Reıs haklı 10kez kestık sonradann katılanlara kesecektık baktık saat 3 oldu ++ıksır sıkınıtısı vardı bıraktık ama ızharr kafanı yorma ılerı zamanda herkeze full carlarına kesılcek dun saat 3 e kadar durdurm ula bas agrısı mıde bulantısı olmaya basladı serkeşş gıbıydım ellam:D
BU arada sarıyerlı hacı kadımı bana ver la asabıyı ureteyım:Dbeleş olursa sevırınırım:D
KADIMDEKI AYIPLIK HAKKMIZI HELAL ETMIYORUZ
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KURT LONCASI
Re: KADIMDEKI AYIPLIK HAKKMIZI HELAL ETMIYORUZ
samed06 yazdı:Reıs haklı 10kez kestık sonradann katılanlara kesecektık baktık saat 3 oldu ++ıksır sıkınıtısı vardı bıraktık ama ızharr kafanı yorma ılerı zamanda herkeze full carlarına kesılcek dun saat 3 e kadar durdurm ula bas agrısı mıde bulantısı olmaya basladı serkeşş gıbıydım ellam:D
BU arada sarıyerlı hacı kadımı bana ver la asabıyı ureteyım:Dbeleş olursa sevırınırım:D
olm ben sana sarıyer kilyos tan beleş mezar ayarlasam onada dalarsın lan sen
normalde satmıyorum gır gıra yazdım kadım pencesı olayını saklıyorum knk mıgratla beraber gelcek olan sah eser recetelerınde lazım olur degerı artar belkı artmassa sana verırım kelepirden kadım pence
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Olum sen cimri adamsın vermessın banaD: kankınden 1 kadımm kıskanıyorsın oldumu sımdı
Bugun gec oyunda ver kalbım kırıldı kadım verırsen belkı duzelır:D
Kankınden degerlımı la Kadım pencesı ha sorarım sana reıse desem bana 10tane verır:D
Ama ondan ıstemıyom senden ıstıyorum degerını bıl kankı:D
Kankınden degerlımı la Kadım pencesı ha sorarım sana reıse desem bana 10tane verır:D
- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Friends Of Heaven
yok samed ytaw bana gelınce mıllete bışey oluyor 1 çarımın bıle kadımı olmazmı yaw bu ne ınsafsızlık bugun 7 kere yeşıl kesdık mıllete hepsı kaçtı gene
kanunixxbaşkan
İzhar,
Gerekli cevabı Kurtreis sana cevabı vermiş. Benim burada sana söyleyeceğim Savaşçıece hakkında söylediklerine olacak. Çok büyük bir haksızlık yapıyorsun, günahına giriyorsun kızın.
Ece Kadim görevi olsun diye aylarca milletin yeşil görevine yardım ettiki geceli gündüzlü kadim görevi olanların sayısı çoğalsın diye.
Organisazyonun Lodos tarafındaki gruplandırmadan ben sorumluydum. Saat 19:00 dan sabah 03:00 kadar Kadimdeydik ve herkeste müthiş başağrıları ve mide bulantıları oluştu ben dahil. Bu gruplandırmalardan sonra çıkıp Arz çarına geçen olmadı. Geçmek isteyen olmadımı tabiki bana özel mesaj atarak geçebilirmiyim diye isteyen arkadaşlar oldu ama izin vermedim. Lodos 2nci çarına geçmek isteyende oldu bunada müsade etmedik.
Bence suçlamaların çok ağır ve haksızdı.
Arz ve Lodos Kadim kesme organizasyonları devam edecek seninde görevin yapılır. Dost düşman ayırmıyoruz. Kara listemizde yok. Bizle beraber göreve gelen herkesin görevi olur.
Bu vesile ile yardıma gelen bütün Arz arkadaşlara teşekkürü borç bilirim.
Tank görevini başarıyla gerçekleştiren Ayanxkewin arkadaşımızı ayrıca tebrik ederim.
Bir dahaki Kadim görev organizasyonu daha hızlı olsun diye, kadim görevi olan her arkadaştan 2sini kendi kullanmak 3 taneside tank görevini üstlenen arkadaşa vermek üzere 5 tane kudret iksiri getirmelerini istedim.
İzhar, sakin olalım heyecana kapılıp daha sonra pişman olacağımız kelimeleri yazmadan önce bir düşünelim.
Herkese iyi oyunlar. Kalın sağlıcakla.
Gerekli cevabı Kurtreis sana cevabı vermiş. Benim burada sana söyleyeceğim Savaşçıece hakkında söylediklerine olacak. Çok büyük bir haksızlık yapıyorsun, günahına giriyorsun kızın.
Ece Kadim görevi olsun diye aylarca milletin yeşil görevine yardım ettiki geceli gündüzlü kadim görevi olanların sayısı çoğalsın diye.
Organisazyonun Lodos tarafındaki gruplandırmadan ben sorumluydum. Saat 19:00 dan sabah 03:00 kadar Kadimdeydik ve herkeste müthiş başağrıları ve mide bulantıları oluştu ben dahil. Bu gruplandırmalardan sonra çıkıp Arz çarına geçen olmadı. Geçmek isteyen olmadımı tabiki bana özel mesaj atarak geçebilirmiyim diye isteyen arkadaşlar oldu ama izin vermedim. Lodos 2nci çarına geçmek isteyende oldu bunada müsade etmedik.
Bence suçlamaların çok ağır ve haksızdı.
Arz ve Lodos Kadim kesme organizasyonları devam edecek seninde görevin yapılır. Dost düşman ayırmıyoruz. Kara listemizde yok. Bizle beraber göreve gelen herkesin görevi olur.
Bu vesile ile yardıma gelen bütün Arz arkadaşlara teşekkürü borç bilirim.
Tank görevini başarıyla gerçekleştiren Ayanxkewin arkadaşımızı ayrıca tebrik ederim.
Bir dahaki Kadim görev organizasyonu daha hızlı olsun diye, kadim görevi olan her arkadaştan 2sini kendi kullanmak 3 taneside tank görevini üstlenen arkadaşa vermek üzere 5 tane kudret iksiri getirmelerini istedim.
İzhar, sakin olalım heyecana kapılıp daha sonra pişman olacağımız kelimeleri yazmadan önce bir düşünelim.
Herkese iyi oyunlar. Kalın sağlıcakla.
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
samed06 yazdı:Olum sen cimri adamsın vermessın banaD: kankınden 1 kadımm kıskanıyorsın oldumu sımdı![]()
aman Allah razı olsun
sen ecel yaptın ashab pesındesın bn daha ejderle ılgılenıom insaf lan
sende bana 3 tane mavı kaya ayarla bak reisten istesem 10 tane verır bende senden ıstıom sevıldıgını bıl bak
TILSIM - KURT LONCASI
- ibrahimekim
- Teşkilat Neferi
arkadaşlar kımsenın laf etmeye hakkı yok elimizden geldıgı kadar herkezın gorevıne yardım edıyoruz takii benım o organızasyonlarda oldugum vakıtlerde sıfadayım yardım edebılmek ıcın
Şavaşcıma geçip de görevi yapım bıle dıyemıyorum hala görevi duruyor o kadar cok kısının gorevını yaptık kı sayamadım benım kotu bır charın gorevı hala duruyor Bu da size laf etme hakkını vermıyor
Görevi olanların gorevlerı yapılacaktır ıllakı o yuzden kendınıze de bıze de sıkıntı yapmayın sadece gunu ve zamanını bekleyın
Kurtlarxhard Kurtlarxhardd
Şavaşcıma geçip de görevi yapım bıle dıyemıyorum hala görevi duruyor o kadar cok kısının gorevını yaptık kı sayamadım benım kotu bır charın gorevı hala duruyor Bu da size laf etme hakkını vermıyor
Görevi olanların gorevlerı yapılacaktır ıllakı o yuzden kendınıze de bıze de sıkıntı yapmayın sadece gunu ve zamanını bekleyın

**Kurtlarxhard* *Kurtlarxhardd* *Kurtlarxgenıus* *Hardthedevil**
*********LONCA ÜYE GÖZLEMCİSİ*********
*******http://www.kurtloncasi.com/*****
Ayıpp Etiin kankam sen ıste hemen hazırlayayımmm senden degerlımıla 1 kadım 3 mavı kayaSariyerli yazdı:samed06 yazdı:Olum sen cimri adamsın vermessın banaD: kankınden 1 kadımm kıskanıyorsın oldumu sımdı![]()
aman Allah razı olsunbenden istemesem hatrım kalırdı
![]()
sen ecel yaptın ashab pesındesın bn daha ejderle ılgılenıom insaf lan![]()
sende bana 3 tane mavı kaya ayarla bak reisten istesem 10 tane verır bende senden ıstıom sevıldıgını bıl bak![]()
![]()
![]()
Oyunda bul benı verım hemen sana:D canın saglıgıı olsun yeter bana
Alltakı yazı super olmuss helal kardesıme...ibrahimekim yazdı:arkadaşlar kımsenın laf etmeye hakkı yok elimizden geldıgı kadar herkezın gorevıne yardım edıyoruz takii benım o organızasyonlarda oldugum vakıtlerde sıfadayım yardım edebılmek ıcın
- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Friends Of Heaven
arkadaşla benı anlamadınız bak ben mıllete belkı 20 kere kadım kesdım destek oldum destek yolladım lonca arkadaşlarımı loncadışındakıler yonlendırdım ama nafıle daha benım 1 çarıma kadım kesemedım kesdım se allah belamı wersın
bu kadar deyımkı anlayın
bu kadar deyımkı anlayın
kanunixxbaşkan