Gelelim Mustafa yılmaz kimdir ...
Mustafa Yılmaz 16.03.1980 dogumlu askeriyede uzman çavus olan bir arkadasımızmıs ...
Peki öyle mi bir de Formatçıdan dinleyelim Mustafa Yılmazı...
Bilgecik yada namı deger Formatçı yada bir zamanlar bütün Tılsımın Bilge diye bildigi hatta ve hatta Bilge loncasını bile kurdugu Mustafa Yılmaz degilmidir Lodos kalesinde beni cagırıp abi sana benimle ilgili cok onemli bir sey soyleyecem dediginde kıvırmalar sunlar bunlar abim cok olsa erkeksindir sanal dunya salla onemi yok dedigimde dilinin kemigi acılmıs vede evet abi ben erkegim ismimde Mustafa Yılmaz dememişmiydi ??
Mustafa Yılmaz oldugunu ogrendigimiz ve sonradan yönetici olan bu arkadasımızın Arz klanını birbirine kattıgı daha dun gibi hafızalarda yönetici carını da o zaman ki sevgilisi olan Deniz yada bilinen adı ile Çilek e verip milleti birbirine düşüren Mustafa yılmaz degilmiydi hatta bir telefon konusmamızda abi bende bu kzın cırılcıplak kamera kaydı goruntusu var diyen Mustafa Yılmazın ta kendisi degilmiydi?Daha sonradan soylemiş oldugu gibi 13 yasındaki cocuk kufur etmiş buna buda cvb vermiş ve yoneticilikten atılmıstı kendisinin soyledigi ama bilenler bilir ki durum bambaskadır oyle degilmiydi?
Mustafa Yılmaz benim yanımda adam oldun gibi bir cümle felan kurmaya calısmıssın sen degilmisin ben Kayseriye gittigimin 3. gununde kasamı ve paralarımı bosaltan canlı sahidi Musti Balık hala hayatta sen degilmisin Mustafa Yılmaz yöbeticiligin den sonra abi suna suna borcum var diyip benden para isteyen ne cabuk unutuldu bunlar Mustafa Yılmaz..
Dikkat et Mustafa Yılmaz o zamanda senin deyiminle 3 gr peşinde kosarken millete rezil oldun şimdi de aynı...
Sekerpare Özlemmiş adı 2 ay öncesine kadar tanımazdım sıgınaga giderken arkama dustu benle takılır oldu Mustafa Yılmaz hatırlarsan sana ben bu Sekerpare nin kim oldugunu vede neci oldugunu sordugumda soyledigin cevabları iyi hatırla burda bunları yazarsam işler cok ama cok cirkinlesecek Mustafa Yılmaz ...
Özel mesajlar felan diyorsun Mustafa Yılmaz sen kendin o özel mesajları cok iyi bilirsin