HateCrew=Takımca

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
HateCrew
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: HateCrew=Takımca

Mesaj gönderen HateCrew »

Kurtttdelving yazdı:Eyvllah artiz yeni tanıştık mazimiz yeni ama sağlam bi mazi oldu ya . Kardeşim sen bana gönder neyin varsa görüşürüz yine merak etme ben artizleri kovalamaya devam edicem :D hadi kendine iyi bak İlker kardeşim.
Benim içinde kovala kardesım yarıda kaldı bizim heycanmız :))))
Resim
Hatecrew
Hatecrewxilker
Hatecrewxtwo
Hatecrewxthree
Hatecrewxdeath

Adalet ve Suç Bir arada
Kullanıcı avatarı
neferxtobias
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen neferxtobias »

Her ne olduysa olsun öyle bırakıp gitmek olmaz senle görüşürüyoruz reel her zaman o ayrı . Şimdi oyunu bırakma mevzusuna gelelim charını silmişsende silmemişsende yine beraber olucaz silmişsnde tekrar açıcaksın tekrar kasıcaz. ben oyunu ne için oynuyorum sanıyosun sizler oldugu için arkadaş çevresi olunca oyun daha bi zevkli hal alıyor oyun. Sen şimdi bırakmayı tercih edersen BENDE YOKUM kardeşim .
Neferxtobias

[TeşKiLaT]

Bymystick

Crime of Team = Takım Suçu Loncası Kurucusu

Resim
Adalet ve Suç Bir Arada
Kullanıcı avatarı
HateCrew
İskele Babası
İskele Babası

neferxtobias yazdı:Her ne olduysa olsun öyle bırakıp gitmek olmaz senle görüşürüyoruz reel her zaman o ayrı . Şimdi oyunu bırakma mevzusuna gelelim charını silmişsende silmemişsende yine beraber olucaz silmişsnde tekrar açıcaksın tekrar kasıcaz. ben oyunu ne için oynuyorum sanıyosun sizler oldugu için arkadaş çevresi olunca oyun daha bi zevkli hal alıyor oyun. Sen şimdi bırakmayı tercih edersen BENDE YOKUM kardeşim
Dogus ne olursa olsun siz devam edin kardesim... idare etmeniz gereken bi lonca var :))) ama seneye tekrar aynı yerden devam edebiliriz belkide daha bi sıkı şekilde ;)
Resim
Hatecrew
Hatecrewxilker
Hatecrewxtwo
Hatecrewxthree
Hatecrewxdeath

Adalet ve Suç Bir arada
Kurtttdelving
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Kurtttdelving »

Kardeşim sen şimdi üniversite sınavı içinmi bıraktın oyunu.
Kullanıcı avatarı
HateCrew
İskele Babası
İskele Babası

Aslında bırakmam için bi vesile oldu kardesım :))
Resim
Hatecrew
Hatecrewxilker
Hatecrewxtwo
Hatecrewxthree
Hatecrewxdeath

Adalet ve Suç Bir arada
Kullanıcı avatarı
Trendd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Trendd »

Her ne Olduysa Oldu.Bırakmana Vesile olmuş.Üniversite Sınavı Ap Ayrı,Ki Kazanman Gereken bir Sınav.Her Zaman Görüşücez Öyle Bırakıp Gitmek Yok ;) Doğuş sen nereye kardeşim ? İlker'inde Dediği Gibi Bir Lonca Yürütmemiz Gerek.
Çok Ani Bir Şekilde Tanıştık. Loncaya Girip Benim Senle Tanışmak Çok Mtluluk Verici.Gece 3 den sabah 5 e kadar kastıgmız geceyi hiç unutmam ;) ilker Kardeşim Reel'de Başarılar. ALLAH ( C. c ) Yardımcın Olsun. Kendine Çok Çok iyi Bak.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Hatecrewxthree
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Hatecrewxthree »

