Emrahcıta ve Ellax tanıyanlar yardım lütfen
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurt
Emrahcıta ve Ellax tanıyanlar yardım lütfen
İyi forumlar arkadaşlar ben Tılsım sunucusundan Kurtreiis bir konuda yardımızı istiycem bir süre önce sunucumuza gelen Exxr ( Emrah ) Rxxe ( Rana ) isimli şahıslarsın Sancak sunucusundan Tılsıma geldiklerini öğrendim Sancakta ki charlarının isimleri Emrahcıta ve Ellax olduğunu öğrendim bu şahıslar hakkında bir kaç araştırmamızda hiç hoş olamayn şeyler öğrendik Emrahcıta nın ağza alınmıycak küfürleri hile programları kullanması vs. vs. davranışlarındanda son derece rahatsızız bu konuda yardımcı olursanız minnettar kalırım ilginiz için şimdiden teşekkürler ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Emrahcıta ve Ellax tanıyanlar yardım lütfen
Sen de yazmışsın zaten, hilebaz, hırsız, küfürbaz, ahlaksız ............ Valla kısacası karaktersizin önde gidenleri... Oyun bu pisliklerden arındı diye seviniyorduk malesef sizin sunucu yu kirletmişler, aynı haltları burda yapmışlardı.kurtreis yazdı:İyi forumlar arkadaşlar ben Tılsım sunucusundan Kurtreiis bir konuda yardımızı istiycem bir süre önce sunucumuza gelen Exxr ( Emrah ) Rxxe ( Rana ) isimli şahıslarsın Sancak sunucusundan Tılsıma geldiklerini öğrendim Sancakta ki charlarının isimleri Emrahcıta ve Ellax olduğunu öğrendim bu şahıslar hakkında bir kaç araştırmamızda hiç hoş olamayn şeyler öğrendik Emrahcıta nın ağza alınmıycak küfürleri hile programları kullanması vs. vs. davranışlarındanda son derece rahatsızız bu konuda yardımcı olursanız minnettar kalırım ilginiz için şimdiden teşekkürler ...
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
Titxdelikurt yazdı:Sen de yazmışsın zaten, hilebaz, hırsız, küfürbaz, ahlaksız ............ Valla kısacası karaktersizin önde gidenleri... Oyun bu pisliklerden arındı diye seviniyorduk malesef sizin sunucu yu kirletmişler, aynı haltları burda yapmışlardı.kurtreis yazdı:İyi forumlar arkadaşlar ben Tılsım sunucusundan Kurtreiis bir konuda yardımızı istiycem bir süre önce sunucumuza gelen Exxr ( Emrah ) Rxxe ( Rana ) isimli şahıslarsın Sancak sunucusundan Tılsıma geldiklerini öğrendim Sancakta ki charlarının isimleri Emrahcıta ve Ellax olduğunu öğrendim bu şahıslar hakkında bir kaç araştırmamızda hiç hoş olamayn şeyler öğrendik Emrahcıta nın ağza alınmıycak küfürleri hile programları kullanması vs. vs. davranışlarındanda son derece rahatsızız bu konuda yardımcı olursanız minnettar kalırım ilginiz için şimdiden teşekkürler ...
İlgin için çok teşekkürler kardeşim ne oldukları zaten ortada ama buradan geldikleri için sizlerinde yorumlarıyla birlikte konuyu link alıp Tılsım Genel Sohbete taşıycam tüm Tılsım Halkının bunların ne olduğunu görmesi lazım Tılsımda bunalrı barındırmamak için yardımınıza ihtiyacım var ilginize teşekür ederim ...
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
Ben ikisini de #@!? olarak biliyorum.. :?
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
Hadi beyler zor bişe istemedim herkes bildiğini paylaşsa oda yeter ...
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
İkisinin Bana Zararı Dokunmamıstır.kurtreis yazdı:İyi forumlar arkadaşlar ben Tılsım sunucusundan Kurtreiis bir konuda yardımızı istiycem bir süre önce sunucumuza gelen Exxr ( Emrah ) Rxxe ( Rana ) isimli şahıslarsın Sancak sunucusundan Tılsıma geldiklerini öğrendim Sancakta ki charlarının isimleri Emrahcıta ve Ellax olduğunu öğrendim bu şahıslar hakkında bir kaç araştırmamızda hiç hoş olamayn şeyler öğrendik Emrahcıta nın ağza alınmıycak küfürleri hile programları kullanması vs. vs. davranışlarındanda son derece rahatsızız bu konuda yardımcı olursanız minnettar kalırım ilginiz için şimdiden teşekkürler ...
Kimseyi dinleme kimseyi yargılama kimseye sorma....
SEN BİŞEYİN NASIL OLDUĞUNA İNANIYORSAN O ÖLEDİR.

SİNCE 2007...
Emrahcita'yı Yakınen Tanımam Ama Beni Kastığını Bilirim O Yüzden Yorum Yapamıcam :|
Ben sunucuya yeni geldiğimde küfürlerine ve maden hilesi yaptığına şahit olmuştum emrahçitanın diğerini tanımıyorum.kurtreis yazdı:Hadi beyler zor bişe istemedim herkes bildiğini paylaşsa oda yeter ...
Titxmeyra - Titxasena

Bilgisiz bir kimse savaş davuluna benzer, sesi çok, içi boştur.

Bilgisiz bir kimse savaş davuluna benzer, sesi çok, içi boştur.
sürekli maden hilesi kuran bir şahıstı bunu biliyorum ...
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
-
- Acemi Savaşçı
Valla ikisini tanıdıgım kadarıyla çok iyi insanlar.hele Ellax kimseye zararı olmmaıştr aksi taktirde yardımlarını görmüşümdür.sizin bu yaptıgınız biraz saçma geldi :?