KADIMDEKI AYIPLIK HAKKMIZI HELAL ETMIYORUZ

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
samed06
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: KADIMDEKI AYIPLIK HAKKMIZI HELAL ETMIYORUZ

Mesaj gönderen samed06 »

Reıs haklı 10kez kestık sonradann katılanlara kesecektık baktık saat 3 oldu ++ıksır sıkınıtısı vardı bıraktık ama ızharr kafanı yorma ılerı zamanda herkeze full carlarına kesılcek dun saat 3 e kadar durdurm ula bas agrısı mıde bulantısı olmaya basladı serkeşş gıbıydım ellam:D

BU arada sarıyerlı hacı kadımı bana ver la asabıyı ureteyım:Dbeleş olursa sevırınırım:D
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

samed06 yazdı:Reıs haklı 10kez kestık sonradann katılanlara kesecektık baktık saat 3 oldu ++ıksır sıkınıtısı vardı bıraktık ama ızharr kafanı yorma ılerı zamanda herkeze full carlarına kesılcek dun saat 3 e kadar durdurm ula bas agrısı mıde bulantısı olmaya basladı serkeşş gıbıydım ellam:D

BU arada sarıyerlı hacı kadımı bana ver la asabıyı ureteyım:Dbeleş olursa sevırınırım:D

olm ben sana sarıyer kilyos tan beleş mezar ayarlasam onada dalarsın lan sen :D
normalde satmıyorum gır gıra yazdım kadım pencesı olayını saklıyorum knk mıgratla beraber gelcek olan sah eser recetelerınde lazım olur degerı artar belkı artmassa sana verırım kelepirden kadım pence :D :D :D
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
samed06
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen samed06 »

Olum sen cimri adamsın vermessın banaD: kankınden 1 kadımm kıskanıyorsın oldumu sımdı :D
Bugun gec oyunda ver kalbım kırıldı kadım verırsen belkı duzelır:D
Kankınden degerlımı la Kadım pencesı ha sorarım sana reıse desem bana 10tane verır:D
Ama ondan ıstemıyom senden ıstıyorum degerını bıl kankı:D
Kullanıcı avatarı
izhar
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Friends Of Heaven

Mesaj gönderen izhar »

yok samed ytaw bana gelınce mıllete bışey oluyor 1 çarımın bıle kadımı olmazmı yaw bu ne ınsafsızlık bugun 7 kere yeşıl kesdık mıllete hepsı kaçtı gene
kanunixxbaşkan
Civra
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Civra »

İzhar,
Gerekli cevabı Kurtreis sana cevabı vermiş. Benim burada sana söyleyeceğim Savaşçıece hakkında söylediklerine olacak. Çok büyük bir haksızlık yapıyorsun, günahına giriyorsun kızın.
Ece Kadim görevi olsun diye aylarca milletin yeşil görevine yardım ettiki geceli gündüzlü kadim görevi olanların sayısı çoğalsın diye.
Organisazyonun Lodos tarafındaki gruplandırmadan ben sorumluydum. Saat 19:00 dan sabah 03:00 kadar Kadimdeydik ve herkeste müthiş başağrıları ve mide bulantıları oluştu ben dahil. Bu gruplandırmalardan sonra çıkıp Arz çarına geçen olmadı. Geçmek isteyen olmadımı tabiki bana özel mesaj atarak geçebilirmiyim diye isteyen arkadaşlar oldu ama izin vermedim. Lodos 2nci çarına geçmek isteyende oldu bunada müsade etmedik.
Bence suçlamaların çok ağır ve haksızdı.
Arz ve Lodos Kadim kesme organizasyonları devam edecek seninde görevin yapılır. Dost düşman ayırmıyoruz. Kara listemizde yok. Bizle beraber göreve gelen herkesin görevi olur.
Bu vesile ile yardıma gelen bütün Arz arkadaşlara teşekkürü borç bilirim.
Tank görevini başarıyla gerçekleştiren Ayanxkewin arkadaşımızı ayrıca tebrik ederim.
Bir dahaki Kadim görev organizasyonu daha hızlı olsun diye, kadim görevi olan her arkadaştan 2sini kendi kullanmak 3 taneside tank görevini üstlenen arkadaşa vermek üzere 5 tane kudret iksiri getirmelerini istedim.

