SLM ONCELIKLE ŞUNU DEYIM KI BUNU ANLADIMKI ŞU OYUNU BOŞUNA OYNUYORUZ 1 TANE DELIKANLI KALMAMIŞ
YADA WARDIR BANA DENK GELMIYOR
BEN 50 KERE KADIME GELDIM HER SEFERINDE AYNI ŞEY
GEÇEN ADAMIN BIRINE KESDIK SIRA BIZE GELDI HEREKS KAÇTI WE YAPTIĞIMZ ADAM GIDIP LODS OLMUŞ
OTEKI KIŞIDE OTEKI ÇARIYLA GELMIŞ 4 KIŞIDE KAYIP YAPAN KAÇIYOR HAKKIM HARAM ZIKKIM OLSUN
1ŞAHSI ADAM YERINE KOYUP KADIME GIDDIK ADAM PM E CEWAP BILE YAZMIYOR ARTIK BIŞEY DEMIYORUM ARZLARA HAKKIMI HELAL ETMIYORUM GOREW YAPTIĞIM KIŞILRE SAWAŞÇI ECE 1 HAFTA ONCE YEŞILDEDI BUGUN GELIP
KADIM KESDI BIZ 50 KEREDIR GIDIP GELIYORUZ DEMKKI BU OYUNDA KADIN OLMAK LAZIM
KADIN GORDULERMI AĞIZLARININ SUYU AKIYOR YAZIKLAR OLSUN YAZIKLAR
KADIMDEKI AYIPLIK HAKKMIZI HELAL ETMIYORUZ
- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Friends Of Heaven
KADIMDEKI AYIPLIK HAKKMIZI HELAL ETMIYORUZ
kanunixxbaşkan
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Re: KADIMDEKI AYIPLIK HAKKMIZI HELAL ETMIYORUZ
Kardes herkez kendını dusunuyorr nekadar edersem kar dır dıye ama ıstee bunada aclık denırr yardım edınkı yarım gorun
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
- Bozkurt
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Anka
izhar yazdı:SLM ONCELIKLE ŞUNU DEYIM KI BUNU ANLADIMKI ŞU OYUNU BOŞUNA OYNUYORUZ 1 TANE DELIKANLI KALMAMIŞ
GEÇEN ADAMIN BIRINE KESDIK SIRA BIZE GELDI HEREKS KAÇTI WE YAPTIĞIMZ ADAM GIDIP LODS OLMUŞ
OTEKI KIŞIDE OTEKI ÇARIYLA GELMIŞ 4 KIŞIDE KAYIP YAPAN KAÇIYOR HAKKIM HARAM ZIKKIM OLSUN
1ŞAHSI ADAM YERINE KOYUP KADIME GIDDIK ADAM PM E CEWAP BILE YAZMIYOR ARTIK BIŞEY DEMIYORUM ARZLARA HAKKIMI HELAL ETMIYORUM GOREW YAPTIĞIM KIŞILRE SAWAŞÇI ECE 1 HAFTA ONCE YEŞILDEDI BUGUN GELIP
Arzlara Hakkın geçtiyse şayet helal etme ama dostunu arkadaşını hele can kardeşini iyi seç Savaşçıxece bildiğiniz üzere bir infazx locna üyesidir.Ona göre davranın
www.loncabeta.org
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
sonuna dekkk Infazız ınfazda kalacagız problemmı var gulum...Bozkurt yazdı:izhar yazdı:SLM ONCELIKLE ŞUNU DEYIM KI BUNU ANLADIMKI ŞU OYUNU BOŞUNA OYNUYORUZ 1 TANE DELIKANLI KALMAMIŞ
Arzlara Hakkın geçtiyse şayet helal etme ama dostunu arkadaşını hele can kardeşini iyi seç Savaşçıxece bildiğiniz üzere bir infazx locna üyesidir.Ona göre davranın
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
Kanunixbaşkan ( Kadir ) şimdi burada uzun uzadıya yazıcam sende okuycaksın yazdımlarım hoşuna gitmiycek ama gerçekler olduğu için itiraz edemiyceksin tıkanıp kalıcaksın hiç kusura bakma sen kaşındın ...
Adamlıktan delikanlılıktan bahsediyorsun şimdi ben sana adamlığı anlatim bilmem kaç defa kadim Hidra görevine gittim olmadı diyorsun son gittiğimde 1 gruba kestik sıra bendeydi diyorsun ilk neden bana deilde Lodos Savaşçıxece ye kesildi diyorsun söyliyim hepsini Kadime bir çok kez gidiliyor bu görev organizasyonlarında her seferinde eriey kalan gruplar oluyor bu günde 10 defaya yakın belkide fazla kestik ama bu günde oldu her seferden kalanlar ayrı ayrı grup kurup ben ilk kesicem diyor senin gibi sen bir önce ki görevden kaldınsa senden önce ki görevden kalanlarda biz ilk keselim dediler tabi bunlar sen bilmessin hani diyorsun yaadamın birine 50 defa pm attım cevap bile verme tenezzüründe bulunmuyor ki bana gönderme yapmışsın ben bu tür organizasyonları yürütürken senin gibi onlarcası özelden pm atıyor hemen hemen % 90 da aynı şeyleri soruyor yada söylüyor söyledikler genelde şunlar
- İlk bizeim gruba keselim
- Biz kaçıncı grubuz
- Bunlardan sonra bize keselim
- Dier charımında görev var onu girsem yer ayarlarmısın
vs. vs. ben bu tür pmlerin çoğuna cevap vermiyorum bencil insanı sevmem sen bizimle o kadar geldinse ki gelmedin söylediğin kadar özelimden cevap arıycağına Rol yaptan söylediklerimi takip etsene Rol yaptan herkese tek cevap veriyorum sorduğun sıraysa ki ( sıra sormadın ilk gruba grup istedin ) grup kurup zar atmaya gelmen gerekirdi ben orada 10larca defa grup liderleri örsE gelin zar atıcaz dedim gelen liderelrin hepsi zar attı ben dahil herkesinde görevi attığı zar doğrultusunda kesildi bunu inkar eden itiraz eden hiç kimse yok ne Organizasyonu düzenleyen ben ne Lodos klanını tertipleyen Civra nede Tank olarak büyük emek sarf eden Ayanxkevın kimse buna itiraz etmedi hal böyleyken sana ne oluyor laf dinlemessen böyl kalırsın ortada tabi diyorsun ki ilk Savaşçıxece ye kesildi ben bilmem Ecesini filan bu organizasyon iki klanın ortak yaptığı bir organizasyondu nezaketen ilk sırayı lodoslara verdik onların ilk grubundanda Savaşçıxece vurdu bu kavramları anlayamayacak kapasitedemisin bana diyorsun lki beni ilk gruba aldır yarın erken kalkıcam işe gidicem v.s iyi ne güzel yarın işi olan herkesi ön sıralara alırsak siz göreviniz olunca gideceksiniz demek ki ya kalanlar ? ben senin görevin olduktan sonra gideceğini öğrendikten sonra gruplarda yer aldığına bile şükür et kolay mı onca insanın hakkına girmek buna izin verirmiyiz sanıyorsun şu bir gerçek ki ilk gruplarda yer almak isteyen adamalrın büyük çoğunluğu görevi olduktan sonra gidiyor bu düşünceye sahip olmayanlar zaten kaçıncı sırada olduklarını umursamıyorlar bile Örnek - Esmer - Ayanxkevın - Dergahxperver - Kurtbeyi ve bunun gibi daha onlarca kişi var sayabiliceğim bu adamlar ve onlar gibiler görevleri bittikten sonrada bunu Vefa borcu bilip görev sonraki günlere kalsa bile gelip destek grubu kurup yardım eden insanlar şurada açık konuşim sen ve senin gibiler bir görev için yaygara yapmasa sükunetlle beklese ben zar filan attırmam böyle adamların görevini ilk sıraya almaya çalışırım ki görev bittikten sonra azalma olmasın zar atınca adil oluyor sanıyorsunz ama olmuyor o zar atmak bile adil olmuyor görevi biten gruplardan sonuna kadar tamamiyle bekleyen kaç grup kalıyor ? çok az ...
Söylediklerimi iştirak edebilmişsindir umarım ...
Adamlıktan delikanlılıktan bahsediyorsun şimdi ben sana adamlığı anlatim bilmem kaç defa kadim Hidra görevine gittim olmadı diyorsun son gittiğimde 1 gruba kestik sıra bendeydi diyorsun ilk neden bana deilde Lodos Savaşçıxece ye kesildi diyorsun söyliyim hepsini Kadime bir çok kez gidiliyor bu görev organizasyonlarında her seferinde eriey kalan gruplar oluyor bu günde 10 defaya yakın belkide fazla kestik ama bu günde oldu her seferden kalanlar ayrı ayrı grup kurup ben ilk kesicem diyor senin gibi sen bir önce ki görevden kaldınsa senden önce ki görevden kalanlarda biz ilk keselim dediler tabi bunlar sen bilmessin hani diyorsun yaadamın birine 50 defa pm attım cevap bile verme tenezzüründe bulunmuyor ki bana gönderme yapmışsın ben bu tür organizasyonları yürütürken senin gibi onlarcası özelden pm atıyor hemen hemen % 90 da aynı şeyleri soruyor yada söylüyor söyledikler genelde şunlar
- İlk bizeim gruba keselim
- Biz kaçıncı grubuz
- Bunlardan sonra bize keselim
- Dier charımında görev var onu girsem yer ayarlarmısın
