TEŞEKKÜRLER İKV

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
sokaktakiadam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: LoNCa RıHTıM

Re: TEŞEKKÜRLER İKV

Mesaj gönderen sokaktakiadam »

01asyaaa yazdı:Merhaba Arkadaslar...
Öncelikle sen tekrar aramızda gormek cok guzel mudur:) hosgeldin:)...
Sizler kadar uzun olmasa da 1.5 yildir İkv oynuyorum..Bu oyuna basladigimda ust lvl hatırlı dostlarım yoktu..yani grvlerime yardım edecek yada item nedir nasıl bulunur recete nasıl uretime donusebilir:S bunlari ogrenmem hayli zaman aldi ( aslinda zeki sayilirim:D) kisisel carlarimizin yani sira lonca sistemiyle olusturdugumuz carlarin gerek kisiler yuzunden gerekse oyun sistemindeki eksiklikler yuzunden heba olmasi sorununu eminim bi cogumuz yasamisizdir....bence daha onceden sadece kasarak emek ve zaman harcadigimiz cari silmek bi nebze daha kolaydi ancak cara item zimmetleme gibi yeni bi guncellemenin gelisi loncadan ayrılmak isteyenide/ayrılması istenileni de icinden cıkılmasi zor bi duruma soktu.. cunki lonca olayı oyunda cok havada kalmıs bi durumda su an.. Eger oyunun kural halini almıs bi lonca sistemi olsaydı eminim ki lonca yoneticileride uyeleride daha duyarlı bi oyun sergilerdi diye dusunuyorum...bence ivedi olarak sobe bunu duzenlemeli.. isin ekonomik yapısı bizim sorunumuz degil...
Oyun icinde bu kadar aksaklık varken yonetici bulunmamasi bence cok buyuk bir bosluk .. 1 lvl carlarin marifetlerini hergun klan ve bolge kanallarından goruyoruz ....bu oyunları hepimiz eglenmek icin oynuyoruz ancak ben sahsim adima uzun zamandir bu zevkten mahrum kaldım..bunlari cogu kez yasi kucuk kardeslerimizin yaptigini sanmak da son derece yanlis bi bakis cunki 25-35 yas arasi yetiskin insanlarin daha cok bu islerle ugrastigini gormekteyiz..bu sebeple yoneticilerin oyunda aktif olarak yer almalari gerektigi kanısındayim..
Birde Sıgınaklar ve migrat konusu var.. surenin bu kadar uzun olması bence cok can sıkıcı.. iceriden cıkmak istiyorsunuz arkadaslarınızı bırakamıyorsunuz cunki ekipde herkezin bi grv var:S .. gereksiz coklukta yaratık yerlestirilmis diye dusunuyorum cogu zaman sıkılıp cıkıyoruz ..
Bir arkadasımıza katılıyorum bence artık guncellemeler duzeltmeler icin yapılmalı yoksa eglenmek surda dursun fuzuli gerginlikten ote gidemiyoruz...

iyi forumlar arkadaslar...............~~~~~~~~Dengexopal~~~~~~~~

Merhaba Müdürcüm:) hb teşekkür ederim. oyunda görüşemedik girdigim pek yok zaten girsemde kimse olmuyor
zaman neyi gösterir bilemem kim bilir belki bigün..:)
yorumun için tekrar teşekkür ederim diyer arkadaşlara da selamımı iletirsen sevinirim..
kendine iyi bak lütfen:) iyi forumlar..
Kullanıcı avatarı
sokaktakiadam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

messi58 yazdı:Öncelikle Mustafa abi açtığın konu yerinde ve güzel
ben bu oyunu snn yanında öğrendim,snn dediklerinin dısına harfiyen cıkmadım elimden geleni yaptım abi
Şİmdi sıra bende abi eski günlerdeki olabilriz HAKAN(droqba) Mete(Winnipeq) furkan(messi) cengiz (morta) ve ben(kubi_winnipeg) sana her konuda yardımcı olcaz abi. bazı şeyleri yetkililerle görüştüm ,kendi adamları(TT) bile oyundan bıkmıs bi durumda herkes savascıların yeni yetenek şeklini , şifanın berbat olsuundan mutlu değil.

Sonuna kadar yanındayız MUSTAFA ABİ

sen ne dersen o....