İzhar, sakin olalım heyecana kapılıp daha sonra pişman olacağımız kelimeleri yazmadan önce bir düşünelim.

Herkese iyi oyunlar. Kalın sağlıcakla.
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

samed06 yazdı:Olum sen cimri adamsın vermessın banaD: kankınden 1 kadımm kıskanıyorsın oldumu sımdı :D
Kankınden degerlımı la Kadım pencesı ha sorarım sana reıse desem bana 10tane verır:D

aman Allah razı olsun :D benden istemesem hatrım kalırdı :D
sen ecel yaptın ashab pesındesın bn daha ejderle ılgılenıom insaf lan :D
sende bana 3 tane mavı kaya ayarla bak reisten istesem 10 tane verır bende senden ıstıom sevıldıgını bıl bak :D :D :D :D
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
ibrahimekim
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ibrahimekim »

arkadaşlar kımsenın laf etmeye hakkı yok elimizden geldıgı kadar herkezın gorevıne yardım edıyoruz takii benım o organızasyonlarda oldugum vakıtlerde sıfadayım yardım edebılmek ıcın

Şavaşcıma geçip de görevi yapım bıle dıyemıyorum hala görevi duruyor o kadar cok kısının gorevını yaptık kı sayamadım benım kotu bır charın gorevı hala duruyor Bu da size laf etme hakkını vermıyor

Görevi olanların gorevlerı yapılacaktır ıllakı o yuzden kendınıze de bıze de sıkıntı yapmayın sadece gunu ve zamanını bekleyın

Kurtlarxhard Kurtlarxhardd
Resim

**Kurtlarxhard* *Kurtlarxhardd* *Kurtlarxgenıus* *Hardthedevil**

*********LONCA ÜYE GÖZLEMCİSİ*********
*******http://www.kurtloncasi.com/*****
Kullanıcı avatarı
samed06
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen samed06 »

Sariyerli yazdı:
samed06 yazdı:Olum sen cimri adamsın vermessın banaD: kankınden 1 kadımm kıskanıyorsın oldumu sımdı :D

aman Allah razı olsun :D benden istemesem hatrım kalırdı :D
sen ecel yaptın ashab pesındesın bn daha ejderle ılgılenıom insaf lan :D
sende bana 3 tane mavı kaya ayarla bak reisten istesem 10 tane verır bende senden ıstıom sevıldıgını bıl bak :D :D :D :D
Ayıpp Etiin kankam sen ıste hemen hazırlayayımmm senden degerlımıla 1 kadım 3 mavı kaya :D
Oyunda bul benı verım hemen sana:D canın saglıgıı olsun yeter bana :D
Kullanıcı avatarı
samed06
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen samed06 »

ibrahimekim yazdı:arkadaşlar kımsenın laf etmeye hakkı yok elimizden geldıgı kadar herkezın gorevıne yardım edıyoruz takii benım o organızasyonlarda oldugum vakıtlerde sıfadayım yardım edebılmek ıcın

Şavaşcıma geçip de görevi yapım bıle dıyemıyorum hala görevi duruyor o kadar cok kısının gorevını yaptık kı sayamadım benım kotu bır charın gorevı hala duruyor Bu da size laf etme hakkını vermıyor

Görevi olanların gorevlerı yapılacaktır ıllakı o yuzden kendınıze de bıze de sıkıntı yapmayın sadece gunu ve zamanını bekleyın

Kurtlarxhard Kurtlarxhardd
Alltakı yazı super olmuss helal kardesıme...
Kullanıcı avatarı
izhar
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Friends Of Heaven

Mesaj gönderen izhar »

arkadaşla benı anlamadınız bak ben mıllete belkı 20 kere kadım kesdım destek oldum destek yolladım lonca arkadaşlarımı loncadışındakıler yonlendırdım ama nafıle daha benım 1 çarıma kadım kesemedım kesdım se allah belamı wersın
bu kadar deyımkı anlayın
kanunixxbaşkan

“Genel Sohbet” sayfasına dön