!!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ferday-i kyamet

!!!!

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

mause çift tıkladığı için bi şahaseri 2 kere ürettik ne yapcaz ya gitti o kadar para :S
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: !!!!

Mesaj gönderen mitmet »

Sagopakajmeran yazdı:mause çift tıkladığı için bi şahaseri 2 kere ürettik ne yapcaz ya gitti o kadar para :S
Sanırım sen burda beleşten şaheser malı koparmaya çalışıyorsun. Kardeşim aynı şaheseri 1 defa üreteceksen 1 tane malzeme olur. 2 şaheserlik malzeme olmaz. Düzgün yalan uydursaydın bari.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Reymond »

mitmet yazdı:
Sagopakajmeran yazdı:mause çift tıkladığı için bi şahaseri 2 kere ürettik ne yapcaz ya gitti o kadar para :S
Sanırım sen burda beleşten şaheser malı koparmaya çalışıyorsun. Kardeşim aynı şaheseri 1 defa üreteceksen 1 tane malzeme olur. 2 şaheserlik malzeme olmaz. Düzgün yalan uydursaydın bari.
bencede yalan 4 kadim penceyi toplucan okadar materyal yapcan ve tek şaheser için ha hiç akıl mantıı değil mitmet gibi düşünüyorum bende
<)
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen faysbok »

Reymond yazdı:
mitmet yazdı:
bencede yalan 4 kadim penceyi toplucan okadar materyal yapcan ve tek şaheser için ha hiç akıl mantıı değil mitmet gibi düşünüyorum bende
kimse o kadar enayi deyildir heralde=)
WelderMOODY
ILKERR

Resim
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Designer »

yalnız benden önce yorum yapanların hiçbiri bizim sunucudan değil !!!
:twisted:
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Designer yazdı:yalnız benden önce yorum yapanların hiçbiri bizim sunucudan değil !!!
:twisted:
ben eminönnde üretmedm zaten.....ve 3 tane kadimde bende vardı aslında diğer chara üretcektm ama yanlışlıkla 1 charda 2 tane oldu...bnm istediğim şey ne kimseyi kandırmak nede dolandırıcılık...ama şahaserler sadece kendi charlarına aktarılsın bari...
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

hem zaten eminönnde 1 tane bile yapamm :D 100 m anca çıkar charımda :D
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen berkan587 »

Geçmiş olsun geri dönüşü yok ama bana inandırıcı gelmedi foto koyarsan herkez inanabilir :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Mysolo
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Mysolo »

3 tane kadim var diye sen dedin tanesi 2 kadim istiyor 3 kadim varken 4 kadimlik tane şaheseri nasıl ürettin merak ettim açıkçası ..
MykonS

RealxMykonS

RealxPatroN

Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mysolo yazdı:3 tane kadim var diye sen dedin tanesi 2 kadim istiyor 3 kadim varken 4 kadimlik tane şaheseri nasıl ürettin merak ettim açıkçası ..
3 tane kadim var dedğimn bende 3 tane kadim var..... yani 3 görev yaptım 3 charla... diğerini 34 e aldım....hem kimseyi inandırmak zorunda değilm eğer çözümü varsa yardım etcek biri açıklasın yoksa post kasmayın... bundan sonraki saçma mesajlarıda görmezden gelcm..
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön