Arkadaşlar öncelikle bu konuyu açma sebebim Ejder, ejder üremek için maden fiyatlarının çok yüksek olduğunu düşünüyorum birde sizle tartışalım..tamam şaheserler çok pahalı koly yapılan bir şey değil pahalı olmasıda iyi güzel ama 150 m olur 200 m olur .;Ejder üretmeye kara verdim az çok parmda var ama bi baktım Mavi kaya 110 m dedi adam yuh dedim bune hadi 100 m den hesapla 3 adet 300 m ediyor sırf mavi kayalar 5 akik tne 5 m den de 25 m menekşe pek bilmiyorum ama 10-15 arasıydı galiba 12 m de 60 m kadim tne 25 m de ki çok zor her neyse D 2 adet oda etti 50 m diğerlerini salla onlar ucuz tmm yazdıklarımızı hesaplayalım .435 m ediyor öteki cart curtları hiç söylemedim işte asıl mevzu bu belki ynlış belki doğru ama paylaşmak istedim bence çok 435m bile bence GMlerinde okumasını tercih ederim.
Hadi diceksinz ki illaki ejdermi üreteceksin bırak üstünü düz tmm düzeyim full azat düzdüm üstümü 49 lvlim napıcam em yapa yapa kp kasarak zamanmı geçer zevkmi kalır ? İnsan Miğrat Sığınak'ta yapmak istiyor sıüınaga girebiliyorum tabi kenana pek almıyorlar

hele Miğrat 1 kere girdim şans eseri

neymiş ejdersiz almıyorlar elektrğin güzel olsa bile almıyorlar istiyosan full azat ol .İşte geldik konumuzun sonuna Ben bu mevzudan çok sıkıldım buna bir son verilip en azından tabii maden fiyatları azaltılmazda hepsi ne bileyim ejder üretimde biraz daha az madenler konabilir ne öle 3 mavi kaya 300 m hesap ettik konu başında
Evett ben konuyu açtım sizleride yorum yazmanızı büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum;
Sizce çokmu yanlış düşünüyorum yoksa doğrumu bunu bilmek istiyorum..yani sonuçta bu grp bölgeleri ejder'liler için açılmadı

) buyrun yorumlarınızı bkliyorum >>>>>>>>>> ..