Selamunaleyküm arakadaşlar;
Oyuna bazı sebeplerden dolayı ara vermiştim.Şükür nedenlerin biraz azalması ve boş zamanımın olması oyuna dönmemde rolü büyük olan en büyük iki etken Konuyu açmamdaki neden oyuna geri döndüğümden dostlarımın haberdar olması.Nerdeyse 2 senedir oyunda değilim oyunda arkadaş listemde 1 kişi açık değil herkes yeni çar açıp kasmış olmalı Arkadaşlar son olarak 29.90'lık plusları (kutu içeriği ile birlikte) nerden temin ediyorsunuz?Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.Herkese kolay gelsin iyi oyun & forumlar..
Acaba Sivas'taki Teknosa'da var mıdır bundan 15 gün önce gittiğimde gözüme çarpmadı orada olsa kesinlikle gözüme çarpardı.Aklıma takıldı acaba Sivas Teknosa çalışanlarına rica etsek getirirler mi ??
EspanyoL yazdı:Acaba Sivas'taki Teknosa'da var mıdır bundan 15 gün önce gittiğimde gözüme çarpmadı orada olsa kesinlikle gözüme çarpardı.Aklıma takıldı acaba Sivas Teknosa çalışanlarına rica etsek getirirler mi ??
Rica etmene gerek yok zaten Bütün Teknosa'larda satılıyor bazen stokta kalmıyor yerine yenisi geliyor bir daha gitmeni tavsiye ederim Teknosaya İyi forumlar.
" Son gün geldiğinde, bizde oyunumuzu oynayacağız ; İki ters, bir düz ! " xREWELx ReWeL
teknosa'ya e mail attım istanbul kıyamet vakti 3 aylık plus + isim değiştirme şifresinin içinde bulunduğu kutunun mağazalarında olmadığını ve getiremeyeceklerini söylediler yine internet üzerinden sadece şifre alcaz
Ahmetcim hg canım benim. Yeniden oyuna dönüyor olman beni sevindirdi. www.üyelikal.com adresi sana yardımcı olabilir bu siteye bir uğramanı tavsiye ederim.