vs. vs. ben bu tür pmlerin çoğuna cevap vermiyorum bencil insanı sevmem sen bizimle o kadar geldinse ki gelmedin söylediğin kadar özelimden cevap arıycağına Rol yaptan söylediklerimi takip etsene Rol yaptan herkese tek cevap veriyorum sorduğun sıraysa ki ( sıra sormadın ilk gruba grup istedin ) grup kurup zar atmaya gelmen gerekirdi ben orada 10larca defa grup liderleri örsE gelin zar atıcaz dedim gelen liderelrin hepsi zar attı ben dahil herkesinde görevi attığı zar doğrultusunda kesildi bunu inkar eden itiraz eden hiç kimse yok ne Organizasyonu düzenleyen ben ne Lodos klanını tertipleyen Civra nede Tank olarak büyük emek sarf eden Ayanxkevın kimse buna itiraz etmedi hal böyleyken sana ne oluyor laf dinlemessen böyl kalırsın ortada tabi diyorsun ki ilk Savaşçıxece ye kesildi ben bilmem Ecesini filan bu organizasyon iki klanın ortak yaptığı bir organizasyondu nezaketen ilk sırayı lodoslara verdik onların ilk grubundanda Savaşçıxece vurdu bu kavramları anlayamayacak kapasitedemisin bana diyorsun lki beni ilk gruba aldır yarın erken kalkıcam işe gidicem v.s iyi ne güzel yarın işi olan herkesi ön sıralara alırsak siz göreviniz olunca gideceksiniz demek ki ya kalanlar ? ben senin görevin olduktan sonra gideceğini öğrendikten sonra gruplarda yer aldığına bile şükür et kolay mı onca insanın hakkına girmek buna izin verirmiyiz sanıyorsun şu bir gerçek ki ilk gruplarda yer almak isteyen adamalrın büyük çoğunluğu görevi olduktan sonra gidiyor bu düşünceye sahip olmayanlar zaten kaçıncı sırada olduklarını umursamıyorlar bile Örnek - Esmer - Ayanxkevın - Dergahxperver - Kurtbeyi ve bunun gibi daha onlarca kişi var sayabiliceğim bu adamlar ve onlar gibiler görevleri bittikten sonrada bunu Vefa borcu bilip görev sonraki günlere kalsa bile gelip destek grubu kurup yardım eden insanlar şurada açık konuşim sen ve senin gibiler bir görev için yaygara yapmasa sükunetlle beklese ben zar filan attırmam böyle adamların görevini ilk sıraya almaya çalışırım ki görev bittikten sonra azalma olmasın zar atınca adil oluyor sanıyorsunz ama olmuyor o zar atmak bile adil olmuyor görevi biten gruplardan sonuna kadar tamamiyle bekleyen kaç grup kalıyor ? çok az ...
Söylediklerimi iştirak edebilmişsindir umarım ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- Mertkan
- Demirci Çırağı
- Lonca: Börteçine
Herkesin Kendince Haklı Sebepleri var ama şu bi gerçek dün gece olduğu gibi sona kalan dona kalıyor... Bİlmem burdan birileri bir şey anladı mı? O yüzden ki herkes kendi grubunun önce kesilmlesini istiyor doğal olarak... Edilen yardım Allah rızası için yapılmıştır... Kimse kimsenin yardımına muhtaç değil burdan birileri yok biz yardım ettikte bizim görev olmadı demesin... Benimde görevim olmadı ama sebepleri belli... Diyecek başka sözüm yok
İyi Forumlar Dilerim
İyi Forumlar Dilerim
- GodfreyxSpider07
- Demirci Çırağı
Bebek gibi ağlayıp zırlamaya gerek yok hani en listesinde en zenginsin en çok maden sende var ya İzhar bi pençe de parayla al dokunmaz sana
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
+++++GodfreyxSpider07 yazdı:Bebek gibi ağlayıp zırlamaya gerek yok hani en listesinde en zenginsin en çok maden sende var ya İzhar bi pençe de parayla al dokunmaz sana![]()
he valla izhar bende bir tane kaldı fazladan gel ayarlarız bişiler benden al hatta
şimdiye kadar hidralarda kimin görevini yapmadık biz söylesene bi bakıyım bitirilmeyeni direk ertesi gün gene tamamladık bunada şimdiye kadar görevlerini yaptığımız onlarca arz şahittir.
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Friends Of Heaven
arkadaşlr ben ecelı urettım ama 2 pençeyede satın aldım 3 çarımın da kadımı duruyo hıçbı çarıma kadım kesemedım we ızhar la defalrca geldım izharında gorewı duruyor hepsınınde 1 çarımın olsadı bu kadar kederlenmezdım ama hakkımı helala etmıyorum oyunda olsa etmıyorum
artık yoruldum usandım bıktım kalın salıcakla
artık yoruldum usandım bıktım kalın salıcakla
kanunixxbaşkan
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
Dün yapılan Kadim Organiasyonuna en başından katılan ve sonuna akdar bekleyen arz yada lodos tüm grupların görevi oldu ama sonradan olaya katılan gruplar oldu bunlarada kesmeye çalıştık 1 gruba kestikte ama bir yere kadar işten geldim yemek bile yemeden pc başına oturdum grupların görevi bitti ama yeni gruplar geldikçe geldi bizde insanız gruplar bittikten sonra 5 grup daha peyda oldu görev için buda 2.5 saat ederdi en azından bunun yanı sıra iksirde bitmek üzereydi bırakmak zorundaydık bıraktık bizde herkesin buna saygı duyması gerekirdi yardımsa yine edicez biyere gittiğimiz yok bazı konularda anlayışlı olmanızı bekliyoruz ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...