Merhaba arkadaşlar benim bu oyunda 3 tane çarım çalındı ama artık akıllandım mynet ten çar açmıorum şimdi size bi kaç şey sölemek istiyorum
öncelikle mynet ten çar açmayın çünkü çalınması çok kolay oluyor hemen ttnet oyuna girin ve msn den kayıt yaptırın hem ttnet üyesi girişi yapmış olursunz herşeyi 5/1yerine 4/1 fiyatına satma ve diğer imkanlardan yararlanmış olur hemde çarınız çalınmaz
faydalı olabilmişsem ne mutlu saygılar iyi forumlar ....
Çarınız Elden Gitmesin !!!!
Çarınız Elden Gitmesin !!!!
Yunusxxmaraşlı
Katliyam Loncası Kurucusu

Re: Çarınız Elden Gitmesin !!!!
benim tt net çarımda çalındı sobe çarımda çalındı çar çalmak adamlar için çocuk oyuncağı
- javmeliyon
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
CHAR ÇALMANIN ÜYELİKLE ALAKASI YOKTUR BİLGİSAYARINA KEYLOGGER I YEDİĞİN AN İŞ BİTMİŞTİR İSTERSEN ADMİN ÜYELİĞİ OLSUN KULLANICI ADI VE ŞİFRESİ MALUM ŞAHSIN KEYLOGGER İÇERİSİİNDE BELİRTTİĞİ E-MAİL ADRESİNE GELİR... LÜTFEN DİKKATLİ OLUNU RASTGELE PROGRAM İNDİRMEYİNİZ///GÖZLÜK HİLESİ PARA HİLESİ GİBİ ŞEYLERE KANMAYINIZ...
Javmeliyonxcan Kuklacı
Ayyıldızteam(o ŞiMDi BaNNeD) Eminönü
İyi Oyunlar...
Selametle
Javmeliyonxcan Kuklacı
Ayyıldızteam(o ŞiMDi BaNNeD) Eminönü
İyi Oyunlar...
Selametle
Gerçek Savaş İsmet Bey Sinirlendiğinde Başlar Bu da Gerçek Kıyametin Başlangıcı Olacaktır...
Javmeliyonxemre/Gadioxcellat/İstanbulkıyameti
Javmeliyonxemre/Gadioxcellat/İstanbulkıyameti
- serkannnn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Bunca zamandır mynet üyeliği kullanıyorum neden benim hesabıma birşey olmuyor? Her hileydi gözlüktü yazan yere tıklamazsan, her önüne gelene şifreni vermezsen, karakter satıyorum diyene alıyorum demezsen, hesabına hiçbirşey olmazyunus46 yazdı:Merhaba arkadaşlar benim bu oyunda 3 tane çarım çalındı ama artık akıllandım mynet ten çar açmıorum şimdi size bi kaç şey sölemek istiyorum
öncelikle mynet ten çar açmayın çünkü çalınması çok kolay oluyor hemen ttnet oyuna girin ve msn den kayıt yaptırın hem ttnet üyesi girişi yapmış olursunz herşeyi 5/1yerine 4/1 fiyatına satma ve diğer imkanlardan yararlanmış olur hemde çarınız çalınmaz
faydalı olabilmişsem ne mutlu saygılar iyi forumlar ....

serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
benim 3 çarımda mynet ti ve hepsi biri tarafından çalındı ama bu çarıma kimse dokunamadı diğerleriyle yaptığımı bunlada yapıorum neden bu çalınmadı o halde tmm çalacak olan için kolay ama myneti çalmak daha kolay 
Yunusxxmaraşlı

- serkannnn
- FareAdam Düşmanı
Mynet üyeliğinin çalınmasını basit kılan şey nedir?yunus46 yazdı:benim 3 çarımda mynet ti ve hepsi biri tarafından çalındı ama bu çarıma kimse dokunamadı diğerleriyle yaptığımı bunlada yapıorum neden bu çalınmadı o halde tmm çalacak olan için kolay ama myneti çalmak daha kolay

mynet te bi şifre değişikliği yapınca msn adresine onay kodu vb. hiçbir mail gelmio ve deiştirmek isteyen kişi deiştiriyor ttnet te öyle değil ama birisi deiştirmek istediği zaman msn adresine mail geliyor dün mesela benim çarımı birileri çalmak istedi galiba bu konuyu okuyan birisi bana ders vermek istedi çalabilirm demek için fakat olmadı ben gelen maillerden şifremi deiştirdim gm lerdende rica ediyorum bu konuyu kilitlesin kendi isteğimdir saygılar iyi forumlarserkannnn yazdı:Mynet üyeliğinin çalınmasını basit kılan şey nedir?yunus46 yazdı:benim 3 çarımda mynet ti ve hepsi biri tarafından çalındı ama bu çarıma kimse dokunamadı diğerleriyle yaptığımı bunlada yapıorum neden bu çalınmadı o halde tmm çalacak olan için kolay ama myneti çalmak daha kolay
Yunusxxmaraşlı

- serkannnn
- FareAdam Düşmanı
Karşındaki kişide mynet üyeliğinin şifresi varsa, değiştirmesinin yada değiştirmemesinin ne farkı var? Sen, şifren çalındıktan sonrasını konuşuyorsun. Çalınırken nasıl çalınıyor?yunus46 yazdı:mynet te bi şifre değişikliği yapınca msn adresine onay kodu vb. hiçbir mail gelmio ve deiştirmek isteyen kişi deiştiriyor ttnet te öyle değil ama birisi deiştirmek istediği zaman msn adresine mail geliyor dün mesela benim çarımı birileri çalmak istedi galiba bu konuyu okuyan birisi bana ders vermek istedi çalabilirm demek için fakat olmadı ben gelen maillerden şifremi deiştirdim gm lerdende rica ediyorum bu konuyu kilitlesin kendi isteğimdir saygılar iyi forumlarserkannnn yazdı:Mynet üyeliğinin çalınmasını basit kılan şey nedir?yunus46 yazdı:benim 3 çarımda mynet ti ve hepsi biri tarafından çalındı ama bu çarıma kimse dokunamadı diğerleriyle yaptığımı bunlada yapıorum neden bu çalınmadı o halde tmm çalacak olan için kolay ama myneti çalmak daha kolay

uzman olan hertürlü çalar ama mynet i hack den anlamayan adam bile çalıo bi program yüklüyolar neyin var neyin yok öğreniyolar ne iş anlamadım bende :?
Yunusxxmaraşlı