Madem maddeler halinde yazılmış bende maddeler halinde cevap vereyim
1. Benim adım tamer oyuna yeni başladım carımı serhat çoğu zaman kasıyor çocukluk arkadaşıyız atalarda ilter var ona sorun iyi bilir beni
2. dorubey geçen günlerde tarihini hatırlamıyorum delikurtu sordu bana loncaya katılmak istediğini söyledi delikurtla konuşmuş müracaatı var
3. Kimse dorubey tite başvurdu diye foruma taşımadı yençirilerden biri sordu cevabını verdim
4. Bizim onla bunla işimiz yok milletin bizle işi var çünkü doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar, kapımız herkese değil sadece dostlarımıza açık kimse kendine paye çıkarmasın.
Emrahcıta ve Ellax tanıyanlar yardım lütfen
Re: Emrahcıta ve Ellax tanıyanlar yardım lütfen
Titxreis-Titxatasagun

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
dimi dimiTitxreis yazdı: 1. Benim adım tamer oyuna yeni başladım carımı serhat çoğu zaman kasıyor çocukluk arkadaşıyız.
ula deli ne üçkağıtçı herifsin
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
Melankolik yazdı:dimi dimiTitxreis yazdı: 1. Benim adım tamer oyuna yeni başladım carımı serhat çoğu zaman kasıyor çocukluk arkadaşıyız.
ula deli ne üçkağıtçı herifsin
Evladım ben forumda da oyunda da altına imzamı atarım merak etme
SAHİPSIZ VATANIN BATMASI HAKTIR .
SEN SAHİP ÇIKARSAN ,
BU VATAN BATMAYACAKTIR.
SEN SAHİP ÇIKARSAN ,
BU VATAN BATMAYACAKTIR.
Titxreis yazdı:Madem maddeler halinde yazılmış bende maddeler halinde cevap vereyim
1. Benim adım tamer oyuna yeni başladım carımı serhat çoğu zaman kasıyor çocukluk arkadaşıyız atalarda ilter var ona sorun iyi bilir beni
2. dorubey geçen günlerde tarihini hatırlamıyorum delikurtu sordu bana loncaya katılmak istediğini söyledi delikurtla konuşmuş müracaatı var
3. Kimse dorubey tite başvurdu diye foruma taşımadı yençirilerden biri sordu cevabını verdim
4. Bizim onla bunla işimiz yok milletin bizle işi var çünkü doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar, kapımız herkese değil sadece dostlarımıza açık kimse kendine paye çıkarmasın.
Hacım ne diyorum bak ben hiçbir zaman Titxreis çarında senin olduğuu görmedim. Tamam başvurdum Bşvurmadım demiyorum yalan yok ama oyuna başlamadan önce bunu Delikurtta biliyor
Başkentxdorubey
Böcek Olmayı Kabul Edenler...Ezildiklerinde Konuşmaya Hakları Yoktur...
emrah cıta karaktersizin tekidir yüzüne tükürdükce yarabi şükür diyor ahlakı olsa evli kanı ana avrat küfür etmez ve kendikız arkadaşı otel odalarında nasıl kullanı anlatmaz elimde fotolarıda var anladıklarına dair böyle bir insandan karakter beklenmez zaten ve hırsızın ta kendisi hileli maden programıda kullanıyorr
bu arada kurtlarx loncasındanda atılmıştır ahlaksızlığı yüzünden şimdide loncayı karalıyo bukadar karekteri forumdada zaten hemen küfürlere baş vurmuş kendini gayet iyi belli ediyor ben aygüneş
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurt
Arkadaşlar bi konu hakkıda yardım istedim sizden siz konuyu şahsi tartışma alanına çevirdiniz
konu hakkında biraz yardımcı olun yaw 
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
arkadaşım sen biliyorsun zaten ne olduğunu bize ne soruyorsun ama genede aydınlatayım seni Emrahçıta tam bir p4c tir ella ise g4tverenin tekidir onları savunlarda g4toşların önde gidenidir
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurt
İlgin ve bilgilendirmen için teşekkür ederim kardeş seninde dediğin gibi ne olduklarını bende biliyorum zaten ben öğrenmek için deil Tılsım sunucusunda tasdik etmek için sizlere soruyorumantepl27 yazdı:arkadaşım sen biliyorsun zaten ne olduğunu bize ne soruyorsun ama genede aydınlatayım seni Emrahçıta tam bir p4c tir ella ise g4tverenin tekidir onları savunlarda g4toşların önde gidenidir
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
kurtreis yazdı:İlgin ve bilgilendirmen için teşekkür ederim kardeş seninde dediğin gibi ne olduklarını bende biliyorum zaten ben öğrenmek için deil Tılsım sunucusunda tasdik etmek için sizlere soruyorumantepl27 yazdı:arkadaşım sen biliyorsun zaten ne olduğunu bize ne soruyorsun ama genede aydınlatayım seni Emrahçıta tam bir p4c tir ella ise g4tverenin tekidir onları savunlarda g4toşların önde gidenidir
Reis, kime neyi tasdik ediyorsun, hala çözemedinmi oyuncuların yaş ortalaması 15, hadi gençler, ama tahsil ve kültür seviyesi de çok düşük, üstüne vatan millet sevgisi eksikliği, ahlak yoksunluğu derken, sen doğru yolu gösterirsin onlar bir çıkar elde edemeyeceklerini görürler en büyük düşmanları olursun.
O yüzden nacizane tavsiyem, hırsızı gör, deşifre et, notunu al, mücadeleni yap, ikaz et, en sonunda bir musibet bin nasihatten iyidir deyip köşene çekil ve olacakları gör.
Ne olacak dersen, tabiki bu çakalların peşinden koşan çıkarcı karaktersizler en büyük zararı görüp, forumda yada oyunda başlayacaklar yaygaraya...
O zaman senin de bir sürü şey söyleme hakkın olacak, ben iki tanesini yazıyorum...
BANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YAŞASIN dersen, birilerinin çıkıp sana yardım etmek için çok afedersin poposunu yırttığını ama senin NOKTA KADAR MENFAAT İÇİN VİRGÜL KADAR EĞİLİP, üç item uğruna çıkarını düşünüp, yalakalık yaparak çanak tuttuğunu ve en nihayetinde BİR MUSİBET BİN NASİHATTEN İYİDİR sözüne cuk oturduğunu vb... doya doya yazarsın.
İyi niyetin ve Millet sevgin bizim nezdimizde her türlü takdirin üzerindedir, sen gibi kardeşlerimizin hala bu vatan toprakları üzerinde var olduğunu, yolsuzluk, ahlaksızlık, haksızlıkla mücadele ettiğini görmek içimizi serinletmekte ve bizlere mücadele azmi vermektedir, seninle gurur duyuyoruz.
TİT Loncası Adına...
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !