üyeliğin gider Hata yapmayan üyelik asla çalınmaz
Çalınsa çalınsa En profesyonneller çalar fakat onlarda böyle küçük bir üyelik için saatlerini harcamaz
En profesyoneller :Ajanlar devlet görevlileri vb.
hatalr derekn ne gibi hatalar çalınan 3 çarımla yaptığımı bunlada yapıorum ama bu çara bişey olduğu yok hatta çarımı çalan kişi geçmiş karşıma oturuyodu bende kankammış gibi konuşmaya başladım bakalım neyin nesi diee adam aktarım yaaparken başka çara ben yazmaya başladım bölgeden malum eşyaların hepsi gitti oyunda emek hırsızıı çokkkkkkkoligarshi yazdı:Karşındaki uzmanda olsa çalamaz arkadaşım... Ama sen küçük hatalar yaparsın
Çalınsa çalınsa En profesyonneller çalar fakat onlarda böyle küçük bir üyelik için saatlerini harcamaz![]()
Çalınan 3 karakterimle yaptığımı bununla da yapıyorumn demişsin, nedir o yaptıkların?yunus46 yazdı:hatalr derekn ne gibi hatalar çalınan 3 çarımla yaptığımı bunlada yapıorum ama bu çara bişey olduğu yok hatta çarımı çalan kişi geçmiş karşıma oturuyodu bende kankammış gibi konuşmaya başladım bakalım neyin nesi diee adam aktarım yaaparken başka çara ben yazmaya başladım bölgeden malum eşyaların hepsi gitti oyunda emek hırsızıı çokkkkkkkoligarshi yazdı:Karşındaki uzmanda olsa çalamaz arkadaşım... Ama sen küçük hatalar yaparsın
Çalınsa çalınsa En profesyonneller çalar fakat onlarda böyle küçük bir üyelik için saatlerini harcamaz![]()
BAZI ARKADAŞALR YOK GÖZLÜK ŞİFRESİ YOK IŞINLANMA HİLESİ DİE ÖNÜNE GELENİ YÜKLERSEN ÇARLARIN GİDER DEMİŞTİ AYNI ŞEYLERİ BU ÇARLADA YAPIORUM NEDEN BİŞEY OLMUYORR Bİ ÇARIMDA GEREKSİZ BAN YEDİ GİRİLMİO O DA TTNET Tİ BUNLARIN NEDENİ NE OLABİLİR??serkannnn yazdı:Çalınan 3 karakterimle yaptığımı bununla da yapıyorumn demişsin, nedir o yaptıkların?yunus46 yazdı:hatalr derekn ne gibi hatalar çalınan 3 çarımla yaptığımı bunlada yapıorum ama bu çara bişey olduğu yok hatta çarımı çalan kişi geçmiş karşıma oturuyodu bende kankammış gibi konuşmaya başladım bakalım neyin nesi diee adam aktarım yaaparken başka çara ben yazmaya başladım bölgeden malum eşyaların hepsi gitti oyunda emek hırsızıı çokkkkkkkoligarshi yazdı:Karşındaki uzmanda olsa çalamaz arkadaşım... Ama sen küçük hatalar yaparsın