d&r elektro world gibi büyük magzalardan elde edebilirsin sadece teknosadan degil ayrıca ben snn yerinde olsam hepsini gezerim cünkü fiyatları deysik :D:D
TEŞKİLAT

-Artıonsekızz-

Yasin EROĞLU /// ANKARA
Resim
Resim

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA
Kullanıcı avatarı
EspanyoL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen EspanyoL »

Arkadaşlar sadece 3 aylık plus paketler var ben araştırdım.3 aylık plus + isim değiştirme kodunun içinde bulunduğu paket sadece üyelikal'da var.Teknosa vb gibi alışveriş sitelerinde yok ve getirmeleri iç.in e-mail falan attım olumsuz karşıladılar.En iyisi yine ptt üzerinden havale :D
Kullanıcı avatarı
xKaBuSx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Delta Force

Mesaj gönderen xKaBuSx »

A.slm oyuna geri dönmene sevindim arkadaşım, bazı internet cafeler satıyor mesela 29.90 kredi kartı ile cekiyorlar ama fiyat 32 33 tl oluyo :)Kredi kartın varsa :arrow: www.üyelikal.com :arrow: alabilirsin.
IıIxDuMaNxIıI

Türkiyemxeczane

DeLTaFoRCeMARAZ
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen melodrama44 »

sadece 3 aylık plus içeren kutular teknosa gibi marketlerde var. isim kodlu 3 aylık plus ise sadece www.üyelikal.com ve üyelikal bayilerinde var. en yakın üyelikal bayilerini http://www.uyelikal.com/yetkili_satici.php adresinde bulabilirsin.üyelikal sitesine para yatırma işleminide banka,ptt havalesiyle veya kredi kartıyla alabilirsin. üyelikal dan kutular adrese teslim olduğu için adresinizi doğru girmeye dikkat edin.
keşke

1 temmuz 2012.
Kullanıcı avatarı
EspanyoL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen EspanyoL »

üyelikal.com adresinden alınan plusların kodları verilen e-mail adresine mi geilyor yoksa verilen adrese kargolanıyor mu?Ben daha önceden gamesilk'den alışveriş yaptım canlı destek hattından kodu göndermişlerdi.Acaba adresimize istediğimiz ikv plus paketin kargo parasını biz mi ödeyeceğiz yoksa aldığımız yerden mi ödenecek?Kargo ücreti tahminen ne kadar olur ??

“Genel Sohbet” sayfasına dön