!!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
XTIMURX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: !!!!

Mesaj gönderen XTIMURX »

Sagopakajmeran yazdı:
Mysolo yazdı:3 tane kadim var diye sen dedin tanesi 2 kadim istiyor 3 kadim varken 4 kadimlik tane şaheseri nasıl ürettin merak ettim açıkçası ..
3 tane kadim var dedğimn bende 3 tane kadim var..... yani 3 görev yaptım 3 charla... diğerini 34 e aldım....hem kimseyi inandırmak zorunda değilm eğer çözümü varsa yardım etcek biri açıklasın yoksa post kasmayın... bundan sonraki saçma mesajlarıda görmezden gelcm..
Sence çözümü olabilir mi ?
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı

XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

XTIMURX yazdı:
Sagopakajmeran yazdı:
Mysolo yazdı:3 tane kadim var diye sen dedin tanesi 2 kadim istiyor 3 kadim varken 4 kadimlik tane şaheseri nasıl ürettin merak ettim açıkçası ..
3 tane kadim var dedğimn bende 3 tane kadim var..... yani 3 görev yaptım 3 charla... diğerini 34 e aldım....hem kimseyi inandırmak zorunda değilm eğer çözümü varsa yardım etcek biri açıklasın yoksa post kasmayın... bundan sonraki saçma mesajlarıda görmezden gelcm..
işte diyorum ya diğer oyunlar gibi bu oyunda da kasaya 1 şey koyduğumuzda diğer charlarda da görünsün....
Kullanıcı avatarı
XTIMURX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen XTIMURX »

Sagopakajmeran yazdı:
XTIMURX yazdı:
Sagopakajmeran yazdı:
işte diyorum ya diğer oyunlar gibi bu oyunda da kasaya 1 şey koyduğumuzda diğer charlarda da görünsün....
Ortak kasa gibi bir yöntem olsa bile şaheser aktarımı mümkün değil.
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı

XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
Kullanıcı avatarı
firewall
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen firewall »

Sagopakajmeran yazdı:
XTIMURX yazdı:
Sagopakajmeran yazdı:
bi foto koyda inanalım ufak at civcivler yersin çok komik bunlar ya 2 tane şaheser mazemesini toplamış 2 kere üretmiş :D
legolasşifa [49] Ashab-I KeHF(^)
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak

Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mitmet »

firewall yazdı:
Sagopakajmeran yazdı:
XTIMURX yazdı:
Sagopakajmeran yazdı:
bi foto koyda inanalım ufak at civcivler yersin çok komik bunlar ya 2 tane şaheser mazemesini toplamış 2 kere üretmiş :D
:) Ben de onu diyorum. :)
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Mysolo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Mysolo »

Amacını biliyorum bunun yöneticiden şaheser koparmaya çalışıyor ..
Vay çakal vay
MykonS

RealxMykonS

RealxPatroN

Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

Yahu bir şey soracağım:
Şaheser üretmek çok çok zor bir şey değil ki...
Ha bana göre zor ama bu demek değil ki bir karakterde iki tane şaheser malzemesi bulunamaz...
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
Mysolo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Mysolo »

Ya şaheser koparmaya çalışıyor yada knıgttaki gibi ortak bankayı açtırmayı amaçlıyor ..
MykonS

RealxMykonS

RealxPatroN

Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
Kullanıcı avatarı
barkido
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen barkido »

bari bir ecel bir latif üretseydin :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

APTALLIK PARAYLAMI ?
avakado=eminönü
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

Mysolo yazdı:Ya şaheser koparmaya çalışıyor yada knıgttaki gibi ortak bankayı açtırmayı amaçlıyor ..
of salak mısın? Ben ürettim neden şahaser dileneyim...bunun oyun olduğunu unutan ahmaklarsınız siz size söyleyecek 2 çift lafım yok....lütfen şu oyundaki zeka yaşı 15 i geçmez insanları atın ya.... salak herif ben " bana şaheser verin" mi demeye çalışıom eğer bunu anladıysan snn beyninden şüphe duyuyorum!!!
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön