Sığınak ve Migrat (Arz Klanı Hk)
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sığınak ve Migrat (Arz Klanı Hk)
Tamemen benim düşüncem ben DEV lerin bunu kasıtlı yaptığıın düşünüyorum çünkü teşkillatta gm tornavida lodosları sığınağa sokup görevlerini yapıyormuş arzlarda yaklaştırılmıyormuş bakın hep lodoslara yakınlar sığınaklar lodolarda 80 adım atsa varırlar ama arzlar bakın migrat 150 adım atsa varır ama arzlar.
çok fazla mızmızlandınız yhaa
arz anneniz yemek yapmmış onu yiyinde gelin sonra forum a konu açın 50 büyücü lodos sancağı basarken iyi bizim 1 2 avantajımız var hemen dır dır yeter yhaa kaç tane aynı konu açılmış vay neymiş girişler lodos lara yakınmış ne alaka orda oturan en fazla 5 kişi oluyor veya 10 siz maşlllah biri bi yandan meteorit atar biri bi yandan ağır vuruş yapar pert ee nolduuuu mısırın önü arzların bence herşey eşit olmuş
gayette dengeli olmuş bir lodos sancakta 5 muh. var ama bir arz sancağında 10 kadar muh var ne iş :?:
iyi forumlar / oyunlar
gayette dengeli olmuş bir lodos sancakta 5 muh. var ama bir arz sancağında 10 kadar muh var ne iş :?:
iyi forumlar / oyunlar

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
En doğru yorumu arkadaş yapmış.ProfessionaL yazdı:Merhaba ,
Bu sorun ile daha öncedende karşılaştım fakat oyuncular şunu unutuyor ; Oyunda yer alan bölgeler , yaratıklar , NPC , GİRİŞLER'in hepsi oyunun hikayesine göre tasarlanıp yerleştiriliyor. Bu yüzdendir ki oyunun hikayesine uygun olan bir yere girişler konulmaktadır. Oyun hikayesinden bağımsız bir yer girişi koymak ne kadar saçma olurdu değil mi ?
Umarım sizi tadmin edecek ve sakinleştirecek bir cevap olmuştur.
Keyifli forumlar
mckeremV
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
- Hatecrewxthree
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
Arkadaşım biz burda konuyu tartışıyoruz sen konuyu kapatmaya çalışıyorsun.Biz arkadaşlarımızla grup bölgelerine girmek oynamak istiyoruz.Siz lodoslar bırakmıyorsunuz ki girelim.Ama 3-5 kişi komutanda bekleyince çıkanı denk gelip kesince aç oluyoruz.Ve ben şahidim komutan gün içinde en az 3 saat boş.Çünkü geziyoruz lodos arıyoruz.Siz ise oyunun size verdiği mekan avantajından yararlanıp oturuyorsunuzgelen oturuyor, giden oturuyor.Oldu mu lodoslar 50 kişi.1 arz geliyor.Büyücü zihin atar.10 savaşçı bekler bitmesini.Pat! 47 levelim 19bin 133 enerji biranda sıfırlanıyor! İşte buna çare bulmak gerek!Tokerx yazdı:çok fazla mızmızlandınız yhaaarz anneniz yemek yapmmış onu yiyinde gelin sonra forum a konu açın 50 büyücü lodos sancağı basarken iyi bizim 1 2 avantajımız var hemen dır dır yeter yhaa kaç tane aynı konu açılmış vay neymiş girişler lodos lara yakınmış ne alaka orda oturan en fazla 5 kişi oluyor veya 10 siz maşlllah biri bi yandan meteorit atar biri bi yandan ağır vuruş yapar pert ee nolduuuu mısırın önü arzların bence herşey eşit olmuş
gayette dengeli olmuş bir lodos sancakta 5 muh. var ama bir arz sancağında 10 kadar muh var ne iş :?:![]()
iyi forumlar / oyunlar
~Hatecrewxthree~
49 Level Bayan Savaşçı
~Cotxmarble~
49 Level Bayan Büyücü
Temmuz 2011'e kadar yokum.
49 Level Bayan Savaşçı
~Cotxmarble~
49 Level Bayan Büyücü
Temmuz 2011'e kadar yokum.
