Kardeşim iyi demişsinde o maden basında saatlerce bekleyenlerin hakkı ne olucak. Girmiceksin sıgınaklara kasmicaksın kp oturcaksın maden başına gerekli materyalleri kendin toplicaksın siz istiyorsunuzki hemen olsun bitsin ben iki ay madenlerde yatıp kalktım bir ejder asa bir ashabı keyf ürettim ecel getiren üretimimde bitmek üzere bende biliyorum sizin gibi forumlarda boş boş yorumlar yapmayı ama yapmadım çabaladım amacıma ulaştım oyuzden size önerim ÇABALAYIN,ÇABALAYIN ÇABALAYIN.....
Ejder olanlar ve Üretmek isteyenler! bir bakın derim ..
- gothiic
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Ejder olanlar ve Üretmek isteyenler! bir bakın derim ..

amenna ve saddakna amentü
- Valexlord
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
KATILIYORUM !gothiic yazdı:Kardeşim iyi demişsinde o maden basında saatlerce bekleyenlerin hakkı ne olucak. Girmiceksin sıgınaklara kasmicaksın kp oturcaksın maden başına gerekli materyalleri kendin toplicaksın siz istiyorsunuzki hemen olsun bitsin ben iki ay madenlerde yatıp kalktım bir ejder asa bir ashabı keyf ürettim ecel getiren üretimimde bitmek üzere bende biliyorum sizin gibi forumlarda boş boş yorumlar yapmayı ama yapmadım çabaladım amacıma ulaştım oyuzden size önerim ÇABALAYIN,ÇABALAYIN ÇABALAYIN.....
OoOGANGSTERSOoO
Valexlord
Galaxyxthismeran
FanArt a böyle katıldık .
Valexlord
Galaxyxthismeran
Gizlenmiş İçerikGöster
FanArt a böyle katıldık .
2 Ayda Madende yatıp 1 ejder 1 asab ve 1 ecel üretilmez bırak onu 1 ayda bile tek ejder üretemezsin;
diyorsunki kendi meteryalini kendin topla ne yani 1 mavi kaya 6 mavi topaz istio 3 adet mavi kaya etti 18 mavi topaz +2 menekse + 5 Akik vb. sen bunları 1 ayda toplayabiliceğinimi sanıyorsun 2 şey var bunun yanıtı için;;
--Ya sizde b*k gibi şans var hemde amma şans,
--Ya da afedersiniz ama günümüzde gerçek hayattada dendiği gibi zngin züppesisiniz sizde b*k gibi para var ..
(Kusura Bakmayın kimse alınmasın ama bu cümleyi kurmak zorundayım 1 ay 2 ay madene yatmakla ne 3 adet şaheser nede 1 ejder üretebilirsiniz 1 ayda nasıl o kadar materyali toplayacaksın bunun yanıtını 4 gözle bekjliyorum ??
--He son 1 şey daha demişsinki sizin gibi boş boş yorumlar yazmayı konu açmayı yapmadım çabaladım çabaladım çbladım.
Ovvvv. gözlerim doldu
ops: gerçekten acıklı konuşmuşsun...Biraz sözlerine DİKKAT ET bu konu alakasız olsa bu kadar kişi buraya zahmet edip yorumda yazmaz iyi vya kötü .. ! ..
diyorsunki kendi meteryalini kendin topla ne yani 1 mavi kaya 6 mavi topaz istio 3 adet mavi kaya etti 18 mavi topaz +2 menekse + 5 Akik vb. sen bunları 1 ayda toplayabiliceğinimi sanıyorsun 2 şey var bunun yanıtı için;;
--Ya da afedersiniz ama günümüzde gerçek hayattada dendiği gibi zngin züppesisiniz sizde b*k gibi para var ..
(Kusura Bakmayın kimse alınmasın ama bu cümleyi kurmak zorundayım 1 ay 2 ay madene yatmakla ne 3 adet şaheser nede 1 ejder üretebilirsiniz 1 ayda nasıl o kadar materyali toplayacaksın bunun yanıtını 4 gözle bekjliyorum ??
--He son 1 şey daha demişsinki sizin gibi boş boş yorumlar yazmayı konu açmayı yapmadım çabaladım çabaladım çbladım.
Ovvvv. gözlerim doldu
Bir zamanlar bir tablo kadar güzel İstanbul'da sen bu savaşın neresindesin?
iletimi yazdığımdan itibaren 33 kere tıklanmış ama hala bir yorum yok ?
- cccbrksccc
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Iııı Asil Iııı
Mavinin çıkma olasılıgı ya da maden sayısı artarsa yeteri olur sanırım fıyatın dusmesi için 1 m lık 2 m lık madenler su anda 30 m e kadar fırlıcak gıbı tabıkı sorunun çözülmesi tek isteğimiz...
CcCxBuRaKxCcC - CcCBrKsCcC - cCcBuraKcCc / Beyaz Köşk
"To be or not to be < = > Olmak Ya Da Olmamak"
"To be or not to be < = > Olmak Ya Da Olmamak"
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Beyaz Köşk
8 çar 49 et 2 ayda üret karizma satarakOrhann yazdı:2 Ayda Madende yatıp 1 ejder 1 asab ve 1 ecel üretilmez bırak onu 1 ayda bile tek ejder üretemezsin;
Ovvvv. gözlerim dolduops: gerçekten acıklı konuşmuşsun...Biraz sözlerine DİKKAT ET bu konu alakasız olsa bu kadar kişi buraya zahmet edip yorumda yazmaz iyi vya kötü .. ! ..

- gothiic
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
Orhann yazdı:2 Ayda Madende yatıp 1 ejder 1 asab ve 1 ecel üretilmez bırak onu 1 ayda bile tek ejder üretemezsin;
Ovvvv. gözlerim dolduops: gerçekten acıklı konuşmuşsun...Biraz sözlerine DİKKAT ET bu konu alakasız olsa bu kadar kişi buraya zahmet edip yorumda yazmaz iyi vya kötü .. ! ..
Ben seni madenlerde hç göremedim sen eminönünde kan taşımı topluyosun gel yer altına gunde kaç saf maden cektıgımı bolge pm lerımde gorursun..

amenna ve saddakna amentü
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
1 ayda çok rahat ejder asa ve ecel uretılebılır ben gunde 5 mavı topaz çeken bır ınsanım
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
ben 3 gnde bir 1 kaya üğrettim akik 1 tane çektim 4 tanesini aldım menekşeler kaldı o kdr.
Oda sizin şansınız arkadaş plus'ta var ama çıkmıyor ben ne yapıyım herkeze çıkacak diye birşey yok 1 aydada çok rahat üretilmez !