iNANCIMI YİTRMEYE BAŞLADIM...

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
dreamtr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tr Army

Re: iNANCIMI YİTRMEYE BAŞLADIM...

Mesaj gönderen dreamtr »

Her türlü soruna cevab verecegimi söyledim madem ki konuyu bel altı yaptın bel altından dewam edek bence birazdan anlatacaklarım a dur de cünkü senin kıvranısların artık seni kurtaramayacak...

Gelelim Mustafa yılmaz kimdir ...

Mustafa Yılmaz 16.03.1980 dogumlu askeriyede uzman çavus olan bir arkadasımızmıs ...
Peki öyle mi bir de Formatçıdan dinleyelim Mustafa Yılmazı...

Bilgecik yada namı deger Formatçı yada bir zamanlar bütün Tılsımın Bilge diye bildigi hatta ve hatta Bilge loncasını bile kurdugu Mustafa Yılmaz degilmidir Lodos kalesinde beni cagırıp abi sana benimle ilgili cok onemli bir sey soyleyecem dediginde kıvırmalar sunlar bunlar abim cok olsa erkeksindir sanal dunya salla onemi yok dedigimde dilinin kemigi acılmıs vede evet abi ben erkegim ismimde Mustafa Yılmaz dememişmiydi ??

Mustafa Yılmaz oldugunu ogrendigimiz ve sonradan yönetici olan bu arkadasımızın Arz klanını birbirine kattıgı daha dun gibi hafızalarda yönetici carını da o zaman ki sevgilisi olan Deniz yada bilinen adı ile Çilek e verip milleti birbirine düşüren Mustafa yılmaz degilmiydi hatta bir telefon konusmamızda abi bende bu kzın cırılcıplak kamera kaydı goruntusu var diyen Mustafa Yılmazın ta kendisi degilmiydi?Daha sonradan soylemiş oldugu gibi 13 yasındaki cocuk kufur etmiş buna buda cvb vermiş ve yoneticilikten atılmıstı kendisinin soyledigi ama bilenler bilir ki durum bambaskadır oyle degilmiydi?

Mustafa Yılmaz benim yanımda adam oldun gibi bir cümle felan kurmaya calısmıssın sen degilmisin ben Kayseriye gittigimin 3. gununde kasamı ve paralarımı bosaltan canlı sahidi Musti Balık hala hayatta sen degilmisin Mustafa Yılmaz yöbeticiligin den sonra abi suna suna borcum var diyip benden para isteyen ne cabuk unutuldu bunlar Mustafa Yılmaz..
Dikkat et Mustafa Yılmaz o zamanda senin deyiminle 3 gr peşinde kosarken millete rezil oldun şimdi de aynı...

Sekerpare Özlemmiş adı 2 ay öncesine kadar tanımazdım sıgınaga giderken arkama dustu benle takılır oldu Mustafa Yılmaz hatırlarsan sana ben bu Sekerpare nin kim oldugunu vede neci oldugunu sordugumda soyledigin cevabları iyi hatırla burda bunları yazarsam işler cok ama cok cirkinlesecek Mustafa Yılmaz ...

Özel mesajlar felan diyorsun Mustafa Yılmaz sen kendin o özel mesajları cok iyi bilirsin :D istersen gel bundan sonra bir o tarafını konusak :D
He is a dream,Er ist traume...
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...

Abdullah SUCU
Kullanıcı avatarı
Veda
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Veda »

Arkadaşlar..
Dev Lathander bugun oyun icinde benimle konusmustur. Yapılan hareketin yanlıs oldugunu verilen yetkinin kötuye kullanıldıgını belirtmis ve gerekli kararın alındıgını prosedür geregi isleyisin devam ettiğini belitmis ve en kısa zamanda acıklama yapılacagını bildirmistir. Konu ve kisilerin yıpratılmamasına katıldıgım icin polemik yapmamamak ve hedeften sapmamak adına acıklama gelene kadar yorum
yapmama kararı almıs bulunuyorum.Sizlerede sabırla sonucu beklemeyi öneriyorum.Sevgilerimle...
Haksızlığa gelemem.. Hatır gönül dinlemem ben kurşun yerim laf yemem... Ölürüm ama doğruyu söylemekten vazgeçmem...

ŞEKERPAREE
Kullanıcı avatarı
MaRJinaL
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MaRJinaL »

dreamtr yazdı:Her türlü soruna cevab verecegimi söyledim madem ki konuyu bel altı yaptın bel altından dewam edek bence birazdan anlatacaklarım a dur de cünkü senin kıvranısların artık seni kurtaramayacak...