Ailemizden oyunda bir ben kaldım.Abi sensiz ve Canersiz oyunun hiç tadı yok benim için..
Sizle olduğum zaman oyun için saatler yetmezdi.Bana kızmanı bile özledim.Şimdi girsem yarım saat bile kalamıyorum ex 52 48 levelim 49 olmam gerek ama siz yoksunuz iki gündür lodoslara karizma yediriyorum sıkıntıdan..Seneye bende malesef giremiyorum.Önümde son sınavım var.Katiyen girmem yasaklandı..Oyunda şu son 2.5 ayım kaldı.Ondan sonra bir bakarsın yeni bir fırtına estiririz :) Bu takımı kurduğumuz gibi..Kasmamız zordu,paramız yoktu,oyuna uzun zaman sonra yeniden başlayacaktık birbirimizden başka kimsemiz yoktu.Ama biz başardık.Çoğu kez milletin imrendiği dayanışmamız two'nun itemleri dile düşer oldu.Bende sizsiz oynamayı sindiremiyorum.Bir bakarsın birgünde çarı ben silmişim..
~Hatecrewxthree~
49 Level Bayan Savaşçı
~Cotxmarble~
49 Level Bayan Büyücü

Temmuz 2011'e kadar yokum.
Kullanıcı avatarı
HateCrew
İskele Babası
İskele Babası

Hatecrewxthree yazdı:Ailemizden oyunda bir ben kaldım.Abi sensiz ve Canersiz oyunun hiç tadı yok benim için..
Sizle olduğum zaman oyun için saatler yetmezdi.Bana kızmanı bile özledim.Şimdi girsem yarım saat bile kalamıyorum ex 52 48 levelim 49 olmam gerek ama siz yoksunuz iki gündür lodoslara karizma yediriyorum sıkıntıdan..Seneye bende malesef giremiyorum.Önümde son sınavım var.Katiyen girmem yasaklandı..Oyunda şu son 2.5 ayım kaldı.Ondan sonra bir bakarsın yeni bir fırtına estiririz :) Bu takımı kurduğumuz gibi..Kasmamız zordu,paramız yoktu,oyuna uzun zaman sonra yeniden başlayacaktık birbirimizden başka kimsemiz yoktu.Ama biz başardık.Çoğu kez milletin imrendiği dayanışmamız two'nun itemleri dile düşer oldu.Bende sizsiz oynamayı sindiremiyorum.Bir bakarsın birgünde çarı ben silmişim..
bir gün geri dönücez elbet melike :))) ozaman daha bi kordineli çalışıcaz :)
Resim
Hatecrew
Hatecrewxilker
Hatecrewxtwo
Hatecrewxthree
Hatecrewxdeath

Adalet ve Suç Bir arada
Kullanıcı avatarı
HateCrew
İskele Babası
İskele Babası

Trendd yazdı:Her ne Olduysa Oldu.Bırakmana Vesile olmuş.Üniversite Sınavı Ap Ayrı,Ki Kazanman Gereken bir Sınav.Her Zaman Görüşücez Öyle Bırakıp Gitmek Yok ;) Doğuş sen nereye kardeşim ? İlker'inde Dediği Gibi Bir Lonca Yürütmemiz Gerek.
Çok Ani Bir Şekilde Tanıştık. Loncaya Girip Benim Senle Tanışmak Çok Mtluluk Verici.Gece 3 den sabah 5 e kadar kastıgmız geceyi hiç unutmam ;) ilker Kardeşim Reel'de Başarılar. ALLAH ( C. c ) Yardımcın Olsun. Kendine Çok Çok iyi Bak.
O geceyi bende unutmadım kanka :D satanic warmaster :)))
saol kardesım sende kendine cok iiyi bak...
Resim
Hatecrew
Hatecrewxilker
Hatecrewxtwo
Hatecrewxthree
Hatecrewxdeath

Adalet ve Suç Bir arada

“Genel Sohbet” sayfasına dön