TEŞEKKÜRLER İKV

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
sokaktakiadam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: LoNCa RıHTıM

TEŞEKKÜRLER İKV

Mesaj gönderen sokaktakiadam »

merhabalar. yaklaşık 3 yıldan fazla bi süredir türkiyenin sözde sevilen oyunu İKV de uzun bi süre oyunumuzu oynayarak
oyunu herzaman desteklemişizdir. bu süre içerisinde oyuna gelen güncellemeler meteor yer altı ve migrat bölgeleriydi..
başka bi oyunla kyaslamaya çalışırsak herhangi bir mmrog oyunlarda en fazla 3 5 ay içerisinde gücelleme gelirken,bizler
uzun bi süre gelecek olan güncellemeleri beklemiştik. Gelen güncellemeler arasında çok gereksiz olan ER MEYDANI ve Yeteneklerdeki özellikler, Oyuna o dönemlerde Heeycan Katan VS lerin SOnu Olmuştu. Bilinçsizce Getirilen Bu günceleme Oyunun iyice tadını kaçırmış ve bi çok kişinin oyunu bırakamsına sebep olmuştu. ardından gelen Yer Altı eklentisi ise Tam bi hayal kırıklığı oldu..
meteor eklentisinden sonra beklenilen uzun bi sürenin sonunda beklenenlerin aksine gelen güncellemede Beklenilenlerin hiç biri gerçekleşmedi..
Bizler yeni bölgeyi elbette istiyorduk. ama ondan önce düzeltilmesi gereken ikv nin bi çok eksikleri vardı..
bunların başında Vs olayındaki yeteneklerin değişmesi.. önceden bi vs nin bitmesi bazen dakikayı bile bulurken
şuan 10 saniye bile sürmüyor.. neyin ne olduğunu anlayamıyosunuz.
öncesinde itemin değeri vardı.. VS de iteminize göre rakip seçebiliyordunuz veya sizi itemlerinizle biliyorlardı..
şu kişi çok sağlam diyebiliyrlardı veya şu kişi çok zayıf diyebiliyorlardı.
şuan o eski günlerden eser kalmadı..
diyer bi konu ikv nin kanayan yarası haline gelen LONCA SİSTEMİ. Bunu bi çok defa GM ler ile paylaşıp sıkıntımızı dile getirip forumda defalarca bu konuyu açmamıza ramen 3 yıldır söylenilen tek kelime ''BU KONUYU MASAYA YATIRDIK''
denimesiydi...
Türkiyede bi ilki gerçekleştirip devasa bi oyun yapabilen bi firma LONCA olayında neden bukadar Pasif ve Duyarsız anlamış deyiliz.
ben kendi adıma konuşmam gerekirse oynadığım oyunlardaki bi takım özelliklerden bahsedeyim.
Beğenmedigimiz Metin 2 Shaiya Karainci gibi oyunlarda bile KLAN ve LONCA sistemi mükemler eksiksiz tasarlanmışken, Neden İSTANBUL KIYAMET VAKTİNDE bu konuyu Sürekli Es geçip Dikakte aLmıyorlar.
Loncanıza birini almaya çekiniyosuınuz. aldğınız kişinin bi yalnışını gördügünüzde dilediginizde çıkaramıyosunuz.
size karşı Art niyeti olan biri kafasına göre kurup emek verdiginiz lonca adı altında Char açıp sizi huzursuz edip Loncanın adını lekeliyebiliyor.
çokmu zor yaa bu sistemi kurmak çokmu zorr..
diyer bi konu bi başka oyunda GM ler oyuncularla sürekli beraberken burada ya bayramdan bayrama yada önemli bi duyuruda Görebiliyoruz Sayın GM lerimizi..