Tılsımxmessi..Betaxmessi..Büyücümessi..Tılsımxkbly. . Betaxkbly ..Betaxwinnipeg

canımsın:) teşekkürler kubicim inan oyuna dönersem emin ol sizlerrle çok daha sıkı bişekilde görüşecez eski günlerdeki gibi:)
bu süre içerisinde dersleri aksatmanızı istemem tabiki:) önce istikbaliniz. oyun her zaman oynanır her zaman bi araya gleir görüşürüz ki gelirsemde dedigim gibi beraber olucaz inş. sana ve yorumda bulunan diyer arkadaşımıza tekrar teşekkür ederim
hakan cengiz furkan mete hepsine selamlarımı iletirsen sevinirim:) görüşmek üzere cnm iyi forumlar..
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen DeathLord »

sokaktakiadam yazdı:
DeathLord yazdı:
RedsxLine yazdı:
Lonca sistemi ne gelirsek bu sistem sadece İKV de olmayan bir sistem sanırım. Elbette artıları fazla olur ama düz bir lonca sistemi de bu oyunda elzem midir orası da tartışılır. Uzun zamandır lonca mensubu biri olarak bazılarından farklı düşüne bilirim. Ayrı bir lonca kanalının olması bana fayda getireceği kanaatinde değilim zira ben zaten lonca iletişimimi değişik sesli konferans programları ile yapıyorum ve sadece üstümde ayrıca bir isim yazacak diye de lonca sistemi gelsin istemem. Nedeni şu belli bir seviye ve para ile hak kazanılan lonca sistemi elbette bir sürü sorunun çözümü olabilir fakat benim bakış açıma göre isim yazılarak baştan kasılan bir lonca sistemi insanları daha yakınlaştırıyor fedakârlık üst seviyede oluyor ve lonca daha uzun soluklu oluyor eğer içindekiler belli olgunlukta ise. Diğer türlü insanlar loncadan ceketini alıp gitme tarzında sürekli gömlek gibi lonca değiştirir sanki klan değiştirir gibi. Fakat İKV de çara sabitlenmiş item sistemi ile Lonca çarının da sıfırdan kasılması elbette arkadaşlık yönünden çok faydalı ama çar kasmak sıkıcı gelebilir o ayrı. Bana göre en elzem ve ihtiyaç olan nokta arkadaş listesinin sayfa sayısını arttırılması.
İKV'nin oyuncu kaybetmesinde en önemli etkenlerden birisi temasıdır.Diğer oyunlara ve İKV'ye baktığımda İKV'deki oyuncu isimleri berbat geliyor.Örneğin;İstanbulxkıyamet bu tür x'li isimler görüntü bozukluğuna sebep oluyor.Bunun için lonca sistemi gerekli diyorum.Sokaktakiadam klan içinde gruplaşma olsun demiş.Pek gerekli bir durum değil fakat olması mümkün birşey.Demişsin bu İKV'ye çok pahalıya patlar.Bence hiçbir zorluğu yok mesela ''Örnek'' grubuna girmek için Arzın Çocukları klanına üye olmak gerekir.Bu kolaylıkla yapılacak birşey.Tıpkı Ofansif olmadan sert ve ağır vurus yapılaması gibi.

Bu konu haricinde hepsinde en doğru yorumu yapmış arkadaş.

Ha bir de Sokaktakiadam demiş eski vslerin yerini yenileri tutmuyor.Peki düşünelim eski yetenekler varken savaşçılar büyücüleri oyuncak gibi kesiyordu.Sen dersen''Büyücülerin yeteneklerine dokunulmasın'',bu seferde büyücü savaşçıyı oyuncakla oynar gibi keser.Düşünensene savaşçı depar atıyor zihin atıyorsun durdurma atıyor kutup açıyorsun.Yanına yaklaştığında baltayı vuruyor 35 canın gitti kaldı 65 can fakat savaşçı baltayı vurduğunda yavaşlıyor.Yani büyücü rahatlıkla kesiyor.Savaşçı zihnini tutsa bile alacagı can en fazla 60 dır ki ıska geçmesse bu kadar #@!?.
eski yeteneklerdeki özelliklerde büyücülerin eksikligi vardı tabiki ama büyücünün avantajlarıda çoktu. full komet verlinle savaşçı size yaklaşmadan onu yere sereviliyordunuz. eyerki savaşçı zeki ise büyücüye serebiliyordu. şuanki vs sistemiyle eskisini bi kyaslamam mümkün deildir. büyücüye saldırmaıyorsunuz. anında büyü atıyor donduruyor sizi. verilecek bi çok örnek var sizi buza çevirmesi gibi. tam bi saçmalıkk.
eyerki oyunu eski dönemlerde oynamış iseniz bu şekilde düşünmezdiniz bence..
bunun tartışması bile yapılamaz. gözle görünür bi şekilde bu ortada her karaktere farklı özellikler verilmiş büyücü zayıf olduğu kadarda vuruşları etkilidir..
şidacının hasarı düşük ama dayanıklılık gücü vardır savaşçıya göre çok daha geç ölür.
diyer konulardaki düşüncelerinize saygı duyuyorum ama bi üstteki konuyu bidaha okuyup gözden geçirirseniz neyi anlatmak istedigimizi çok iyi anlarsınız..

yorumunuz için teşekkür edeirm iyi forumlar
Kusura bakma ama sen 39 seviyelerde hiç büyücü oynamamışsın yada hiç büyücü kesmemişsin.Benim büyücüm Ksktherockula bilen bilir.Neredeyse tamamı komet merlin takım ve fiziksel sarjlı gözlük ile savaşçıyı kesemiyordum.Adam sakınma açıyor zırhı yüzde 60 a çıkıyor ki o zamanlar büyücü bu kadar hasar veremiyordu.Konsantrasyonla kes diyeceksin.Konsantrasyon açtıgım an savaşçı yanımda ve eğer durdurma atarsa ''Yetenek kullanamazsınız'' yazısı geliyor.5800 enerji var zaten savaşçı 2 bin vuruyordu alman ise ayrıca deparı vardı kısacası savaşçı görünce oyundan çıkıyorduk.Bazı Alman Ok Ucu savaşçılar çifte ile bize tek vurabiliyordu.
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
sokaktakiadam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

DeathLord yazdı:
sokaktakiadam yazdı:
DeathLord yazdı:
RedsxLine yazdı:
Lonca sistemi ne gelirsek bu sistem sadece İKV de olmayan bir sistem sanırım. Elbette artıları fazla olur ama düz bir lonca sistemi de bu oyunda elzem midir orası da tartışılır. Uzun zamandır lonca mensubu biri olarak bazılarından farklı düşüne bilirim. Ayrı bir lonca kanalının olması bana fayda getireceği kanaatinde değilim zira ben zaten lonca iletişimimi değişik sesli konferans programları ile yapıyorum ve sadece üstümde ayrıca bir isim yazacak diye de lonca sistemi gelsin istemem. Nedeni şu belli bir seviye ve para ile hak kazanılan lonca sistemi elbette bir sürü sorunun çözümü olabilir fakat benim bakış açıma göre isim yazılarak baştan kasılan bir lonca sistemi insanları daha yakınlaştırıyor fedakârlık üst seviyede oluyor ve lonca daha uzun soluklu oluyor eğer içindekiler belli olgunlukta ise. Diğer türlü insanlar loncadan ceketini alıp gitme tarzında sürekli gömlek gibi lonca değiştirir sanki klan değiştirir gibi. Fakat İKV de çara sabitlenmiş item sistemi ile Lonca çarının da sıfırdan kasılması elbette arkadaşlık yönünden çok faydalı ama çar kasmak sıkıcı gelebilir o ayrı. Bana göre en elzem ve ihtiyaç olan nokta arkadaş listesinin sayfa sayısını arttırılması.
İKV'nin oyuncu kaybetmesinde en önemli etkenlerden birisi temasıdır.Diğer oyunlara ve İKV'ye baktığımda İKV'deki oyuncu isimleri berbat geliyor.Örneğin;İstanbulxkıyamet bu tür x'li isimler görüntü bozukluğuna sebep oluyor.Bunun için lonca sistemi gerekli diyorum.Sokaktakiadam klan içinde gruplaşma olsun demiş.Pek gerekli bir durum değil fakat olması mümkün birşey.Demişsin bu İKV'ye çok pahalıya patlar.Bence hiçbir zorluğu yok mesela ''Örnek'' grubuna girmek için Arzın Çocukları klanına üye olmak gerekir.Bu kolaylıkla yapılacak birşey.Tıpkı Ofansif olmadan sert ve ağır vurus yapılaması gibi.

Bu konu haricinde hepsinde en doğru yorumu yapmış arkadaş.