Gelelim Mustafa yılmaz kimdir ...

Mustafa Yılmaz 16.03.1980 dogumlu askeriyede uzman çavus olan bir arkadasımızmıs ...
Peki öyle mi bir de Formatçıdan dinleyelim Mustafa Yılmazı...

Bilgecik yada namı deger Formatçı yada bir zamanlar bütün Tılsımın Bilge diye bildigi hatta ve hatta Bilge loncasını bile kurdugu Mustafa Yılmaz degilmidir Lodos kalesinde beni cagırıp abi sana benimle ilgili cok onemli bir sey soyleyecem dediginde kıvırmalar sunlar bunlar abim cok olsa erkeksindir sanal dunya salla onemi yok dedigimde dilinin kemigi acılmıs vede evet abi ben erkegim ismimde Mustafa Yılmaz dememişmiydi ??

Mustafa Yılmaz oldugunu ogrendigimiz ve sonradan yönetici olan bu arkadasımızın Arz klanını birbirine kattıgı daha dun gibi hafızalarda yönetici carını da o zaman ki sevgilisi olan Deniz yada bilinen adı ile Çilek e verip milleti birbirine düşüren Mustafa yılmaz degilmiydi hatta bir telefon konusmamızda abi bende bu kzın cırılcıplak kamera kaydı goruntusu var diyen Mustafa Yılmazın ta kendisi degilmiydi?Daha sonradan soylemiş oldugu gibi 13 yasındaki cocuk kufur etmiş buna buda cvb vermiş ve yoneticilikten atılmıstı kendisinin soyledigi ama bilenler bilir ki durum bambaskadır oyle degilmiydi?

Mustafa Yılmaz benim yanımda adam oldun gibi bir cümle felan kurmaya calısmıssın sen degilmisin ben Kayseriye gittigimin 3. gununde kasamı ve paralarımı bosaltan canlı sahidi Musti Balık hala hayatta sen degilmisin Mustafa Yılmaz yöbeticiligin den sonra abi suna suna borcum var diyip benden para isteyen ne cabuk unutuldu bunlar Mustafa Yılmaz..
Dikkat et Mustafa Yılmaz o zamanda senin deyiminle 3 gr peşinde kosarken millete rezil oldun şimdi de aynı...

Sekerpare Özlemmiş adı 2 ay öncesine kadar tanımazdım sıgınaga giderken arkama dustu benle takılır oldu Mustafa Yılmaz hatırlarsan sana ben bu Sekerpare nin kim oldugunu vede neci oldugunu sordugumda soyledigin cevabları iyi hatırla burda bunları yazarsam işler cok ama cok cirkinlesecek Mustafa Yılmaz ...

Özel mesajlar felan diyorsun Mustafa Yılmaz sen kendin o özel mesajları cok iyi bilirsin :D istersen gel bundan sonra bir o tarafını konusak :D

Beni tehtit etigini atlamisin abdullah bey hatirlatirim ...
DerT SofrasındaN ßaL YediK BaŞ VerdiK ßaş eĞmediK..!
_________________________________________________________________________________
Zorabi
Dafnehira
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Dafnehira »

sabirsizligimizi hosgorun lutfen siz icinde bulundugunuz sorumluluklar dahilinde olaylara yaklasiyorsunuz yetkiniz cok fazla olsada bazi olaylari gorebilme yeteneginiz cok az sizin cevrenizde dahi olup bitenlerden haberiniz yok.bu yazdiklarimi yine bir iftira olarak nitelendireceksiniz hic onemli degil ama cevrenizdeki adamlara dikkat edin.
hayatta ogrenmesi en zor sey,hangi kopruden gecmek hangi kopruyu yakmak gerektigine karar verebilmektir.
Kullanıcı avatarı
dreamtr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Tr Army

Mesaj gönderen dreamtr »

Bekliyorum hala Mustafa yılmaz bir cevab yok ha sunudu da bil Mustafa Yılmaz beni az cok tanırsın gözümü fena karartım dökülen kan benim kanım olmayacak bunu bil ikinizinde kanını icecem burda hodri meydan...
He is a dream,Er ist traume...
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...

Abdullah SUCU
Kullanıcı avatarı
MaRJinaL
İskele Babası
İskele Babası

Lathander dediginiz gibi destekden mesaj attim karekterlerim ile ilgili ilgilenirseniz sevinirim simdiden tskler ..
_________________________________________________________________________________
Zorabi
Kullanıcı avatarı
ceronimooo
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ceronimooo »

dreamtr yazdı:Bekliyorum hala Mustafa yılmaz bir cevab yok ha sunudu da bil Mustafa Yılmaz beni az cok tanırsın gözümü fena karartım dökülen kan benim kanım olmayacak bunu bil ikinizinde kanını icecem burda hodri meydan...