oyunla ilgili bi sıkıntı yaşadığınızda SObeye Ulaşmak Cumhur Başkanına ulaşmaktan dahada zor..
neden Canlı Destek veya herhangi bi irtibat Numarası yok sizce?
Uğraşmak İstemiyorlar kimsenin sorunuyla..!
bi hesabım küme düşmüştü hiç unutmam 1 ayda zor alabildim..
bi karakteri trasfer etmek çin işkencesinden beter..
10 a yakın emailin ve 3 5 defa 118 den aldığım sobenin telenuyla irtibata geçmeme ramen
1 ayı geçti hesabımı aktarmak.
bukadar sorumsuzluk olamaz..
Hem Sobenin vemiş olduğu yıllarım emegine yazık hem bizlerin yıllarımızı verdigimiz emeklerimize ve zamanımıza yazık..
şu oyuna 6 aydır ara vermiştim..
bi kaç gün önce girip bi bakim dedigmde ilk söylenilen şey Abi oyunun iyicetadı kaçtı denmesiydi..
hiç şaşırmamıştım.
günden güne tadı kaçıyor zaten.kendi adıma oyunda olması gereken yenilikler yeni bölgenin dışında
LONCA sistemi
KLANLAR içerisinde Guruplaşma (LONCA GİBİ)
LONCALARIN dilediginde Toplantı veya Kendi aralarında Konuşlabilecegi Özel ve ŞİFRELİ bi ODA
VS konusundaki yeteneklerin yeniden elden geçirilmesi..
BÖLGELER arası girişlere Işınlanma ( Ö Ö den Şehire gitmek İşkence gibi) eğlencelikten çıkıp insanı sıkıyor bu durum.
YER ALTI bölgesine KLAN kaleleri veya Sancaklar..( Görev esneasında Görev Gurubu Klanda ise kalan girmek için Meteora geçmek oyunun tadını Kaçırıyor)
YER ALTI bölgesine KASA (Kasanıza bişey koymak veya almak için Meteora çıkmak çok sıkıcı)
SOLUCANA yakın biyere Bi ÖRS ve oraya Yakın biyerde Ölündügünde orada Doğma (hidraya gidiyosunuz öldügünüz an okadar yolu geri gelmek işkence ötesi.. ASKERLİK DEİL BU OYUNN abartılmış burası)
KARAKTERLER arasına Rol yapmanın DIşında Tokalaşmak veya mizaha uygun interaktif Hareketlerin olması Oyunu Dahada Eğlenceli Bi hale Getirebilir..
PLUS paket özeligine (Süper Plus diye bi eklenti yapılarak gerekirse Farklı bi şekekilde Üclendirilerek Tüm Bölgelere Sesinizi DUyurma Özelligi Eklenebilir..)
YENİ GÜNCELLEME nin dışında meteor sivri ada ve emin önüne yeni yaratıklar eklenerek görev verilebilir.ve bu görevler adı görev olarak kalmamalı.. 49 level biri o görevi yapsa ne olur yapmasa ne olur? ama bu görev sonunda güzel bi item hediye edilebilir.)
Bu oyunu daha Eğlenceli HALe getirip düzenlemelrin yapılmaması durumunda bence daha çok üye kaybedecektir.
umarım sesimizi duyan olur ve en kısa sürede iğleştirmeler yapılır.
kendi düşünceme göre ben şahsen 6 aylık bi aradan sonra girdigimde çok sıkıcı geldi ve geri dönmeyide düşünmüyorum
bu şekilde devam ederse..
düzelmessede oldulları yerde ilerlemeye çalışırlar..
neyse bu konuyu forum kirliligi olarak düşünen olursa şimdiden özür dilerlim.. ama içimden geldi yazmak istedim
bekli doğru belki yalnışş....

iyi forumlar....
Meran
Sokaktakiadam
Kullanıcı avatarı
morukkelleci
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Meran

Re: TEŞEKKÜRLER İKV

Mesaj gönderen morukkelleci »

görüşlerinin bir kısmına katılmadığımı belirtmek isterim

haklısın ama itirazlarımı belirteyim ;

Klanlar içerisinde gruplaşma söz konusu olamaz 2 klan herkese yetiyor

hidranın orada zaten bir adet örs bulunmakta oradan ihtiyacınızı giderebilmektesiniz

süper plus demişsin ve tüm bölgelere ses duyurma demişsin ama o küçücük pencerede 5 kişi bile süper plus alsa oluşabilecek kirliliği düşündün mü ?

yeni güncelleme yeteneklerle olması gerekli. Maden savaşçıları ayırıcaktınız bunu yapmak için 2 ayrı yetenek sistemi geliştirin

ŞİFACILAR ARTIK SAVAŞÇILARI KORUYAMAZ HALE GELDİ

bu çok önemli bir konu savaşçılar kendi kendilerini koruyabilir duruma geldi eskiden kolay idare ediliyordu ama şimdi savaşçıların aldığı hasar belli değil arttığı can belli değil
Japonn
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Japonn »

öncelıkle selamlar
sevgili sokaktakıadamın actıgı bu konuyu baştan sona okudum ve kendisine 100de 100 katılıyrm cunku cok haklı kimi gereksiz bir konu olarak görebilir ama bu olayları yasayan iyi bilir SOKAKTAKIADAM kardeşimı haklı görüyorum kendi adıma konusacak olursam migrat sıgınak gereklımıydı ki hatta bence yenı levellerın gelmesi bile biraz abartlıydı yenı lvl yerıne oyunun boşta kalan yerlerıne yenı yaratıklar yerleştırmek daha cok bence daha zevkı olur ayrıca ikv halkı oyundan o kadar bıkmış bir durumda ki savasmak işkence gibi eskisi gibi zevklı degil bi laf diyorlar gözlukler 240bn kp diye herkes kp kasıyor oyunun tadı kacıyor onceden öylemıydı sorarım sizlere zamanında sadece yıldz kahverengi biri gördügümuz zaman vay be adam ne rütbe yapmış diyorduk artık 2 yıldz dan aşagı carı olan yok meranda sokaktakıadam kardeşime bu konuyu actıgı için teşekkuru borc bilirim

DREA GADDARBEY JAPONN
Dün neydim
Bugün neyim
Yarın ne olacagım
...
Kullanıcı avatarı
sokaktakiadam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

morukkelleci yazdı:görüşlerinin bir kısmına katılmadığımı belirtmek isterim

haklısın ama itirazlarımı belirteyim ;

Klanlar içerisinde gruplaşma söz konusu olamaz 2 klan herkese yetiyor

hidranın orada zaten bir adet örs bulunmakta oradan ihtiyacınızı giderebilmektesiniz

süper plus demişsin ve tüm bölgelere ses duyurma demişsin ama o küçücük pencerede 5 kişi bile süper plus alsa oluşabilecek kirliliği düşündün mü ?

yeni güncelleme yeteneklerle olması gerekli. Maden savaşçıları ayırıcaktınız bunu yapmak için 2 ayrı yetenek sistemi geliştirin

ŞİFACILAR ARTIK SAVAŞÇILARI KORUYAMAZ HALE GELDİ

bu çok önemli bir konu savaşçılar kendi kendilerini koruyabilir duruma geldi eskiden kolay idare ediliyordu ama şimdi savaşçıların aldığı hasar belli değil arttığı can belli değil

Yorumunuz ve düşünceleriniz için teşekkür ederim
Klanlar içerisinde gruplaşma söz konusu olamaz 2 klan herkese yetiyor demişsiniz.
kalanlar arasındaki gruplaşmadan kastım klanı daha etkin kılması. örnek verecek olursak xxxx loncasının klanı
veya bi arkadaş grubunun oluşturmuş olduğu klan içerisinde saüğlam kalıcı bi gruplaşma.. olmasa olmazlardan deil ama bana göre olursada iyi olur diye düşünüyorum..
hidranın orada zaten bir adet örs bulunmakta oradan ihtiyacınızı giderebilmektesiniz demişsiniz.
ve bende SOLUCANA yakın biyere Bi ÖRS ve oraya Yakın biyerde Ölündügünde orada Doğma (hidraya gidiyosunuz öldügünüz an okadar yolu geri gelmek işkence ötesi.. ASKERLİK DEİL BU OYUNN abartılmış burası)
Demişim. burada anlatmak istedigim şey solucana yakın biyerde 40 44 level arası kasarken her defasında gerek domuzun oradaki örse gerekse hidradakine gitmek sorun oluyor.
hidrada örs yapıp solucana tekrar kasmak için döndügünüzde örsünüz ne durumda oalcak biliyormusunuz?
ve öldügünüzde hidrada doğamıyosunuz.. domuzun orada doğup okadar yolu tekrar gitmek zorunda kalıyosunuz.. yolda ölme ihtimalinizde % 80..
süper plus demişsin ve tüm bölgelere ses duyurma demişsin ama o küçücük pencerede 5 kişi bile süper plus alsa oluşabilecek kirliliği düşündün mü ? demişsiniz evet onuda düşündüm
süper plusta anlatmak istedigim şey şudur.
biri sizi nadınıza karakter açıyor ve sizde şu kişiye inanıp item vermeyin demek için bunu her bölgeye yazıyosunuz..
veya acil bi item veya maden lazım oluyor bunun için her bölgeden ayzmanız gerekiyor.
bunu tüm bölgelere duyurabilecek bi bölge kanalının olması fena olmaz bence..
ayrıca bunu bölge kirliligi olarak düşünmüşsünüz haklısınız.. ama ben o tip durumlarda
diledigim gerek bölge gerek özel veya genel sekmesini kapatıyorum.böyle bi özellik mevcut farkındaysanız..
rahatsız olduğunuz an kapatabilrsiniz . tüm bölge kanallarını..

ŞİFACILAR ARTIK SAVAŞÇILARI KORUYAMAZ HALE GELDİ demişsiniz ve çok güzel bi konuya değinmişsiniz..
aklıma gelmedi gelseydi bunuda dile getirirdim..
şifacılardaki en büyük sıkıntı kaldırma süresi çok saçma oldu.. çok uzun bi süre ve çok anlamsız ..
bunu yanında yedek can verme eklentileri oldu tmm güzel ama onu hiç vermeyip te şifacıların yetenekleriyle hiç oynamasalardı çok daha güzel olacaktı.. şifacıların pek eksik bi yanı yoktu zaten..
neyse yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim iy iforumlar arkadaşım..

meran
Sokaktakiadam
Kullanıcı avatarı
sokaktakiadam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Japonn yazdı:öncelıkle selamlar
sevgili sokaktakıadamın actıgı bu konuyu baştan sona okudum ve kendisine 100de 100 katılıyrm cunku cok haklı kimi gereksiz bir konu olarak görebilir ama bu olayları yasayan iyi bilir SOKAKTAKIADAM kardeşimı haklı görüyorum kendi adıma konusacak olursam migrat sıgınak gereklımıydı ki hatta bence yenı levellerın gelmesi bile biraz abartlıydı yenı lvl yerıne oyunun boşta kalan yerlerıne yenı yaratıklar yerleştırmek daha cok bence daha zevkı olur ayrıca ikv halkı oyundan o kadar bıkmış bir durumda ki savasmak işkence gibi eskisi gibi zevklı degil bi laf diyorlar gözlukler 240bn kp diye herkes kp kasıyor oyunun tadı kacıyor onceden öylemıydı sorarım sizlere zamanında sadece yıldz kahverengi biri gördügümuz zaman vay be adam ne rütbe yapmış diyorduk artık 2 yıldz dan aşagı carı olan yok meranda sokaktakıadam kardeşime bu konuyu actıgı için teşekkuru borc bilirim

DREA GADDARBEY JAPONN

yorumunuz için teşekkür ederim.. aynı düşünceleri paylaşmamız adına tşk ederim. Amacımız, bi dönemlere damgasını vuran İKV adlı oyunun yeniden adını duyurması..bizlerde isteriz bu oyunun biyerlere gelmesini ve en içten dileklerimizlede istiyoruzdur..
ama burada anlatmak istedigimzi şey Sobee firamasının bu oyuna ve oyuncuların düşünce ve isteklerini vermiş olduğu önem ve faliyetleri..
değişmesini istedigimiz şey bu oyuna verdkleri önem ve eksiklerin giderilip oyunu zevkli bi hale getirmeleri..
sözü fazla uzatmadan tekrar teşekkür ediyorum arkadaşım herkesin düşüncelerine saygı duymaktan başka bişey yapamayız:)

İyi forumlar Kardeşim

Sokaktakiadam
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

Kod: Tümünü seç

Abi çok uzundu vlla açıkçası okumadım hayatımda böle uzun yazılar okumam huyumdur=) Ama sana güveniorm kesin güzel ve mantıklı bişey yazmışındır=)
Kullanıcı avatarı
morukkelleci
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

Mesaj gönderen morukkelleci »

Vandervaart yazdı:

Kod: Tümünü seç

Abi çok uzundu vlla açıkçası okumadım hayatımda böle uzun yazılar okumam huyumdur=) Ama sana güveniorm kesin güzel ve mantıklı bişey yazmışındır=)
otistik :)
Japonn
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Japonn »

sokaktakiadam yazdı:
Japonn yazdı:öncelıkle selamlar

DREA GADDARBEY JAPONN

yorumunuz için teşekkür ederim.. aynı düşünceleri paylaşmamız adına tşk ederim. Amacımız, bi dönemlere damgasını vuran İKV adlı oyunun yeniden adını duyurması..bizlerde isteriz bu oyunun biyerlere gelmesini ve en içten dileklerimizlede istiyoruzdur..
ama burada anlatmak istedigimzi şey Sobee firamasının bu oyuna ve oyuncuların düşünce ve isteklerini vermiş olduğu önem ve faliyetleri..
değişmesini istedigimiz şey bu oyuna verdkleri önem ve eksiklerin giderilip oyunu zevkli bi hale getirmeleri..
sözü fazla uzatmadan tekrar teşekkür ediyorum arkadaşım herkesin düşüncelerine saygı duymaktan başka bişey yapamayız:)

İyi forumlar Kardeşim

Sokaktakiadam
tşk ederm dogru söylemıssın fakat bir laf vardır dogru söyleyenı dokuz köyden kovarlar biz godru söyluyoruz ama onemlı olan sayın gm arkadasların ve sobe ekıbinin dikkate alması

DREA JAPONN GADDARBEY
Dün neydim
Bugün neyim
Yarın ne olacagım
...
Kullanıcı avatarı
aKeSinTi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen aKeSinTi »

/ALKIŞ
[******] (49) [KeNDaL] (49) [ÇiRoK] (49)
[Ecel Getiren] [Ejder Asa] [Ashab-ı Kehf]
Kullanıcı avatarı
RedsxLine
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen RedsxLine »

Bazı noktalarda kendi fikrimi söylemek isterim.

İlk olarak güncellemelerin 3-5 ay içerisinde gelmesini istemişsin fakat bunun şöyle ters durumları var. Ben bu oyuna başladığımda daha Eminönü labirent bile eklenmemişti ve oyun 25 seviye en yükse boss da Kuklacının Seçilmişi idi. Biz o zamanlar eminönünde ki mezarlığa bile tek başımıza gidemezdik hatta orayı fark etmemiz 1 aydan fazla olmuştu. İnsanlar bir sürü hata deneme yanılma yaparak keşfetti her şeyi şimdi ki gibi oyunda yüksel lwl bir dostun yoktu insanlar birbirine muhtaç ve zorunlu olarak iyi geçinirdi. Gelen her bir güncellemeye alışmak 3 ay item dizmek 1 yıl sürdü. Kısacası biz bu oyunu beraber kurduk ve büyüttük bu nedenle daha item bile dizmeden her seferinde yeni eşyalar gelse idi o zaman kimse item dizmek istemez emek harcamazdı ve isyanlar katlanırdı. Kurulum aşamasındaki oyun bu zamanlarını göremezdi. Şimdi hafta da bir düşülen bir oyun o zaman birçok düzeltilmesi gereken hatası ile günde 10 sefer düşülürdü.

Lonca sistemi ne gelirsek bu sistem sadece İKV de olmayan bir sistem sanırım. Elbette artıları fazla olur ama düz bir lonca sistemi de bu oyunda elzem midir orası da tartışılır. Uzun zamandır lonca mensubu biri olarak bazılarından farklı düşüne bilirim. Ayrı bir lonca kanalının olması bana fayda getireceği kanaatinde değilim zira ben zaten lonca iletişimimi değişik sesli konferans programları ile yapıyorum ve sadece üstümde ayrıca bir isim yazacak diye de lonca sistemi gelsin istemem. Nedeni şu belli bir seviye ve para ile hak kazanılan lonca sistemi elbette bir sürü sorunun çözümü olabilir fakat benim bakış açıma göre isim yazılarak baştan kasılan bir lonca sistemi insanları daha yakınlaştırıyor fedakârlık üst seviyede oluyor ve lonca daha uzun soluklu oluyor eğer içindekiler belli olgunlukta ise. Diğer türlü insanlar loncadan ceketini alıp gitme tarzında sürekli gömlek gibi lonca değiştirir sanki klan değiştirir gibi. Fakat İKV de çara sabitlenmiş item sistemi ile Lonca çarının da sıfırdan kasılması elbette arkadaşlık yönünden çok faydalı ama çar kasmak sıkıcı gelebilir o ayrı. Bana göre en elzem ve ihtiyaç olan nokta arkadaş listesinin sayfa sayısını arttırılması.

Klan içerisinde değişik lonca kavramı çok detaylı bir konu ve çok gelişmiş bir lonca sistemi ister bununla birlikte değişik yazılım altyapıları gerektirir ki bu da çok büyük paralarla döner o nedenle bunun olabilirliğini hiç sanmadığım için değinmeye gerek yok. Lakin bilmeyen arkadaşlar için belirteyim bu tip sistemler hep dışarıdan alma programlar sayesinde olur ve sağlam bir altyapı sağlam bir fizik motoru ister ve sağlam bir fizik motoru da 1 milyon dolardan başlar hiç de ucuz olmayan bir sektör de bu da zor. Her şey olsa diyelim daha Türküye 8mb internetle tanışalı 1 sene olmadı ve şu anda 8 olan hız da tam randımanlı çalışmazken Çok gelişmiş bir oyunu Türkiye koşullarında oynamak da şu an için sadece hayal olur. En basit bir örnek vermek gerekirse az bir sorunda TTNET kullanıcılarının bağlantılarının kopması sanırım sizi Türkiye’nin altyapısı hakkında fikir sahibi eder.

Yeraltında Kasanın olmaması oyunun konusu ile alakalı bir durum maalesef. Kaldı ki İKV dev asa oyunlar yanında çok küçük bir haritada geçer ne bir vasıtaya ne de bir ışınlanmaya gerek yoktur.

Örs ve yeraltında domuz da canlanmak durumunu şöyle ele alırsanız daha farklı bakmış olursunuz. Örneğin meteorda ölürseniz canlanacağınız yerler bellidir klanda değilseniz size en yakın örs de güvenlik alanında canlanırsınız. Babı Ali yada Subay. Buraya kadar güzel fakat yeraltı harita yapısı ile çok farklı bir mekân ve mesela İflisde ölen biri senin dediğin gibi olsa solucanda doğar. Çünkü solucan iflise çok yakındır ama domuz uzaktır yâda sen domuzda doğman gereken yerde kadimde tek başına doğarsan ve her öldüğünde tekrar kadimde doğarsan emin ol o zaman şimdikinden daha çok şikâyet edersin. Hele yeraltında alt katta ve üst kattaki köprüler ilerde aktif olursa harita daha çok karışır ve bu en yakında doğma olayı insanı çileden çıkarır 1 lwl çarla babı âli den subaya gitmek gibi tek kalırsın kaldı ki daha düne kadar 39 lwl büyücüler bile Babı âli den tek çıkamıyorlardı. Bu olay bizim baktığımız gibi basit olmayabilir arkadaşlar unutmayın sebepsiz hareket edilmiyor her şey bir plan dâhilinde işliyor yararlı ve gerekli olan öneriler emin olun zaten dikkate alınır. Eskiler bunu daha iyi bilmeli.

Plus paket ve önerilerine katılıyorum amaaa Plus paket her yerde görülmekten ziyade daha farklı detaylarla parasal yönden değişik versiyonları çıksa eminim oyun daha fazla kazanır kanaatindeyim. Lakin İKV 3 aylık plusı bile 20 TL artı hediyelerle verdiğine göre para olarak oyun severlerini yıpratmak istiyor ki bu da küçük arkadaşları bence sevindirip sahip çıkmalarını sağlamalı. Bunun dışında Plus paketin birçok değişik ve cezbedici şekli olabilir bu tamamen pazarlama teniği ile alakalı bir duru.

Vs ise bu oyunun can damarı bence umut ediyorum ki yeni yetenek sistemi bunu gözle görülür bir şekilde değiştirdi ve daha güzel zamanlarına getirdi. Ama eski VS tadına elbette ulaşmadı. Ne olursa olsun Eski Vs ler çok güzel ve farklı idi şu anda yetenek sistemi belli olduğuna göre oyunun tadını daha da arttırma yeni itemlerin oturması ile ve 3 efsunlu item çeşidinin arttırılması ile olur bence bunun yanında statü puanlarınıda biz versek o zaman İKV tadından yenmez eminim.

Çok uzattım ama aslında kısa yazdım daha yazışacak ve tartışılacak o kadar konu var k,i keşke tartışsak ama gerek post kasmalar gerekse konuları kişisel tartışmalara çeviren kişiler maalesef bizleri foruma soğutuyor.
Resim
MERAN 23 EYLÜL 2008

RedsxLine*RedsxEagle*RedsxKill

“Genel Sohbet” sayfasına dön