Ha bir de Sokaktakiadam demiş eski vslerin yerini yenileri tutmuyor.Peki düşünelim eski yetenekler varken savaşçılar büyücüleri oyuncak gibi kesiyordu.Sen dersen''Büyücülerin yeteneklerine dokunulmasın'',bu seferde büyücü savaşçıyı oyuncakla oynar gibi keser.Düşünensene savaşçı depar atıyor zihin atıyorsun durdurma atıyor kutup açıyorsun.Yanına yaklaştığında baltayı vuruyor 35 canın gitti kaldı 65 can fakat savaşçı baltayı vurduğunda yavaşlıyor.Yani büyücü rahatlıkla kesiyor.Savaşçı zihnini tutsa bile alacagı can en fazla 60 dır ki ıska geçmesse bu kadar #@!?.
eski yeteneklerdeki özelliklerde büyücülerin eksikligi vardı tabiki ama büyücünün avantajlarıda çoktu. full komet verlinle savaşçı size yaklaşmadan onu yere sereviliyordunuz. eyerki savaşçı zeki ise büyücüye serebiliyordu. şuanki vs sistemiyle eskisini bi kyaslamam mümkün deildir. büyücüye saldırmaıyorsunuz. anında büyü atıyor donduruyor sizi. verilecek bi çok örnek var sizi buza çevirmesi gibi. tam bi saçmalıkk.
eyerki oyunu eski dönemlerde oynamış iseniz bu şekilde düşünmezdiniz bence..
bunun tartışması bile yapılamaz. gözle görünür bi şekilde bu ortada her karaktere farklı özellikler verilmiş büyücü zayıf olduğu kadarda vuruşları etkilidir..
şidacının hasarı düşük ama dayanıklılık gücü vardır savaşçıya göre çok daha geç ölür.
diyer konulardaki düşüncelerinize saygı duyuyorum ama bi üstteki konuyu bidaha okuyup gözden geçirirseniz neyi anlatmak istedigimizi çok iyi anlarsınız..

yorumunuz için teşekkür edeirm iyi forumlar
Kusura bakma ama sen 39 seviyelerde hiç büyücü oynamamışsın yada hiç büyücü kesmemişsin.Benim büyücüm Ksktherockula bilen bilir.Neredeyse tamamı komet merlin takım ve fiziksel sarjlı gözlük ile savaşçıyı kesemiyordum.Adam sakınma açıyor zırhı yüzde 60 a çıkıyor ki o zamanlar büyücü bu kadar hasar veremiyordu.Konsantrasyonla kes diyeceksin.Konsantrasyon açtıgım an savaşçı yanımda ve eğer durdurma atarsa ''Yetenek kullanamazsınız'' yazısı geliyor.5800 enerji var zaten savaşçı 2 bin vuruyordu alman ise ayrıca deparı vardı kısacası savaşçı görünce oyundan çıkıyorduk.Bazı Alman Ok Ucu savaşçılar çifte ile bize tek vurabiliyordu.
:)) 39 seviyede bi çok char kullandım buna büyücüde dahil.. büyücüde okadar iyi deildim..
büyücülerin elbette eksigi vardı diyorum zaten bu konuyu açarkende belirttigim gibi güncellemenin dışında oyunun eksiklerinin giderilmesiydi..
ayrıca siz kesemiyorum diyordunuz. size sadece 2 kişiyi örnek gösterebilirim.
GİzeM ve kontess
çok iyi büyücü kullanıyorlardı durdurma atsanız bile kaçıp sizi bi şekilde yere serebiliyorlardı.
o dönemlerde savaşçım çok sağlamdı. çok güzel bi vs lik charım vardı ''Sokaktakiadam'' adında
bi çok kişi biliyordur o charımı.. kendimce çok sağlam olmama ramen ve büyücüleri 2 vuruşta yere serebilmeme ramen
konesi kesemiyordum.. işin taktigi vardı ve biliyordu. o kaçıyor ben kovalıyordum. büyücünün vs sini eğlenceli hale getiren budur..
çok zevklidir büyücülerle vs atmak.. ama şuan ki yeteneklerle deil..
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

39 seviyelerin tek buz merlin seti Kskzumkala'da var idi.Bir büyücü en fazla direnç kırma ile savaşçıya 4100 vurabiliyordu.Ben bundan etkilenip onlarca makina yaptım ve yetenekleri denedim.Fakat işi bilen bir savaşçıyı hiç bir türlü kesemiyor.Yok eğer eski yeteneklerle Gizem ve Kontes kesebiliyorum diyorsa.Test edelim ben bir Defansif olayım oda kutup zihin ve tesla kurmadan beni kessin.Şu anda seninle boş yere tartışmayalım derim kardeşim.Şu anki yeteneklerle büyücü vs savaşçıda işi bilen kazanır.Mesela sen savaşçı ile büyücü kesemiyorum diyorsun buyur sana taktik.Vs başlar başlamaz depar atacaksın büyücü zihini vurdu dondun.Onn yanına yaklaşana kadar 5sn ve zihinle birlikte 15 sn geçiyor toplam 20 sn geçmiş oluyor.Ardından büyücüye dikkat atıp ona yaklaşıyorsun ve durdurma atınca o kutup açıyor.5 sn kutup ve 10 snde büyücüye yaklaşma ile 15 sn oluyor.Toplam 35 sn oldu.Ardından kutup geçer geçmez sen savaşçı ile 15 sarsılmazı açıyorsun.Ordan 15 sn geçiyor.Ve sarsılmaz bitince depar dolmuş oluyor.Depara bastığında 39 seviyelerinde klasik büyücü ve savaşçı vssi başlıyor.Tabi savaşçı az canla başlıyor.Ve sonuç büyücü pert.Bunu çok kez denedim.

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
sokaktakiadam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

DeathLord yazdı:39 seviyelerin tek buz merlin seti Kskzumkala'da var idi.Bir büyücü en fazla direnç kırma ile savaşçıya 4100 vurabiliyordu.Ben bundan etkilenip onlarca makina yaptım ve yetenekleri denedim.Fakat işi bilen bir savaşçıyı hiç bir türlü kesemiyor.Yok eğer eski yeteneklerle Gizem ve Kontes kesebiliyorum diyorsa.Test edelim ben bir Defansif olayım oda kutup zihin ve tesla kurmadan beni kessin.Şu anda seninle boş yere tartışmayalım derim kardeşim.Şu anki yeteneklerle büyücü vs savaşçıda işi bilen kazanır.Mesela sen savaşçı ile büyücü kesemiyorum diyorsun buyur sana taktik.Vs başlar başlamaz depar atacaksın büyücü zihini vurdu dondun.Onn yanına yaklaşana kadar 5sn ve zihinle birlikte 15 sn geçiyor toplam 20 sn geçmiş oluyor.Ardından büyücüye dikkat atıp ona yaklaşıyorsun ve durdurma atınca o kutup açıyor.5 sn kutup ve 10 snde büyücüye yaklaşma ile 15 sn oluyor.Toplam 35 sn oldu.Ardından kutup geçer geçmez sen savaşçı ile 15 sarsılmazı açıyorsun.Ordan 15 sn geçiyor.Ve sarsılmaz bitince depar dolmuş oluyor.Depara bastığında 39 seviyelerinde klasik büyücü ve savaşçı vssi başlıyor.Tabi savaşçı az canla başlıyor.Ve sonuç büyücü pert.Bunu çok kez denedim.

konu eski vs konusuydu ama siz hala telsa vs küreden bahsediyosunuz.. ben kesemiyorum demedim. kesemedigim hatta zorlandığım desem daha doğru olur 5 ellik bi vs de 5 3 5 4 yenildigim çok oldu kontese..
diyer büyücülere gelirsek 2 vuruş en fazla 3 vuruşta yere seriyordum zaten.. ayrıca depar demişsiniz:))) yürüyerek zaten kesemessiniz bi büyücüyü:))

neyse arkadaşım yorumun için tekrar teşekkür ederim amaç şuanki ve geçmişteki yeteneklerin önceden ve hala düzensiz olmasıdır. 3 yıl emek verip gözüm gibi baktığım ve mükemmel bi şekilde dizdigim bir charın bi dönemler
çok güzel vs lere imza aterken gelen bi güncellemede okadar emeğin boşa gitmesi içler acıtıcı..
ayrıca öncesinde vs nin eğlenceli yanları vardı. zevk alabiliyolrdunuz vs lerden..
genelde savaşçılarla vs yapardım bi çok kişide öyle. zaten genelde bibüyücü bi savaşçıyla pek vs yapmazdı çünkü yetenekler yine adil deildi.. ama şubi gerçektir ki şuankinden çok daha güzeldi..
saldırı efsununuz yüksel olursa ıskalamanız okadar düşer savunmanız yüksek olursa karşı tarafın ıskalamasına yol açıyor ve dayanıklılığınızı arttırıyordunuz. bunu üzerinize her giydiginiz itemden fark edebiliyordunuz.. şuanki sistem öyle deil işte..
elinize bibalyoz ve bi kaç karışık item aldığınızda en büyük avantjınız yetenekerden kaynaklanıyor. yani iteminiz iyi veya kötü yetenekler açığınızı kapatıyor burada.. öncesinde her ikisi olmadan vs y ikazanmanız zordu.
yetenekler çok güzeldi itemle birleştiginde çok güzel vs ler çıkıyordu ortaya..
neyse bu vs konusu tartışılır benim düşüncelerim bu sizin düşüncelerinizede saygı duyuyor bu konuyuda aha fazla uzatmak istemiyorumm iyi forumlar arkadaşımm
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Eski vs.ler hala olabilir ki Defansif dövüş sistemi hala duruyor.

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
morukkelleci
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

Mesaj gönderen morukkelleci »

DeathLord yazdı:Eski vs.ler hala olabilir ki Defansif dövüş sistemi hala duruyor.
eskiden sakınma + defansif açardık öyle dalardık :)

süperdi ama şimdi savaşçı vs yapmaya korkuyor gibi bişey

ben şahsen savaşçıma dahi girmiyorum son günlerde
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

:) Eee zamanında zırhlı araç gibi eminönünde dolaşıyordunuz.Ölecek olrsanız deparı atıp kaçıyordunuz.Büyücü sizin merhametinize baglı olarak olup veya olmuyordu.Az çok denge sağlandı. ;)

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
cengizhan
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen cengizhan »

sokaktakiadam yazdı:
messi58 yazdı:Öncelikle Mustafa abi açtığın konu yerinde ve güzel
ben bu oyunu snn yanında öğrendim,snn dediklerinin dısına harfiyen cıkmadım elimden geleni yaptım abi
Şİmdi sıra bende abi eski günlerdeki olabilriz HAKAN(droqba) Mete(Winnipeq) furkan(messi) cengiz (morta) ve ben(kubi_winnipeg) sana her konuda yardımcı olcaz abi. bazı şeyleri yetkililerle görüştüm ,kendi adamları(TT) bile oyundan bıkmıs bi durumda herkes savascıların yeni yetenek şeklini , şifanın berbat olsuundan mutlu değil.

Sonuna kadar yanındayız MUSTAFA ABİ

sen ne dersen o....

Tılsımxmessi..Betaxmessi..Büyücümessi..Tılsımxkbly. . Betaxkbly ..Betaxwinnipeg

canımsın:) teşekkürler kubicim inan oyuna dönersem emin ol sizlerrle çok daha sıkı bişekilde görüşecez eski günlerdeki gibi:)
bu süre içerisinde dersleri aksatmanızı istemem tabiki:) önce istikbaliniz. oyun her zaman oynanır her zaman bi araya gleir görüşürüz ki gelirsemde dedigim gibi beraber olucaz inş. sana ve yorumda bulunan diyer arkadaşımıza tekrar teşekkür ederim
hakan cengiz furkan mete hepsine selamlarımı iletirsen sevinirim:) görüşmek üzere cnm iyi forumlar..

öncelikle açtığın konu üzerine çok çok teşekkür ederim abim. çok anlamlı ve dikkate alınması gereken konular tek başlık halinde toplamışşsın.bu oyunu senin sayende senin yardımların altında öğrendim.konu başlığı altındada belitrttiğin üzere oyunu iyice batırmış ws yi tamamen bitirmiş durumdalar....[çok iyi biliyorlar]velakin isterki oyun batsın umrumda olmaz sen varsın ;) eski günleri elbette özlüyoruz ama yapacak bir şey yok :( kubinin de dediği gibi zamanında az yardım etmedin bize gerek item gerek kasma ve daha bir çok konu üzerine.... sen oyunda ol item para sorun deil abim ;) +çar :):) seni başta ben olmak üzere mete hakan kubi furkan.... SİVAS' a bekliyoruz...

Abim senin canını sıkan her kim veya kimselerse onlara burdan uarımı vermek isterim ayaklarını denk alsınlar...

Saygılarımla..... C3Ng!Z

“Genel Sohbet” sayfasına dön