Komedi ve polemik için çalısmaya devam et. tehtid etmediğin kim kaldı acaba merak ediyorum. Ben seni iyi tanıyorum merak etme ates olsan cürmün kadar yer yakarsın.
Burda beni yıpratmaya calısmana ve bunu yapmaktaki amacın bariz gorundugunden cok yorma derim kendini.
yazdıgın seyleri bilmeyen yok sanrıım kanalda. Sanal alemde girdigim her ortamda ilk anda kimligimi vermek bana ne zararlar getirebilir diye düsündügümden ve istedigim yerde istedigim kisi olma hakkına sahip oldugumdan bilgecikte olurum senin tabirinle herkesle ben sevgilide olurum. Tek dürüst ve burda ezilen yazık haksıca suclanan kisileri korumaya calısan Dayı Abi sensin. Her zmaanki gibi klavye erkekligi yapmaya devam et.
Altına bi don al, telefonuna kontor, gozun karardıgında yanıma gelmek icinde bi otobus bileti ayarla kendine. (Cok sey istedim gerci )
Yada sen git her zmanki gbi alkol al gel sarhos muhabbeti yap hepimiz gülelim. Yazık vah tüh bunun haline diye acıyalım biraz.Ben kızım diye oynadıysam bu kanalda yonetici olan suanda birileride erkek erkege nisan yaptı hatırlatırım. İşine gelen gorusur benimle işine gelmeyen uzak durur. Kimligimi ve kendimi korumak adına zaten artık hicbir ozelimi sacma kisilerle paylasmayacam sayende ogrendik zorda osla kimseye güvenilmeyecegini.
Sen ve daha ismini vermeyecegim bir kac kisinin bir kac gun once tanıdıgım kisileri istesem ben senin ozelini istedigin an okuyabilirm dediginde bu olacakları bilemliydim aslında ama hic düsünmedim.Sıkıstınız simdi ortaya cıkacak bizlerde belli olacagız diye .
Polemikten kacımak icin ne yazarsan yaz artık sana cevap vermiyorum. Bundan sonrası icin Susmam senden korktugumdan deigl seviyene inmeyecegim icindir.

NOT: Sana yeni bi car acalım Wampirdremant kasarım ben kanımızı kolay em :)
["Çingeneyi Padişah yapmıslar ilk Babasını kesmiş"
Kullanıcı avatarı
MaRJinaL
İskele Babası
İskele Babası

dreamtr yazdı:Bekliyorum hala Mustafa yılmaz bir cevab yok ha sunudu da bil Mustafa Yılmaz beni az cok tanırsın gözümü fena karartım dökülen kan benim kanım olmayacak bunu bil ikinizinde kanını icecem burda hodri meydan...

Sen ne saniyorsun kendini ya biz senin gibi geri kafali insanlar yuzunden geride kaliyoruz zorbalikla tehtitle nereye kadar sen yasini basini almis adasin bir oyun icin dedigin laflar bile migde bulandirici yani bunlari yapinca sana helal olsun adam sunun kanini icti mi diycekler uyun be sana diycekleri sey su aptal adam oyun icin adam la kavga etmis allah akil fikir versin diycekler ..
Zorabi
Dafnehira
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Dafnehira »

son yazdiklarimi niye siliyorsunuz ki bilgeisik olarak yazdigim son mesajimi lutfen yeniden ekleyin foruma ben her zaman yaptiklarimin ve yazdiklarimin arkasindayim biz her zaman dogrulari soyledik ha isinize gelir yada gelmez bu bizi baglamaz.bu arada imzam size yonelikti anlayacak kapasitede olmadiginizi gordugum icin belirtiyorum.
hayatta ogrenmesi en zor sey,hangi kopruden gecmek hangi kopruyu yakmak gerektigine karar verebilmektir.
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

hatırlarım beta döneminde oyunu doğru düzgün oynayanı geç oyunun ismini duyan yoktu kıvranırlardı tek tek sohbet ederdik yöneticilerle şimdi burunları kafdağında ama şunu unutmasınlar bizim sayemizde bu oyun buralarda onca emeğimiz var kendi adıma afişini alıp internet kafelere tek tek yükletiyordum zamanında

çok yazık
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön