01asyaaa yazdı:Merhaba Arkadaslar...
Öncelikle sen tekrar aramızda gormek cok guzel mudur:) hosgeldin:)...
Sizler kadar uzun olmasa da 1.5 yildir İkv oynuyorum..Bu oyuna basladigimda ust lvl hatırlı dostlarım yoktu..yani grvlerime yardım edecek yada item nedir nasıl bulunur recete nasıl uretime donusebilir:S bunlari ogrenmem hayli zaman aldi ( aslinda zeki sayilirim:D) kisisel carlarimizin yani sira lonca sistemiyle olusturdugumuz carlarin gerek kisiler yuzunden gerekse oyun sistemindeki eksiklikler yuzunden heba olmasi sorununu eminim bi cogumuz yasamisizdir....bence daha onceden sadece kasarak emek ve zaman harcadigimiz cari silmek bi nebze daha kolaydi ancak cara item zimmetleme gibi yeni bi guncellemenin gelisi loncadan ayrılmak isteyenide/ayrılması istenileni de icinden cıkılmasi zor bi duruma soktu.. cunki lonca olayı oyunda cok havada kalmıs bi durumda su an.. Eger oyunun kural halini almıs bi lonca sistemi olsaydı eminim ki lonca yoneticileride uyeleride daha duyarlı bi oyun sergilerdi diye dusunuyorum...bence ivedi olarak sobe bunu duzenlemeli.. isin ekonomik yapısı bizim sorunumuz degil...
Oyun icinde bu kadar aksaklık varken yonetici bulunmamasi bence cok buyuk bir bosluk .. 1 lvl carlarin marifetlerini hergun klan ve bolge kanallarından goruyoruz ....bu oyunları hepimiz eglenmek icin oynuyoruz ancak ben sahsim adima uzun zamandir bu zevkten mahrum kaldım..bunlari cogu kez yasi kucuk kardeslerimizin yaptigini sanmak da son derece yanlis bi bakis cunki 25-35 yas arasi yetiskin insanlarin daha cok bu islerle ugrastigini gormekteyiz..bu sebeple yoneticilerin oyunda aktif olarak yer almalari gerektigi kanısındayim..
Birde Sıgınaklar ve migrat konusu var.. surenin bu kadar uzun olması bence cok can sıkıcı.. iceriden cıkmak istiyorsunuz arkadaslarınızı bırakamıyorsunuz cunki ekipde herkezin bi grv var:S .. gereksiz coklukta yaratık yerlestirilmis diye dusunuyorum cogu zaman sıkılıp cıkıyoruz ..
Bir arkadasımıza katılıyorum bence artık guncellemeler duzeltmeler icin yapılmalı yoksa eglenmek surda dursun fuzuli gerginlikten ote gidemiyoruz...
iyi forumlar arkadaslar...............~~~~~~~~Dengexopal~~~~~~~~
Merhaba Müdürcüm:) hb teşekkür ederim. oyunda görüşemedik girdigim pek yok zaten girsemde kimse olmuyor
zaman neyi gösterir bilemem kim bilir belki bigün..
yorumun için tekrar teşekkür ederim diyer arkadaşlara da selamımı iletirsen sevinirim..
kendine iyi bak lütfen:) iyi forumlar..