Media Market teknosa d&r elektro world gibi büyük magzalardan elde edebilirsin sadece teknosadan degil ayrıca ben snn yerinde olsam hepsini gezerim cünkü fiyatları deysik
Levendoğlu uzun bir aradan sonra geri döndü !..
Re: Levendoğlu uzun bir aradan sonra geri döndü !..
Aleykum selam hq öncelikle
Media Market teknosa d&r elektro world gibi büyük magzalardan elde edebilirsin sadece teknosadan degil ayrıca ben snn yerinde olsam hepsini gezerim cünkü fiyatları deysik
:D
TEŞKİLAT
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA
Arkadaşlar sadece 3 aylık plus paketler var ben araştırdım.3 aylık plus + isim değiştirme kodunun içinde bulunduğu paket sadece üyelikal'da var.Teknosa vb gibi alışveriş sitelerinde yok ve getirmeleri iç.in e-mail falan attım olumsuz karşıladılar.En iyisi yine ptt üzerinden havale
- xKaBuSx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Delta Force
A.slm oyuna geri dönmene sevindim arkadaşım, bazı internet cafeler satıyor mesela 29.90 kredi kartı ile cekiyorlar ama fiyat 32 33 tl oluyo
Kredi kartın varsa :arrow: www.üyelikal.com :arrow: alabilirsin.
IıIxDuMaNxIıI
Türkiyemxeczane
DeLTaFoRCeMARAZ
Türkiyemxeczane
DeLTaFoRCeMARAZ
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
sadece 3 aylık plus içeren kutular teknosa gibi marketlerde var. isim kodlu 3 aylık plus ise sadece www.üyelikal.com ve üyelikal bayilerinde var. en yakın üyelikal bayilerini http://www.uyelikal.com/yetkili_satici.php adresinde bulabilirsin.üyelikal sitesine para yatırma işleminide banka,ptt havalesiyle veya kredi kartıyla alabilirsin. üyelikal dan kutular adrese teslim olduğu için adresinizi doğru girmeye dikkat edin.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
üyelikal.com adresinden alınan plusların kodları verilen e-mail adresine mi geilyor yoksa verilen adrese kargolanıyor mu?Ben daha önceden gamesilk'den alışveriş yaptım canlı destek hattından kodu göndermişlerdi.Acaba adresimize istediğimiz ikv plus paketin kargo parasını biz mi ödeyeceğiz yoksa aldığımız yerden mi ödenecek?Kargo ücreti tahminen ne kadar olur ??