Öncelikle Sığınaktan başlayayım.Sığınak Mısır Çarşısında.Lodos Klanına en fazla 30 sn.Öldüğünde 30 sn içinde gidilip geliniyor.Ama Arz klanına en fazla 3 dk.Öldüğünde 3 dk gidilip geliniyor.
MiGrat:
Lodos Klanının gitmesi en fazla 2 dk.Lodos öldüğünde çabucak gidiliyor.Ama Arz öldüğünde 4-5 dk .Bu neden böyle.
Not:Lodos Klanındaki arkadaşlar lütfen ^Sizi zorla arz mı yaptırıyorlar; çekemiyorsan arz muhafızı sağ tıkla cık bas gibi yazılar yazmayınız
Sığınak ve Migrat (Arz Klanı Hk)
- heartthrob25
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Trendd
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sığınak ve Migrat (Arz Klanı Hk)
Gerizekalımısın ? Anlıyamadım Adam Diyorki Öyle Yazılar Yazmayın.heartthrob25 yazdı:o zaman sende lodos ol
Her Neyse Katılıyorum Sana Büycümle Gitmek istiyorum Kesiyolar Adada Mısıra Grebilrisek Dua Ediyoruz
Yada Grişlerin Değiştirilmesi Lazım.

- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
ben lodos olmama ragmen zorluk yasandıgının farkındayım o yuzden bence girişler yer altından olmalı sorun yasamamak ıcın :!:
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
- kackin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Öncelikle sana bir sorum olcak.Sen bu yazıyı yazarken tek ilk cümleyimi okudun.Yoksa özrünmü var ?heartthrob25 yazdı:o zaman sende lodos ol
Son..
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Komiklik yapıyor abisi...kackin yazdı:Öncelikle sana bir sorum olcak.Sen bu yazıyı yazarken tek ilk cümleyimi okudun.Yoksa özrünmü var ?heartthrob25 yazdı:o zaman sende lodos ol
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
-
- FareAdam Düşmanı
Bizde 2 yıldır diyoruzki Handan'ı Kalenin ön kısmına getirin. Ama getirmiyolar. Biz şikayet ediyor muyuz? Evet ilk zamanlar çok şikayet ettik ama taktikler üretip gidip Handan'ı kestik. İsmeti kesmek içinse taktiğe gerek yok. Allah ne verdiyse dalın. Eğer ortada bir haksızlık varsa(Ki böyle birşey söz konusu değil) Klan liderlerinden siz avantajlısınız, Grup bölgelerinden biz
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
hahaha arkadaş konuları kariştirdi galiba biz ne anlatıyoz bu ne anlatıyo :lol: :lol:DoGanSarLi yazdı:Bizde 2 yıldır diyoruzki Handan'ı Kalenin ön kısmına getirin. Ama getirmiyolar. Biz şikayet ediyor muyuz? Evet ilk zamanlar çok şikayet ettik ama taktikler üretip gidip Handan'ı kestik. İsmeti kesmek içinse taktiğe gerek yok. Allah ne verdiyse dalın. Eğer ortada bir haksızlık varsa(Ki böyle birşey söz konusu değil) Klan liderlerinden siz avantajlısınız, Grup bölgelerinden biz![]()
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Sadece grup bölgelerined mi siz ezik Lodoşlar avantajlısınız?DoGanSarLi yazdı:Bizde 2 yıldır diyoruzki Handan'ı Kalenin ön kısmına getirin. Ama getirmiyolar. Biz şikayet ediyor muyuz? Evet ilk zamanlar çok şikayet ettik ama taktikler üretip gidip Handan'ı kestik. İsmeti kesmek içinse taktiğe gerek yok. Allah ne verdiyse dalın. Eğer ortada bir haksızlık varsa(Ki böyle birşey söz konusu değil) Klan liderlerinden siz avantajlısınız, Grup bölgelerinden biz![]()
Aaa bir iki şey unuttun sanırım...
Kaç yüz bin milyon kişi Lodoş?
Niye item satılan yerlerin hepsinde Lodoşlar tabiri caizse mal gibi bekliyorlar?(Bab-ı Ali, Mısır Çarşısı vb.)
Üç beş Arz Komutan'da bekleyince ve Lodoş geçirtmeyince Arzlar kp açı oluyor...
Ulan Eminönü'nden Meteor'a gidene kadar pluslı olmama rağmen çık-gir ile 100 karizmamı 0'lıyorum...
Meteordaki tüm ezikleriniz toplanıyor 20-30 seviye bi şey yapamıyorlar bir 49luk gelince mecbur çık-girliyorum ve o veletlere kp yağıyor...
Sizler gerçekten nankörsünüz başka bir şey demiyorum!
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
-
- FareAdam Düşmanı
Ne anlattığınız belli. Yok bize şurda haksızlık yapıyorlar, yok Mısır Çarşısı Lodos Kalesine yakınmış, yok bütün GM'ler Lodos'muş, yok şöyleymiş, yok böylemiş.. Çok mızmızlanıyorsunuz çook..KaraXHayalet yazdı:hahaha arkadaş konuları kariştirdi galiba biz ne anlatıyoz bu ne anlatıyo :lol: :lol:DoGanSarLi yazdı:Bizde 2 yıldır diyoruzki Handan'ı Kalenin ön kısmına getirin. Ama getirmiyolar. Biz şikayet ediyor muyuz? Evet ilk zamanlar çok şikayet ettik ama taktikler üretip gidip Handan'ı kestik. İsmeti kesmek içinse taktiğe gerek yok. Allah ne verdiyse dalın. Eğer ortada bir haksızlık varsa(Ki böyle birşey söz konusu değil) Klan liderlerinden siz avantajlısınız, Grup bölgelerinden biz![]()