Ejder olanlar ve Üretmek isteyenler! bir bakın derim ..

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
Orhann
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Ejder olanlar ve Üretmek isteyenler! bir bakın derim ..

Mesaj gönderen Orhann »

Arkadaşlar öncelikle bu konuyu açma sebebim Ejder, ejder üremek için maden fiyatlarının çok yüksek olduğunu düşünüyorum birde sizle tartışalım..tamam şaheserler çok pahalı koly yapılan bir şey değil pahalı olmasıda iyi güzel ama 150 m olur 200 m olur .;Ejder üretmeye kara verdim az çok parmda var ama bi baktım Mavi kaya 110 m dedi adam yuh dedim bune hadi 100 m den hesapla 3 adet 300 m ediyor sırf mavi kayalar 5 akik tne 5 m den de 25 m menekşe pek bilmiyorum ama 10-15 arasıydı galiba 12 m de 60 m kadim tne 25 m de ki çok zor her neyse D 2 adet oda etti 50 m diğerlerini salla onlar ucuz tmm yazdıklarımızı hesaplayalım .435 m ediyor öteki cart curtları hiç söylemedim işte asıl mevzu bu belki ynlış belki doğru ama paylaşmak istedim bence çok 435m bile bence GMlerinde okumasını tercih ederim.
Hadi diceksinz ki illaki ejdermi üreteceksin bırak üstünü düz tmm düzeyim full azat düzdüm üstümü 49 lvlim napıcam em yapa yapa kp kasarak zamanmı geçer zevkmi kalır ? İnsan Miğrat Sığınak'ta yapmak istiyor sıüınaga girebiliyorum tabi kenana pek almıyorlar :D hele Miğrat 1 kere girdim şans eseri :D neymiş ejdersiz almıyorlar elektrğin güzel olsa bile almıyorlar istiyosan full azat ol .İşte geldik konumuzun sonuna Ben bu mevzudan çok sıkıldım buna bir son verilip en azından tabii maden fiyatları azaltılmazda hepsi ne bileyim ejder üretimde biraz daha az madenler konabilir ne öle 3 mavi kaya 300 m hesap ettik konu başında :D

Evett ben konuyu açtım sizleride yorum yazmanızı büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum;
Sizce çokmu yanlış düşünüyorum yoksa doğrumu bunu bilmek istiyorum..yani sonuçta bu grp bölgeleri ejder'liler için açılmadı =)) buyrun yorumlarınızı bkliyorum >>>>>>>>>> ..
Bir zamanlar bir tablo kadar güzel İstanbul'da sen bu savaşın neresindesin?
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Ejder olanlar ve Üretmek isteyenler! bir bakın derim ..

Mesaj gönderen mitmet »

"sabır"... ben de tam ejder üretecekken 10 katına çıktı fiyatlar. bişi demedim :D
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Orhann
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Orhann »

Sabır Sabr ama bir yere kadar böylece bu oyunun ne zevki nede tadı kalır :D

Sığınaga alırmısınız full azatatım? hayır kenan yapıcaz ejdersiz almıyoruz .
Miğrata boş yer varmı full azatım ? hayır ejdersiz almıyoruz.

Aldığım cevaplar hep buna benzer .
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen mitmet »

Orhann yazdı:Sabır Sabr ama bir yere kadar böylece bu oyunun ne zevki nede tadı kalır :D

Sığınaga alırmısınız full azatatım? hayır kenan yapıcaz ejdersiz almıyoruz .
Miğrata boş yer varmı full azatım ? hayır ejdersiz almıyoruz.

Aldığım cevaplar hep buna benzer .
alırmısınız ? bu cümleyi kurmamalısın. grubunu kendin kur. tanıdıklarınla gir. hep bunu diyorum. sor bi şaheserin var mı ? hayır nadiden var mı ? hayır. azat mısın ? hayır. ama ejderlilerden çok girdim sığınağa. sebebi ise oyunda küçük de olsa bi çevrem olması
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Orhann
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Orhann »

Haklısın tabikide tanıdıklarlada girilirde ..Bu ejder konusu beni üzdü ya eskiden arkadaşlarım benden 20 m istesin 30 m verirdim hiç acımadan sonuçta bu oyun para için oynanmıyor arkadaşlık herşeyden önemli ama bu aralar ejder üreticem diye 100 binin değerini anlar oldum :) arkadaşım 15 m istedi verdim tabiki ama ne yalan söyliyim içim acımadı değil azda olsa :D bu ejder mahvetti beni bence çok pahalı eşyaları :D
Kullanıcı avatarı
Orhann
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Orhann »

Ne diyim Hiç olmazsa GM'ler bu olaya el koymalı şaheserler 435 460 m fiyat biçilecek olmamalı en azından ejder reçetesinde 3 mavi kaya olucağına zati onlar 300 m ediyor 1 mavi kaya olsun diğerleriyle 235 m 270 m filan tutuyor öyle daha iyi olur bnce 350 400m dense .
Kullanıcı avatarı
Grandxtexas
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Grandxtexas »

ejder üretmek grubundakilerin yararına değildir bunu unutma!

Dışarıdan öyle gibi gözüksede daha çok senin yararınadır!

örneğin şaheserli bir büyücü veya bir şifacı hiç iksir harcamadan kenanı kesip sığınaktan çıkabilir!

ama şaheseri olmayan karakter her sıkıştığında mutlaka kudret iksiri içecektir veya ölmeye mahkum kalacaktır!

diyelim 300 tane iksirin var her kesişte 3 tane içsen 100 kesimde biter ama ejder üretsen bu 300 iksiri junona giderken harcasan daha çok kesmiş olursun ayrıca şansın daha fazla olur!

sonuç olarak ejderi olana bu yüzden öncelik veriliyor hem kendi sıkıntıya düşmesin diye hemde kudreti çabuk bitip ortada kalmasın diye!

ÜRETMEK ZOR KABUL EDİYORUM AMA İMKANSIZ DEĞİL!

bu arada maden fiyatlarınada bi çözüm getirilmeli bence!
ResimResimResim
ResimResimResim
http://bit.ly/qM7njk
Kullanıcı avatarı
Orhann
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Orhann »

Tabikide Çok yararı var ama fiyat olarak çok ve dediğin gibi imkansız değil ben eninde sonunda üretücem nasip olursa bu böyle kalıcak değil ama gerçekten çok pahalı..
Kullanıcı avatarı
Orhann
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Orhann »

GÜBCELLL ! Ben çok yorum olur diye bekliyordum ama ya herkez çok zngin takmıyor yada ben yanlış düşünüyorum ejder'in malzemelerinin pahalı olduğunu ?
Kullanıcı avatarı
liderrrr
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen liderrrr »

Orhann yazdı:Ne diyim Hiç olmazsa GM'ler bu olaya el koymalı şaheserler 435 460 m fiyat biçilecek olmamalı en azından ejder reçetesinde 3 mavi kaya olucağına zati onlar 300 m ediyor 1 mavi kaya olsun diğerleriyle 235 m 270 m filan tutuyor öyle daha iyi olur bnce 350 400m dense .
Kardes sen burda 1 mavi kaya olsun demişsin üretenlerin zararına olmuycak mı bu tek taraflı düşünmeyin lütfen.Azcık objektif olun...

“Büyücü” sayfasına dön