Sence çözümü olabilir mi ?Sagopakajmeran yazdı:3 tane kadim var dedğimn bende 3 tane kadim var..... yani 3 görev yaptım 3 charla... diğerini 34 e aldım....hem kimseyi inandırmak zorunda değilm eğer çözümü varsa yardım etcek biri açıklasın yoksa post kasmayın... bundan sonraki saçma mesajlarıda görmezden gelcm..Mysolo yazdı:3 tane kadim var diye sen dedin tanesi 2 kadim istiyor 3 kadim varken 4 kadimlik tane şaheseri nasıl ürettin merak ettim açıkçası ..
!!!!
Re: !!!!
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
işte diyorum ya diğer oyunlar gibi bu oyunda da kasaya 1 şey koyduğumuzda diğer charlarda da görünsün....XTIMURX yazdı:Sence çözümü olabilir mi ?Sagopakajmeran yazdı:3 tane kadim var dedğimn bende 3 tane kadim var..... yani 3 görev yaptım 3 charla... diğerini 34 e aldım....hem kimseyi inandırmak zorunda değilm eğer çözümü varsa yardım etcek biri açıklasın yoksa post kasmayın... bundan sonraki saçma mesajlarıda görmezden gelcm..Mysolo yazdı:3 tane kadim var diye sen dedin tanesi 2 kadim istiyor 3 kadim varken 4 kadimlik tane şaheseri nasıl ürettin merak ettim açıkçası ..
Ortak kasa gibi bir yöntem olsa bile şaheser aktarımı mümkün değil.Sagopakajmeran yazdı:işte diyorum ya diğer oyunlar gibi bu oyunda da kasaya 1 şey koyduğumuzda diğer charlarda da görünsün....XTIMURX yazdı:Sence çözümü olabilir mi ?Sagopakajmeran yazdı:3 tane kadim var dedğimn bende 3 tane kadim var..... yani 3 görev yaptım 3 charla... diğerini 34 e aldım....hem kimseyi inandırmak zorunda değilm eğer çözümü varsa yardım etcek biri açıklasın yoksa post kasmayın... bundan sonraki saçma mesajlarıda görmezden gelcm..Mysolo yazdı:3 tane kadim var diye sen dedin tanesi 2 kadim istiyor 3 kadim varken 4 kadimlik tane şaheseri nasıl ürettin merak ettim açıkçası ..
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
bi foto koyda inanalım ufak at civcivler yersin çok komik bunlar ya 2 tane şaheser mazemesini toplamış 2 kere üretmişSagopakajmeran yazdı:işte diyorum ya diğer oyunlar gibi bu oyunda da kasaya 1 şey koyduğumuzda diğer charlarda da görünsün....XTIMURX yazdı:Sence çözümü olabilir mi ?Sagopakajmeran yazdı:3 tane kadim var dedğimn bende 3 tane kadim var..... yani 3 görev yaptım 3 charla... diğerini 34 e aldım....hem kimseyi inandırmak zorunda değilm eğer çözümü varsa yardım etcek biri açıklasın yoksa post kasmayın... bundan sonraki saçma mesajlarıda görmezden gelcm..Mysolo yazdı:3 tane kadim var diye sen dedin tanesi 2 kadim istiyor 3 kadim varken 4 kadimlik tane şaheseri nasıl ürettin merak ettim açıkçası ..
legolasşifa [49] Ashab-I KeHF(^)
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
firewall yazdı:bi foto koyda inanalım ufak at civcivler yersin çok komik bunlar ya 2 tane şaheser mazemesini toplamış 2 kere üretmişSagopakajmeran yazdı:işte diyorum ya diğer oyunlar gibi bu oyunda da kasaya 1 şey koyduğumuzda diğer charlarda da görünsün....XTIMURX yazdı:Sence çözümü olabilir mi ?Sagopakajmeran yazdı:3 tane kadim var dedğimn bende 3 tane kadim var..... yani 3 görev yaptım 3 charla... diğerini 34 e aldım....hem kimseyi inandırmak zorunda değilm eğer çözümü varsa yardım etcek biri açıklasın yoksa post kasmayın... bundan sonraki saçma mesajlarıda görmezden gelcm..Mysolo yazdı:3 tane kadim var diye sen dedin tanesi 2 kadim istiyor 3 kadim varken 4 kadimlik tane şaheseri nasıl ürettin merak ettim açıkçası ..
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Amacını biliyorum bunun yöneticiden şaheser koparmaya çalışıyor ..
Vay çakal vay
Vay çakal vay
MykonS
RealxMykonS
RealxPatroN
Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
RealxMykonS
RealxPatroN
Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Yahu bir şey soracağım:
Şaheser üretmek çok çok zor bir şey değil ki...
Ha bana göre zor ama bu demek değil ki bir karakterde iki tane şaheser malzemesi bulunamaz...
Şaheser üretmek çok çok zor bir şey değil ki...
Ha bana göre zor ama bu demek değil ki bir karakterde iki tane şaheser malzemesi bulunamaz...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı

Ya şaheser koparmaya çalışıyor yada knıgttaki gibi ortak bankayı açtırmayı amaçlıyor ..
MykonS
RealxMykonS
RealxPatroN
RealxMykonS
RealxPatroN
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
of salak mısın? Ben ürettim neden şahaser dileneyim...bunun oyun olduğunu unutan ahmaklarsınız siz size söyleyecek 2 çift lafım yok....lütfen şu oyundaki zeka yaşı 15 i geçmez insanları atın ya.... salak herif ben " bana şaheser verin" mi demeye çalışıom eğer bunu anladıysan snn beyninden şüphe duyuyorum!!!Mysolo yazdı:Ya şaheser koparmaya çalışıyor yada knıgttaki gibi ortak bankayı açtırmayı amaçlıyor ..