Ejder olanlar ve Üretmek isteyenler! bir bakın derim ..

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
gothiic
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Ejder olanlar ve Üretmek isteyenler! bir bakın derim ..

Mesaj gönderen gothiic »

Kardeşim iyi demişsinde o maden basında saatlerce bekleyenlerin hakkı ne olucak. Girmiceksin sıgınaklara kasmicaksın kp oturcaksın maden başına gerekli materyalleri kendin toplicaksın siz istiyorsunuzki hemen olsun bitsin ben iki ay madenlerde yatıp kalktım bir ejder asa bir ashabı keyf ürettim ecel getiren üretimimde bitmek üzere bende biliyorum sizin gibi forumlarda boş boş yorumlar yapmayı ama yapmadım çabaladım amacıma ulaştım oyuzden size önerim ÇABALAYIN,ÇABALAYIN ÇABALAYIN.....
Resim
amenna ve saddakna amentü
Kullanıcı avatarı
Valexlord
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Valexlord »

gothiic yazdı:Kardeşim iyi demişsinde o maden basında saatlerce bekleyenlerin hakkı ne olucak. Girmiceksin sıgınaklara kasmicaksın kp oturcaksın maden başına gerekli materyalleri kendin toplicaksın siz istiyorsunuzki hemen olsun bitsin ben iki ay madenlerde yatıp kalktım bir ejder asa bir ashabı keyf ürettim ecel getiren üretimimde bitmek üzere bende biliyorum sizin gibi forumlarda boş boş yorumlar yapmayı ama yapmadım çabaladım amacıma ulaştım oyuzden size önerim ÇABALAYIN,ÇABALAYIN ÇABALAYIN.....
KATILIYORUM !
OoOGANGSTERSOoO

Valexlord

Galaxyxthismeran

Gizlenmiş İçerikGöster

FanArt a böyle katıldık .
Kullanıcı avatarı
Orhann
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Orhann »

2 Ayda Madende yatıp 1 ejder 1 asab ve 1 ecel üretilmez bırak onu 1 ayda bile tek ejder üretemezsin;
diyorsunki kendi meteryalini kendin topla ne yani 1 mavi kaya 6 mavi topaz istio 3 adet mavi kaya etti 18 mavi topaz +2 menekse + 5 Akik vb. sen bunları 1 ayda toplayabiliceğinimi sanıyorsun 2 şey var bunun yanıtı için;;

--Ya sizde b*k gibi şans var hemde amma şans,
--Ya da afedersiniz ama günümüzde gerçek hayattada dendiği gibi zngin züppesisiniz sizde b*k gibi para var ..
(Kusura Bakmayın kimse alınmasın ama bu cümleyi kurmak zorundayım 1 ay 2 ay madene yatmakla ne 3 adet şaheser nede 1 ejder üretebilirsiniz 1 ayda nasıl o kadar materyali toplayacaksın bunun yanıtını 4 gözle bekjliyorum ??

--He son 1 şey daha demişsinki sizin gibi boş boş yorumlar yazmayı konu açmayı yapmadım çabaladım çabaladım çbladım.
Ovvvv. gözlerim doldu :oops: gerçekten acıklı konuşmuşsun...Biraz sözlerine DİKKAT ET bu konu alakasız olsa bu kadar kişi buraya zahmet edip yorumda yazmaz iyi vya kötü .. ! ..
Bir zamanlar bir tablo kadar güzel İstanbul'da sen bu savaşın neresindesin?
Kullanıcı avatarı
Orhann
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Orhann »

iletimi yazdığımdan itibaren 33 kere tıklanmış ama hala bir yorum yok ?
Kullanıcı avatarı
cccbrksccc
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Iııı Asil Iııı

Mesaj gönderen cccbrksccc »

Mavinin çıkma olasılıgı ya da maden sayısı artarsa yeteri olur sanırım fıyatın dusmesi için 1 m lık 2 m lık madenler su anda 30 m e kadar fırlıcak gıbı tabıkı sorunun çözülmesi tek isteğimiz...
CcCxBuRaKxCcC - CcCBrKsCcC - cCcBuraKcCc / Beyaz Köşk

"To be or not to be < = > Olmak Ya Da Olmamak"
Kullanıcı avatarı
monsterdarker
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen monsterdarker »

Orhann yazdı:2 Ayda Madende yatıp 1 ejder 1 asab ve 1 ecel üretilmez bırak onu 1 ayda bile tek ejder üretemezsin;
diyorsunki kendi meteryalini kendin topla ne yani 1 mavi kaya 6 mavi topaz istio 3 adet mavi kaya etti 18 mavi topaz +2 menekse + 5 Akik vb. sen bunları 1 ayda toplayabiliceğinimi sanıyorsun 2 şey var bunun yanıtı için;;

--Ya da afedersiniz ama günümüzde gerçek hayattada dendiği gibi zngin züppesisiniz sizde b*k gibi para var ..
(Kusura Bakmayın kimse alınmasın ama bu cümleyi kurmak zorundayım 1 ay 2 ay madene yatmakla ne 3 adet şaheser nede 1 ejder üretebilirsiniz 1 ayda nasıl o kadar materyali toplayacaksın bunun yanıtını 4 gözle bekjliyorum ??

--He son 1 şey daha demişsinki sizin gibi boş boş yorumlar yazmayı konu açmayı yapmadım çabaladım çabaladım çbladım.
Ovvvv. gözlerim doldu :oops: gerçekten acıklı konuşmuşsun...Biraz sözlerine DİKKAT ET bu konu alakasız olsa bu kadar kişi buraya zahmet edip yorumda yazmaz iyi vya kötü .. ! ..
8 çar 49 et 2 ayda üret karizma satarak
Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
gothiic
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen gothiic »

Orhann yazdı:2 Ayda Madende yatıp 1 ejder 1 asab ve 1 ecel üretilmez bırak onu 1 ayda bile tek ejder üretemezsin;

Ben seni madenlerde hç göremedim sen eminönünde kan taşımı topluyosun gel yer altına gunde kaç saf maden cektıgımı bolge pm lerımde gorursun..
Resim
amenna ve saddakna amentü
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

1 ayda çok rahat ejder asa ve ecel uretılebılır ben gunde 5 mavı topaz çeken bır ınsanım
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bilinmez »

ben 3 gnde bir 1 kaya üğrettim akik 1 tane çektim 4 tanesini aldım menekşeler kaldı o kdr.
Kullanıcı avatarı
Orhann
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Orhann »

Oda sizin şansınız arkadaş plus'ta var ama çıkmıyor ben ne yapıyım herkeze çıkacak diye birşey yok 1 aydada çok rahat üretilmez !

“Büyücü” sayfasına dön