Çarınız Elden Gitmesin !!!!

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
oligarshi
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Aldem

Re: Çarınız Elden Gitmesin !!!!

Mesaj gönderen oligarshi »

Karşındaki uzmanda olsa çalamaz arkadaşım... Ama sen küçük hatalar yaparsın
üyeliğin gider Hata yapmayan üyelik asla çalınmaz
Çalınsa çalınsa En profesyonneller çalar fakat onlarda böyle küçük bir üyelik için saatlerini harcamaz ;)

En profesyoneller :Ajanlar devlet görevlileri vb.
* Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.

2007 - ?
Kullanıcı avatarı
yunus46
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen yunus46 »

oligarshi yazdı:Karşındaki uzmanda olsa çalamaz arkadaşım... Ama sen küçük hatalar yaparsın
Çalınsa çalınsa En profesyonneller çalar fakat onlarda böyle küçük bir üyelik için saatlerini harcamaz ;)

hatalr derekn ne gibi hatalar çalınan 3 çarımla yaptığımı bunlada yapıorum ama bu çara bişey olduğu yok hatta çarımı çalan kişi geçmiş karşıma oturuyodu bende kankammış gibi konuşmaya başladım bakalım neyin nesi diee adam aktarım yaaparken başka çara ben yazmaya başladım bölgeden malum eşyaların hepsi gitti oyunda emek hırsızıı çokkkkkkk :cry:
Yunusxxmaraşlı
Katliyam Loncası Kurucusu
Resim
Kullanıcı avatarı
Asabi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Asabi »

öle calmak o kadar kolay degil işte :) yiyosa calsın benimkini.
ASABİ(Savascı)
RAKI(büyücü)

BENİM KUDRETİMİN ULAŞTIGI YERE ONLARIN HAYALLERİ ERİŞEMEZ...!
Kullanıcı avatarı
serkannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen serkannnn »

yunus46 yazdı:
oligarshi yazdı:Karşındaki uzmanda olsa çalamaz arkadaşım... Ama sen küçük hatalar yaparsın

hatalr derekn ne gibi hatalar çalınan 3 çarımla yaptığımı bunlada yapıorum ama bu çara bişey olduğu yok hatta çarımı çalan kişi geçmiş karşıma oturuyodu bende kankammış gibi konuşmaya başladım bakalım neyin nesi diee adam aktarım yaaparken başka çara ben yazmaya başladım bölgeden malum eşyaların hepsi gitti oyunda emek hırsızıı çokkkkkkk :cry:
Çalınan 3 karakterimle yaptığımı bununla da yapıyorumn demişsin, nedir o yaptıkların?
Resim
serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
Kullanıcı avatarı
yunus46
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen yunus46 »

serkannnn yazdı:
yunus46 yazdı:

Çalınan 3 karakterimle yaptığımı bununla da yapıyorumn demişsin, nedir o yaptıkların?
BAZI ARKADAŞALR YOK GÖZLÜK ŞİFRESİ YOK IŞINLANMA HİLESİ DİE ÖNÜNE GELENİ YÜKLERSEN ÇARLARIN GİDER DEMİŞTİ AYNI ŞEYLERİ BU ÇARLADA YAPIORUM NEDEN BİŞEY OLMUYORR Bİ ÇARIMDA GEREKSİZ BAN YEDİ GİRİLMİO O DA TTNET Tİ BUNLARIN NEDENİ NE OLABİLİR??
Yunusxxmaraşlı
Katliyam Loncası Kurucusu
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön