!!!!
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
!!!!
mause çift tıkladığı için bi şahaseri 2 kere ürettik ne yapcaz ya gitti o kadar para :S
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: !!!!
Sanırım sen burda beleşten şaheser malı koparmaya çalışıyorsun. Kardeşim aynı şaheseri 1 defa üreteceksen 1 tane malzeme olur. 2 şaheserlik malzeme olmaz. Düzgün yalan uydursaydın bari.Sagopakajmeran yazdı:mause çift tıkladığı için bi şahaseri 2 kere ürettik ne yapcaz ya gitti o kadar para :S
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Reymond
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
bencede yalan 4 kadim penceyi toplucan okadar materyal yapcan ve tek şaheser için ha hiç akıl mantıı değil mitmet gibi düşünüyorum bendemitmet yazdı:Sanırım sen burda beleşten şaheser malı koparmaya çalışıyorsun. Kardeşim aynı şaheseri 1 defa üreteceksen 1 tane malzeme olur. 2 şaheserlik malzeme olmaz. Düzgün yalan uydursaydın bari.Sagopakajmeran yazdı:mause çift tıkladığı için bi şahaseri 2 kere ürettik ne yapcaz ya gitti o kadar para :S
<)
kimse o kadar enayi deyildir heralde=)Reymond yazdı:bencede yalan 4 kadim penceyi toplucan okadar materyal yapcan ve tek şaheser için ha hiç akıl mantıı değil mitmet gibi düşünüyorum bendemitmet yazdı:Sanırım sen burda beleşten şaheser malı koparmaya çalışıyorsun. Kardeşim aynı şaheseri 1 defa üreteceksen 1 tane malzeme olur. 2 şaheserlik malzeme olmaz. Düzgün yalan uydursaydın bari.Sagopakajmeran yazdı:mause çift tıkladığı için bi şahaseri 2 kere ürettik ne yapcaz ya gitti o kadar para :S
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

ben eminönnde üretmedm zaten.....ve 3 tane kadimde bende vardı aslında diğer chara üretcektm ama yanlışlıkla 1 charda 2 tane oldu...bnm istediğim şey ne kimseyi kandırmak nede dolandırıcılık...ama şahaserler sadece kendi charlarına aktarılsın bari...Designer yazdı:yalnız benden önce yorum yapanların hiçbiri bizim sunucudan değil !!!
:twisted:
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

hem zaten eminönnde 1 tane bile yapamm
100 m anca çıkar charımda 
3 tane kadim var diye sen dedin tanesi 2 kadim istiyor 3 kadim varken 4 kadimlik tane şaheseri nasıl ürettin merak ettim açıkçası ..
MykonS
RealxMykonS
RealxPatroN
Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
RealxMykonS
RealxPatroN
Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

3 tane kadim var dedğimn bende 3 tane kadim var..... yani 3 görev yaptım 3 charla... diğerini 34 e aldım....hem kimseyi inandırmak zorunda değilm eğer çözümü varsa yardım etcek biri açıklasın yoksa post kasmayın... bundan sonraki saçma mesajlarıda görmezden gelcm..Mysolo yazdı:3 tane kadim var diye sen dedin tanesi 2 kadim istiyor 3 kadim varken 4 kadimlik tane şaheseri nasıl ürettin merak ettim açıkçası ..