HateCrew=Takımca

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
HateCrew
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

HateCrew=Takımca

Mesaj gönderen HateCrew »

Arkadaslar biz oyuncu olarak varlıgımızı 2007 'den beri sürdürüyorduk..2010 yılında HateCrew adı altından tek bir aile takımı oluşturduk...
Yaşanan bir olaydan ötürü, benim öncülğümde alınan bir kararla Bu akşamdan itibaren bütün charlarımızı silmiş bulunuyoruz..
Oyunda kendi insiyatifiyle bulunan kuzenim (Hatecrewxthree-melike) oyuna devam edicektir büyük ihtimalle..
Kısa sürdü ama zevkliydi :)))Oyunda bizlere büyük destek olan Arkadaslarıma candostlarıma teşekkür ediyorum özellikle Crime Of Team Loncasına....

Bilmeyenler bilsin bizi

Bİlenlere selam olsun

Biz bu oyundan gider olduk

Kalanlara selam olsun
Herkeze iyi oyunlar,İyi Forumlar (İlker)
Resim
Hatecrew
Hatecrewxilker
Hatecrewxtwo
Hatecrewxthree
Hatecrewxdeath

Adalet ve Suç Bir arada
Kullanıcı avatarı
Trendd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: HateCrew=Takımca

Mesaj gönderen Trendd »

Kanka Ne oluyor ? Bizi Bırakıp Gitmek Var mı ? karekter Kasmak Kolay.Nereye ? Kanka Gitme Kal. Ama Eğer Bu Kardeşini Dinlemeyip Gidersende EyvAllah.Aslında Kısa Bir Zamanda Seni tanımak, Arkadaş Olmak Hatta Daha Ötesi Birbirimize Saygımız Olup Değer Vermemiz...Seninle Tanıştığım İçin Çok Mutluyum Kanks. Eğer ki Oyuna Dönersen Kanks Her Zaman Yardım Ederim. ;) Bunuda Aklından Çıkarma Hiç Bir Zaman.
Reel Hayatında Başarılar Dilerim... ALLAH ( C. c ) ' ye Emanetsin.Kendine Çok Çok İyi Bak... :(

Seni Çok Seven Kardeşin...
Emre...

Saygılarımla ;
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Trendd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Trendd »

Bir Olaydan Bahsediyorsun Ne Bu Olay? Kim Ne Dedi Sana İlker. ? Söylede Bilelim,Adamına Göre Muamele Yapalım. ;) Ama Kanks İçime Oturdu,Ayrılıp Bizi Bırakıp Gidişin :(
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Trendd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Trendd »

Söylenebilecek Okdar Çok söz Var ki Knks ... Tahmin Ediyorsundur Zaten. Hala Daha Şoktayım , Bırakıp Gidişin. Yakışmadı Kanks Hiç Yakışmadı. Ben Oyunda Yokken Vardın Bu Karara.Belkide Seni vazgecirecektim.

Bırakıp Gitsende Kanks Sen Beni Silsende Ben unutmam Seni Gibi Bir Dostu Sana Burdan Selam Olsun....

Emre....
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
HateCrew
İskele Babası
İskele Babası

Trendd yazdı:Söylenebilecek Okdar Çok söz Var ki Knks ... Tahmin Ediyorsundur Zaten. Hala Daha Şoktayım , Bırakıp Gidişin. Yakışmadı Kanks Hiç Yakışmadı. Ben Oyunda Yokken Vardın Bu Karara.Belkide Seni vazgecirecektim.

Bırakıp Gitsende Kanks Sen Beni Silsende Ben unutmam Seni Gibi Bir Dostu Sana Burdan Selam Olsun....

Emre....
Estafurullah kardesım hiç olurmu öyle şey silermiyim hiç seni ya :)))
yine görüşücez elbet merak etme... oyundan loncadaan kımseyle irtibatı koparmicaz merak etme :)))
Resim
Hatecrew
Hatecrewxilker
Hatecrewxtwo
Hatecrewxthree
Hatecrewxdeath

Adalet ve Suç Bir arada
Kurtttdelving
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Kurtttdelving »

Haydaaa ne oluyo artizz ya ne bu ani ayrılık olmadı ya :S valla hakketen kimin yüzünden bıraktın oyunu sölede Trendd in dediği gibi adamına göre muamele yapalım yahu senle ne güzel artiz kovalıyoduk şey yapıyoduk valla üzüldüm şok oldum kardeşim ilker ama biz görüşelim yani aramız 15-20 dk kardeşim seni tanımak güzel.
Kullanıcı avatarı
Trendd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Trendd »

Oyuna Dönüceksin Dimi Kanks ? ;)

Birde Şu Adamın ismini ver Hele .. Hesabını Soralım Sonra Ona Göre Muamele Yapalım. ;)

Saygılarımla ;
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
HateCrew
İskele Babası
İskele Babası

Kurtttdelving yazdı:Haydaaa ne oluyo artizz ya ne bu ani ayrılık olmadı ya :S valla hakketen kimin yüzünden bıraktın oyunu sölede Trendd in dediği gibi adamına göre muamele yapalım yahu senle ne güzel artiz kovalıyoduk şey yapıyoduk valla üzüldüm şok oldum kardeşim ilker ama biz görüşelim yani aramız 15-20 dk kardeşim seni tanımak güzel.
Vayy neco kardesımm ya :))) tabiki görüşücez merak etme... adres msn vs. sana özelden göndericem :)
Resim
Hatecrew
Hatecrewxilker
Hatecrewxtwo
Hatecrewxthree
Hatecrewxdeath

Adalet ve Suç Bir arada
Kullanıcı avatarı
HateCrew
İskele Babası
İskele Babası

Trendd yazdı:Oyuna Dönüceksin Dimi Kanks ? ;)

Birde Şu Adamın ismini ver Hele .. Hesabını Soralım Sonra Ona Göre Muamele Yapalım. ;)

Saygılarımla ;
Malesef Emre :( üniversite sınavına kadar dönemicem....
Olay bi adamdan kaynaklanmıyor.. ki biz bi adamın bize yaptıgıyla oyunu bırakıcak insanlar degıliz dimi ? :))

Ama merak etme kardesım bu ay içinde görüşürüz büyük ihtimal :)))

Kanka şu iyi biline ki , oyundan hiç bir arkadasımı kardesımı unutmak gibi bi hata yapmicam.. hep birlikte görüşücez birgün :)Forumdan skype'den msn'Den sizi desteklemeye devam edicem :))
Öyle kolay kolayda silinicek bi maazimiz yok bizim :)
Resim
Hatecrew
Hatecrewxilker
Hatecrewxtwo
Hatecrewxthree
Hatecrewxdeath

Adalet ve Suç Bir arada
Kurtttdelving
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Kurtttdelving »

Eyvllah artiz yeni tanıştık mazimiz yeni ama sağlam bi mazi oldu ya . Kardeşim sen bana gönder neyin varsa görüşürüz yine merak etme ben artizleri kovalamaya devam edicem :D hadi kendine iyi bak İlker kardeşim.

“Genel Sohbet” sayfasına dön