Sığınak ve Migrat (Arz Klanı Hk)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Sığınak ve Migrat (Arz Klanı Hk)

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Tamemen benim düşüncem ben DEV lerin bunu kasıtlı yaptığıın düşünüyorum çünkü teşkillatta gm tornavida lodosları sığınağa sokup görevlerini yapıyormuş arzlarda yaklaştırılmıyormuş bakın hep lodoslara yakınlar sığınaklar lodolarda 80 adım atsa varırlar ama arzlar bakın migrat 150 adım atsa varır ama arzlar.
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Tokerx »

çok fazla mızmızlandınız yhaa :D arz anneniz yemek yapmmış onu yiyinde gelin sonra forum a konu açın 50 büyücü lodos sancağı basarken iyi bizim 1 2 avantajımız var hemen dır dır yeter yhaa kaç tane aynı konu açılmış vay neymiş girişler lodos lara yakınmış ne alaka orda oturan en fazla 5 kişi oluyor veya 10 siz maşlllah biri bi yandan meteorit atar biri bi yandan ağır vuruş yapar pert ee nolduuuu mısırın önü arzların bence herşey eşit olmuş
gayette dengeli olmuş bir lodos sancakta 5 muh. var ama bir arz sancağında 10 kadar muh var ne iş :?: ;)

iyi forumlar / oyunlar
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen DeathLord »

ProfessionaL yazdı:Merhaba ,

Bu sorun ile daha öncedende karşılaştım fakat oyuncular şunu unutuyor ; Oyunda yer alan bölgeler , yaratıklar , NPC , GİRİŞLER'in hepsi oyunun hikayesine göre tasarlanıp yerleştiriliyor. Bu yüzdendir ki oyunun hikayesine uygun olan bir yere girişler konulmaktadır. Oyun hikayesinden bağımsız bir yer girişi koymak ne kadar saçma olurdu değil mi ?

Umarım sizi tadmin edecek ve sakinleştirecek bir cevap olmuştur.

Keyifli forumlar

mckeremV
En doğru yorumu arkadaş yapmış.
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
Hatecrewxthree
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Hatecrewxthree »

Tokerx yazdı:çok fazla mızmızlandınız yhaa :D arz anneniz yemek yapmmış onu yiyinde gelin sonra forum a konu açın 50 büyücü lodos sancağı basarken iyi bizim 1 2 avantajımız var hemen dır dır yeter yhaa kaç tane aynı konu açılmış vay neymiş girişler lodos lara yakınmış ne alaka orda oturan en fazla 5 kişi oluyor veya 10 siz maşlllah biri bi yandan meteorit atar biri bi yandan ağır vuruş yapar pert ee nolduuuu mısırın önü arzların bence herşey eşit olmuş
gayette dengeli olmuş bir lodos sancakta 5 muh. var ama bir arz sancağında 10 kadar muh var ne iş :?: ;)

iyi forumlar / oyunlar
Arkadaşım biz burda konuyu tartışıyoruz sen konuyu kapatmaya çalışıyorsun.Biz arkadaşlarımızla grup bölgelerine girmek oynamak istiyoruz.Siz lodoslar bırakmıyorsunuz ki girelim.Ama 3-5 kişi komutanda bekleyince çıkanı denk gelip kesince aç oluyoruz.Ve ben şahidim komutan gün içinde en az 3 saat boş.Çünkü geziyoruz lodos arıyoruz.Siz ise oyunun size verdiği mekan avantajından yararlanıp oturuyorsunuzgelen oturuyor, giden oturuyor.Oldu mu lodoslar 50 kişi.1 arz geliyor.Büyücü zihin atar.10 savaşçı bekler bitmesini.Pat! 47 levelim 19bin 133 enerji biranda sıfırlanıyor! İşte buna çare bulmak gerek!
~Hatecrewxthree~
49 Level Bayan Savaşçı
~Cotxmarble~
49 Level Bayan Büyücü

Temmuz 2011'e kadar yokum.
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

Hatecrewxthree yazdı:
Tokerx yazdı:çok fazla mızmızlandınız yhaa :D arz anneniz yemek yapmmış onu yiyinde gelin sonra forum a konu açın 50 büyücü lodos sancağı basarken iyi bizim 1 2 avantajımız var hemen dır dır yeter yhaa kaç tane aynı konu açılmış vay neymiş girişler lodos lara yakınmış ne alaka orda oturan en fazla 5 kişi oluyor veya 10 siz maşlllah biri bi yandan meteorit atar biri bi yandan ağır vuruş yapar pert ee nolduuuu mısırın önü arzların bence herşey eşit olmuş

iyi forumlar / oyunlar
Arkadaşım biz burda konuyu tartışıyoruz sen konuyu kapatmaya çalışıyorsun.Biz arkadaşlarımızla grup bölgelerine girmek oynamak istiyoruz.Siz lodoslar bırakmıyorsunuz ki girelim.Ama 3-5 kişi komutanda bekleyince çıkanı denk gelip kesince aç oluyoruz.Ve ben şahidim komutan gün içinde en az 3 saat boş.Çünkü geziyoruz lodos arıyoruz.Siz ise oyunun size verdiği mekan avantajından yararlanıp oturuyorsunuzgelen oturuyor, giden oturuyor.Oldu mu lodoslar 50 kişi.1 arz geliyor.Büyücü zihin atar.10 savaşçı bekler bitmesini.Pat! 47 levelim 19bin 133 enerji biranda sıfırlanıyor! İşte buna çare bulmak gerek!
Güzel demişsin de anlamıyorlar...
Orada boş boş oturunca ne oluyor anlamıyorum...
Adamlar görevim var diyorlar Lodoşlar dalınca mutlu mu oluyorlar?
Kp mi Allah'ın cezası şu kp artık oyundan kalksın yeter!
O kadar açlar var ki Meteor'da peşime 29 seviyelik en az 3 kişi takılıyor önlerinde de 49luk biri her zaman...
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Tokerx »

Hatecrewxthree yazdı:

iyi forumlar / oyunlar
kardeş iyi ama meran sunucusunda işler öle yürümüo gelio 5 10 arz daığıtıo lodosları tmm 10 adımda yeniden ordayız ama arzlardada sağlam adamlar olmadığı sölenemez ;)
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
Garbajosa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Garbajosa »

En basit çözüm Lodosları kesmek..
Şayet öyle yapıyoruz :)
Kullanıcı avatarı
DehrayN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DehrayN »

Yeraltı gelmeden önce ve geldikten sonrada biz lodoslar olarak meteora inerken ne kadar güçlükler çekiyorduk? ne zaman baksam komutada 2 grup arz komutanı tutmuş durumda artık gün geldi devran döndü tam tersi oldu hadi bakim.. bundan sonra mısıra tek arzı alıyormuyum.
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

Garbajosa yazdı:En basit çözüm Lodosları kesmek..
Şayet öyle yapıyoruz :)
Biz de 6 kişiyle gidiyoruz kesiyoruz ama sonra adamlar 20 kişi filan geliyorlar... :mrgreen:
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
Elfetih
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Elfetih »

Merhabalar ;

Kuklacı Sunucusunda Bu olay Hakkında Kendi Klandaşlarım ( Lodos ) İle Çok Tartışma Haline Geldim.Sonuçsuz Kaldım..

İkv Yönetiminin Bana Sorarsanız En Büyük Amacı ; KLAN SAVAŞLARININ TARİHİ EMİNÖNÜ SOKAKLARINA taşımak ve Sığınaklar - Migratlar 'a Ulaşmanın Ne Kadar Zor Olduğunu GÖstermek..( Benim Düşüncem )
;)
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih

“Genel Etkileşim” sayfasına dön