Çarınız Elden Gitmesin !!!!

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
yunus46
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Çarınız Elden Gitmesin !!!!

Mesaj gönderen yunus46 »

Merhaba arkadaşlar benim bu oyunda 3 tane çarım çalındı ama artık akıllandım mynet ten çar açmıorum şimdi size bi kaç şey sölemek istiyorum

öncelikle mynet ten çar açmayın çünkü çalınması çok kolay oluyor hemen ttnet oyuna girin ve msn den kayıt yaptırın hem ttnet üyesi girişi yapmış olursunz herşeyi 5/1yerine 4/1 fiyatına satma ve diğer imkanlardan yararlanmış olur hemde çarınız çalınmaz

faydalı olabilmişsem ne mutlu saygılar iyi forumlar ....
Yunusxxmaraşlı
Katliyam Loncası Kurucusu
Resim
ugurhan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Çarınız Elden Gitmesin !!!!

Mesaj gönderen ugurhan »

benim tt net çarımda çalındı sobe çarımda çalındı çar çalmak adamlar için çocuk oyuncağı
Kullanıcı avatarı
javmeliyon
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen javmeliyon »

CHAR ÇALMANIN ÜYELİKLE ALAKASI YOKTUR BİLGİSAYARINA KEYLOGGER I YEDİĞİN AN İŞ BİTMİŞTİR İSTERSEN ADMİN ÜYELİĞİ OLSUN KULLANICI ADI VE ŞİFRESİ MALUM ŞAHSIN KEYLOGGER İÇERİSİİNDE BELİRTTİĞİ E-MAİL ADRESİNE GELİR... LÜTFEN DİKKATLİ OLUNU RASTGELE PROGRAM İNDİRMEYİNİZ///GÖZLÜK HİLESİ PARA HİLESİ GİBİ ŞEYLERE KANMAYINIZ...

Javmeliyonxcan Kuklacı
Ayyıldızteam(o ŞiMDi BaNNeD) Eminönü

İyi Oyunlar...
Selametle
Gerçek Savaş İsmet Bey Sinirlendiğinde Başlar Bu da Gerçek Kıyametin Başlangıcı Olacaktır...

Javmeliyonxemre/Gadioxcellat/İstanbulkıyameti
Kullanıcı avatarı
serkannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen serkannnn »

yunus46 yazdı:Merhaba arkadaşlar benim bu oyunda 3 tane çarım çalındı ama artık akıllandım mynet ten çar açmıorum şimdi size bi kaç şey sölemek istiyorum

öncelikle mynet ten çar açmayın çünkü çalınması çok kolay oluyor hemen ttnet oyuna girin ve msn den kayıt yaptırın hem ttnet üyesi girişi yapmış olursunz herşeyi 5/1yerine 4/1 fiyatına satma ve diğer imkanlardan yararlanmış olur hemde çarınız çalınmaz

faydalı olabilmişsem ne mutlu saygılar iyi forumlar ....
Bunca zamandır mynet üyeliği kullanıyorum neden benim hesabıma birşey olmuyor? Her hileydi gözlüktü yazan yere tıklamazsan, her önüne gelene şifreni vermezsen, karakter satıyorum diyene alıyorum demezsen, hesabına hiçbirşey olmaz ;)
Resim
serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
Kullanıcı avatarı
yunus46
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen yunus46 »

benim 3 çarımda mynet ti ve hepsi biri tarafından çalındı ama bu çarıma kimse dokunamadı diğerleriyle yaptığımı bunlada yapıorum neden bu çalınmadı o halde tmm çalacak olan için kolay ama myneti çalmak daha kolay ;)
Yunusxxmaraşlı
Resim
Kullanıcı avatarı
serkannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

yunus46 yazdı:benim 3 çarımda mynet ti ve hepsi biri tarafından çalındı ama bu çarıma kimse dokunamadı diğerleriyle yaptığımı bunlada yapıorum neden bu çalınmadı o halde tmm çalacak olan için kolay ama myneti çalmak daha kolay ;)
Mynet üyeliğinin çalınmasını basit kılan şey nedir?
Resim
Kullanıcı avatarı
yunus46
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen yunus46 »

serkannnn yazdı:
yunus46 yazdı:benim 3 çarımda mynet ti ve hepsi biri tarafından çalındı ama bu çarıma kimse dokunamadı diğerleriyle yaptığımı bunlada yapıorum neden bu çalınmadı o halde tmm çalacak olan için kolay ama myneti çalmak daha kolay ;)
mynet te bi şifre değişikliği yapınca msn adresine onay kodu vb. hiçbir mail gelmio ve deiştirmek isteyen kişi deiştiriyor ttnet te öyle değil ama birisi deiştirmek istediği zaman msn adresine mail geliyor dün mesela benim çarımı birileri çalmak istedi galiba bu konuyu okuyan birisi bana ders vermek istedi çalabilirm demek için fakat olmadı ben gelen maillerden şifremi deiştirdim gm lerdende rica ediyorum bu konuyu kilitlesin kendi isteğimdir saygılar iyi forumlar
Yunusxxmaraşlı
Resim
Kullanıcı avatarı
serkannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

yunus46 yazdı:
serkannnn yazdı:
mynet te bi şifre değişikliği yapınca msn adresine onay kodu vb. hiçbir mail gelmio ve deiştirmek isteyen kişi deiştiriyor ttnet te öyle değil ama birisi deiştirmek istediği zaman msn adresine mail geliyor dün mesela benim çarımı birileri çalmak istedi galiba bu konuyu okuyan birisi bana ders vermek istedi çalabilirm demek için fakat olmadı ben gelen maillerden şifremi deiştirdim gm lerdende rica ediyorum bu konuyu kilitlesin kendi isteğimdir saygılar iyi forumlar
Karşındaki kişide mynet üyeliğinin şifresi varsa, değiştirmesinin yada değiştirmemesinin ne farkı var? Sen, şifren çalındıktan sonrasını konuşuyorsun. Çalınırken nasıl çalınıyor?
Resim
Kullanıcı avatarı
design55
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen design55 »

Adamlar işi çözmüş gerçekten
*****DESİGN ---- EMİNÖNÜ*****
Kullanıcı avatarı
yunus46
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen yunus46 »

uzman olan hertürlü çalar ama mynet i hack den anlamayan adam bile çalıo bi program yüklüyolar neyin var neyin yok öğreniyolar ne iş anlamadım bende :?
Yunusxxmaraşlı
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön