Benim içinde kovala kardesım yarıda kaldı bizim heycanmızKurtttdelving yazdı:Eyvllah artiz yeni tanıştık mazimiz yeni ama sağlam bi mazi oldu ya . Kardeşim sen bana gönder neyin varsa görüşürüz yine merak etme ben artizleri kovalamaya devam edicemhadi kendine iyi bak İlker kardeşim.
HateCrew=Takımca
Re: HateCrew=Takımca

Hatecrew
Hatecrewxilker
Hatecrewxtwo
Hatecrewxthree
Hatecrewxdeath
Adalet ve Suç Bir arada
- neferxtobias
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Her ne olduysa olsun öyle bırakıp gitmek olmaz senle görüşürüyoruz reel her zaman o ayrı . Şimdi oyunu bırakma mevzusuna gelelim charını silmişsende silmemişsende yine beraber olucaz silmişsnde tekrar açıcaksın tekrar kasıcaz. ben oyunu ne için oynuyorum sanıyosun sizler oldugu için arkadaş çevresi olunca oyun daha bi zevkli hal alıyor oyun. Sen şimdi bırakmayı tercih edersen BENDE YOKUM kardeşim .
Neferxtobias
[TeşKiLaT]
Bymystick
Crime of Team = Takım Suçu Loncası Kurucusu

Adalet ve Suç Bir Arada
[TeşKiLaT]
Bymystick
Crime of Team = Takım Suçu Loncası Kurucusu

Adalet ve Suç Bir Arada
neferxtobias yazdı:Her ne olduysa olsun öyle bırakıp gitmek olmaz senle görüşürüyoruz reel her zaman o ayrı . Şimdi oyunu bırakma mevzusuna gelelim charını silmişsende silmemişsende yine beraber olucaz silmişsnde tekrar açıcaksın tekrar kasıcaz. ben oyunu ne için oynuyorum sanıyosun sizler oldugu için arkadaş çevresi olunca oyun daha bi zevkli hal alıyor oyun. Sen şimdi bırakmayı tercih edersen BENDE YOKUM kardeşim
Dogus ne olursa olsun siz devam edin kardesim... idare etmeniz gereken bi lonca var)) ama seneye tekrar aynı yerden devam edebiliriz belkide daha bi sıkı şekilde

Hatecrew
Hatecrewxilker
Hatecrewxtwo
Hatecrewxthree
Hatecrewxdeath
Adalet ve Suç Bir arada
-
- Salgın Koruyucusu
Kardeşim sen şimdi üniversite sınavı içinmi bıraktın oyunu.
Aslında bırakmam için bi vesile oldu kardesım
)

Hatecrew
Hatecrewxilker
Hatecrewxtwo
Hatecrewxthree
Hatecrewxdeath
Adalet ve Suç Bir arada
- Trendd
- FareAdam Düşmanı
Her ne Olduysa Oldu.Bırakmana Vesile olmuş.Üniversite Sınavı Ap Ayrı,Ki Kazanman Gereken bir Sınav.Her Zaman Görüşücez Öyle Bırakıp Gitmek Yok
Doğuş sen nereye kardeşim ? İlker'inde Dediği Gibi Bir Lonca Yürütmemiz Gerek.
Çok Ani Bir Şekilde Tanıştık. Loncaya Girip Benim Senle Tanışmak Çok Mtluluk Verici.Gece 3 den sabah 5 e kadar kastıgmız geceyi hiç unutmam
ilker Kardeşim Reel'de Başarılar. ALLAH ( C. c ) Yardımcın Olsun. Kendine Çok Çok iyi Bak.
Çok Ani Bir Şekilde Tanıştık. Loncaya Girip Benim Senle Tanışmak Çok Mtluluk Verici.Gece 3 den sabah 5 e kadar kastıgmız geceyi hiç unutmam

- Hatecrewxthree
- Cin Avcısı
Ailemizden oyunda bir ben kaldım.Abi sensiz ve Canersiz oyunun hiç tadı yok benim için..
Sizle olduğum zaman oyun için saatler yetmezdi.Bana kızmanı bile özledim.Şimdi girsem yarım saat bile kalamıyorum ex 52 48 levelim 49 olmam gerek ama siz yoksunuz iki gündür lodoslara karizma yediriyorum sıkıntıdan..Seneye bende malesef giremiyorum.Önümde son sınavım var.Katiyen girmem yasaklandı..Oyunda şu son 2.5 ayım kaldı.Ondan sonra bir bakarsın yeni bir fırtına estiririz
Bu takımı kurduğumuz gibi..Kasmamız zordu,paramız yoktu,oyuna uzun zaman sonra yeniden başlayacaktık birbirimizden başka kimsemiz yoktu.Ama biz başardık.Çoğu kez milletin imrendiği dayanışmamız two'nun itemleri dile düşer oldu.Bende sizsiz oynamayı sindiremiyorum.Bir bakarsın birgünde çarı ben silmişim..
Sizle olduğum zaman oyun için saatler yetmezdi.Bana kızmanı bile özledim.Şimdi girsem yarım saat bile kalamıyorum ex 52 48 levelim 49 olmam gerek ama siz yoksunuz iki gündür lodoslara karizma yediriyorum sıkıntıdan..Seneye bende malesef giremiyorum.Önümde son sınavım var.Katiyen girmem yasaklandı..Oyunda şu son 2.5 ayım kaldı.Ondan sonra bir bakarsın yeni bir fırtına estiririz
~Hatecrewxthree~
49 Level Bayan Savaşçı
~Cotxmarble~
49 Level Bayan Büyücü
Temmuz 2011'e kadar yokum.
49 Level Bayan Savaşçı
~Cotxmarble~
49 Level Bayan Büyücü
Temmuz 2011'e kadar yokum.
bir gün geri dönücez elbet melikeHatecrewxthree yazdı:Ailemizden oyunda bir ben kaldım.Abi sensiz ve Canersiz oyunun hiç tadı yok benim için..
Sizle olduğum zaman oyun için saatler yetmezdi.Bana kızmanı bile özledim.Şimdi girsem yarım saat bile kalamıyorum ex 52 48 levelim 49 olmam gerek ama siz yoksunuz iki gündür lodoslara karizma yediriyorum sıkıntıdan..Seneye bende malesef giremiyorum.Önümde son sınavım var.Katiyen girmem yasaklandı..Oyunda şu son 2.5 ayım kaldı.Ondan sonra bir bakarsın yeni bir fırtına estiririzBu takımı kurduğumuz gibi..Kasmamız zordu,paramız yoktu,oyuna uzun zaman sonra yeniden başlayacaktık birbirimizden başka kimsemiz yoktu.Ama biz başardık.Çoğu kez milletin imrendiği dayanışmamız two'nun itemleri dile düşer oldu.Bende sizsiz oynamayı sindiremiyorum.Bir bakarsın birgünde çarı ben silmişim..

Hatecrew
Hatecrewxilker
Hatecrewxtwo
Hatecrewxthree
Hatecrewxdeath
Adalet ve Suç Bir arada
O geceyi bende unutmadım kankaTrendd yazdı:Her ne Olduysa Oldu.Bırakmana Vesile olmuş.Üniversite Sınavı Ap Ayrı,Ki Kazanman Gereken bir Sınav.Her Zaman Görüşücez Öyle Bırakıp Gitmek YokDoğuş sen nereye kardeşim ? İlker'inde Dediği Gibi Bir Lonca Yürütmemiz Gerek.
Çok Ani Bir Şekilde Tanıştık. Loncaya Girip Benim Senle Tanışmak Çok Mtluluk Verici.Gece 3 den sabah 5 e kadar kastıgmız geceyi hiç unutmamilker Kardeşim Reel'de Başarılar. ALLAH ( C. c ) Yardımcın Olsun. Kendine Çok Çok iyi Bak.
saol kardesım sende kendine cok iiyi bak...

Hatecrew
Hatecrewxilker
Hatecrewxtwo
Hatecrewxthree
Hatecrewxdeath
Adalet ve Suç Bir arada