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Güzel demişsin de anlamıyorlar...Hatecrewxthree yazdı:Arkadaşım biz burda konuyu tartışıyoruz sen konuyu kapatmaya çalışıyorsun.Biz arkadaşlarımızla grup bölgelerine girmek oynamak istiyoruz.Siz lodoslar bırakmıyorsunuz ki girelim.Ama 3-5 kişi komutanda bekleyince çıkanı denk gelip kesince aç oluyoruz.Ve ben şahidim komutan gün içinde en az 3 saat boş.Çünkü geziyoruz lodos arıyoruz.Siz ise oyunun size verdiği mekan avantajından yararlanıp oturuyorsunuzgelen oturuyor, giden oturuyor.Oldu mu lodoslar 50 kişi.1 arz geliyor.Büyücü zihin atar.10 savaşçı bekler bitmesini.Pat! 47 levelim 19bin 133 enerji biranda sıfırlanıyor! İşte buna çare bulmak gerek!Tokerx yazdı:çok fazla mızmızlandınız yhaaarz anneniz yemek yapmmış onu yiyinde gelin sonra forum a konu açın 50 büyücü lodos sancağı basarken iyi bizim 1 2 avantajımız var hemen dır dır yeter yhaa kaç tane aynı konu açılmış vay neymiş girişler lodos lara yakınmış ne alaka orda oturan en fazla 5 kişi oluyor veya 10 siz maşlllah biri bi yandan meteorit atar biri bi yandan ağır vuruş yapar pert ee nolduuuu mısırın önü arzların bence herşey eşit olmuş
gayette dengeli olmuş bir lodos sancakta 5 muh. var ama bir arz sancağında 10 kadar muh var ne iş :?:![]()
iyi forumlar / oyunlar
Orada boş boş oturunca ne oluyor anlamıyorum...
Adamlar görevim var diyorlar Lodoşlar dalınca mutlu mu oluyorlar?
Kp mi Allah'ın cezası şu kp artık oyundan kalksın yeter!
O kadar açlar var ki Meteor'da peşime 29 seviyelik en az 3 kişi takılıyor önlerinde de 49luk biri her zaman...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
kardeş iyi ama meran sunucusunda işler öle yürümüo gelio 5 10 arz daığıtıo lodosları tmm 10 adımda yeniden ordayız ama arzlardada sağlam adamlar olmadığı sölenemezHatecrewxthree yazdı:Arkadaşım biz burda konuyu tartışıyoruz sen konuyu kapatmaya çalışıyorsun.Biz arkadaşlarımızla grup bölgelerine girmek oynamak istiyoruz.Siz lodoslar bırakmıyorsunuz ki girelim.Ama 3-5 kişi komutanda bekleyince çıkanı denk gelip kesince aç oluyoruz.Ve ben şahidim komutan gün içinde en az 3 saat boş.Çünkü geziyoruz lodos arıyoruz.Siz ise oyunun size verdiği mekan avantajından yararlanıp oturuyorsunuzgelen oturuyor, giden oturuyor.Oldu mu lodoslar 50 kişi.1 arz geliyor.Büyücü zihin atar.10 savaşçı bekler bitmesini.Pat! 47 levelim 19bin 133 enerji biranda sıfırlanıyor! İşte buna çare bulmak gerek!Tokerx yazdı:çok fazla mızmızlandınız yhaaarz anneniz yemek yapmmış onu yiyinde gelin sonra forum a konu açın 50 büyücü lodos sancağı basarken iyi bizim 1 2 avantajımız var hemen dır dır yeter yhaa kaç tane aynı konu açılmış vay neymiş girişler lodos lara yakınmış ne alaka orda oturan en fazla 5 kişi oluyor veya 10 siz maşlllah biri bi yandan meteorit atar biri bi yandan ağır vuruş yapar pert ee nolduuuu mısırın önü arzların bence herşey eşit olmuş
iyi forumlar / oyunlar

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- Garbajosa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
En basit çözüm Lodosları kesmek..
Şayet öyle yapıyoruz
Şayet öyle yapıyoruz
Yeraltı gelmeden önce ve geldikten sonrada biz lodoslar olarak meteora inerken ne kadar güçlükler çekiyorduk? ne zaman baksam komutada 2 grup arz komutanı tutmuş durumda artık gün geldi devran döndü tam tersi oldu hadi bakim.. bundan sonra mısıra tek arzı alıyormuyum.
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Biz de 6 kişiyle gidiyoruz kesiyoruz ama sonra adamlar 20 kişi filan geliyorlar... :mrgreen:Garbajosa yazdı:En basit çözüm Lodosları kesmek..
Şayet öyle yapıyoruz![]()
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
Merhabalar ;
Kuklacı Sunucusunda Bu olay Hakkında Kendi Klandaşlarım ( Lodos ) İle Çok Tartışma Haline Geldim.Sonuçsuz Kaldım..
İkv Yönetiminin Bana Sorarsanız En Büyük Amacı ; KLAN SAVAŞLARININ TARİHİ EMİNÖNÜ SOKAKLARINA taşımak ve Sığınaklar - Migratlar 'a Ulaşmanın Ne Kadar Zor Olduğunu GÖstermek..( Benim Düşüncem )
Kuklacı Sunucusunda Bu olay Hakkında Kendi Klandaşlarım ( Lodos ) İle Çok Tartışma Haline Geldim.Sonuçsuz Kaldım..
İkv Yönetiminin Bana Sorarsanız En Büyük Amacı ; KLAN SAVAŞLARININ TARİHİ EMİNÖNÜ SOKAKLARINA taşımak ve Sığınaklar - Migratlar 'a Ulaşmanın Ne Kadar Zor Olduğunu GÖstermek..( Benim Düşüncem )
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih