Emrahcıta ve Ellax tanıyanlar yardım lütfen

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Titxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Emrahcıta ve Ellax tanıyanlar yardım lütfen

Mesaj gönderen Titxreis »

Madem maddeler halinde yazılmış bende maddeler halinde cevap vereyim

1. Benim adım tamer oyuna yeni başladım carımı serhat çoğu zaman kasıyor çocukluk arkadaşıyız atalarda ilter var ona sorun iyi bilir beni
2. dorubey geçen günlerde tarihini hatırlamıyorum delikurtu sordu bana loncaya katılmak istediğini söyledi delikurtla konuşmuş müracaatı var
3. Kimse dorubey tite başvurdu diye foruma taşımadı yençirilerden biri sordu cevabını verdim
4. Bizim onla bunla işimiz yok milletin bizle işi var çünkü doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar, kapımız herkese değil sadece dostlarımıza açık kimse kendine paye çıkarmasın.
Titxreis-Titxatasagun
Resim
Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

Titxreis yazdı: 1. Benim adım tamer oyuna yeni başladım carımı serhat çoğu zaman kasıyor çocukluk arkadaşıyız.
dimi dimi :D
ula deli ne üçkağıtçı herifsin :D
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
Kullanıcı avatarı
Delikurt
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Delikurt »

Melankolik yazdı:
Titxreis yazdı: 1. Benim adım tamer oyuna yeni başladım carımı serhat çoğu zaman kasıyor çocukluk arkadaşıyız.
dimi dimi :D
ula deli ne üçkağıtçı herifsin :D

Evladım ben forumda da oyunda da altına imzamı atarım merak etme ;) 1 level car açıp ona buna sövmem delikanlı gibi kendi karakterimden hakedene hakettiği cevabı ve küfrü ederim... İçin rahat olsun.
SAHİPSIZ VATANIN BATMASI HAKTIR .

SEN SAHİP ÇIKARSAN ,

BU VATAN BATMAYACAKTIR.
Kullanıcı avatarı
rmzn
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen rmzn »

Titxreis yazdı:Madem maddeler halinde yazılmış bende maddeler halinde cevap vereyim

1. Benim adım tamer oyuna yeni başladım carımı serhat çoğu zaman kasıyor çocukluk arkadaşıyız atalarda ilter var ona sorun iyi bilir beni
2. dorubey geçen günlerde tarihini hatırlamıyorum delikurtu sordu bana loncaya katılmak istediğini söyledi delikurtla konuşmuş müracaatı var
3. Kimse dorubey tite başvurdu diye foruma taşımadı yençirilerden biri sordu cevabını verdim
4. Bizim onla bunla işimiz yok milletin bizle işi var çünkü doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar, kapımız herkese değil sadece dostlarımıza açık kimse kendine paye çıkarmasın.

Hacım ne diyorum bak ben hiçbir zaman Titxreis çarında senin olduğuu görmedim. Tamam başvurdum Bşvurmadım demiyorum yalan yok ama oyuna başlamadan önce bunu Delikurtta biliyor ;) forumda yaptım birkaç defa oyuna girdim ordan konuştuk öyle oldu... Ama reklam yapmanızı hiç yakıştıramadım ;))

Başkentxdorubey
Böcek Olmayı Kabul Edenler...Ezildiklerinde Konuşmaya Hakları Yoktur...
melisa
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen melisa »

emrah cıta karaktersizin tekidir yüzüne tükürdükce yarabi şükür diyor ahlakı olsa evli kanı ana avrat küfür etmez ve kendikız arkadaşı otel odalarında nasıl kullanı anlatmaz elimde fotolarıda var anladıklarına dair böyle bir insandan karakter beklenmez zaten ve hırsızın ta kendisi hileli maden programıda kullanıyorr
melisa
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen melisa »

bu arada kurtlarx loncasındanda atılmıştır ahlaksızlığı yüzünden şimdide loncayı karalıyo bukadar karekteri forumdada zaten hemen küfürlere baş vurmuş kendini gayet iyi belli ediyor ben aygüneş
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

Arkadaşlar bi konu hakkıda yardım istedim sizden siz konuyu şahsi tartışma alanına çevirdiniz :) konu hakkında biraz yardımcı olun yaw :)
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
antepl27
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen antepl27 »

arkadaşım sen biliyorsun zaten ne olduğunu bize ne soruyorsun ama genede aydınlatayım seni Emrahçıta tam bir p4c tir ella ise g4tverenin tekidir onları savunlarda g4toşların önde gidenidir
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

antepl27 yazdı:arkadaşım sen biliyorsun zaten ne olduğunu bize ne soruyorsun ama genede aydınlatayım seni Emrahçıta tam bir p4c tir ella ise g4tverenin tekidir onları savunlarda g4toşların önde gidenidir
İlgin ve bilgilendirmen için teşekkür ederim kardeş seninde dediğin gibi ne olduklarını bende biliyorum zaten ben öğrenmek için deil Tılsım sunucusunda tasdik etmek için sizlere soruyorum :)
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

kurtreis yazdı:
antepl27 yazdı:arkadaşım sen biliyorsun zaten ne olduğunu bize ne soruyorsun ama genede aydınlatayım seni Emrahçıta tam bir p4c tir ella ise g4tverenin tekidir onları savunlarda g4toşların önde gidenidir
İlgin ve bilgilendirmen için teşekkür ederim kardeş seninde dediğin gibi ne olduklarını bende biliyorum zaten ben öğrenmek için deil Tılsım sunucusunda tasdik etmek için sizlere soruyorum :)

Reis, kime neyi tasdik ediyorsun, hala çözemedinmi oyuncuların yaş ortalaması 15, hadi gençler, ama tahsil ve kültür seviyesi de çok düşük, üstüne vatan millet sevgisi eksikliği, ahlak yoksunluğu derken, sen doğru yolu gösterirsin onlar bir çıkar elde edemeyeceklerini görürler en büyük düşmanları olursun.

O yüzden nacizane tavsiyem, hırsızı gör, deşifre et, notunu al, mücadeleni yap, ikaz et, en sonunda bir musibet bin nasihatten iyidir deyip köşene çekil ve olacakları gör.

Ne olacak dersen, tabiki bu çakalların peşinden koşan çıkarcı karaktersizler en büyük zararı görüp, forumda yada oyunda başlayacaklar yaygaraya...

O zaman senin de bir sürü şey söyleme hakkın olacak, ben iki tanesini yazıyorum...

BANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YAŞASIN dersen, birilerinin çıkıp sana yardım etmek için çok afedersin poposunu yırttığını ama senin NOKTA KADAR MENFAAT İÇİN VİRGÜL KADAR EĞİLİP, üç item uğruna çıkarını düşünüp, yalakalık yaparak çanak tuttuğunu ve en nihayetinde BİR MUSİBET BİN NASİHATTEN İYİDİR sözüne cuk oturduğunu vb... doya doya yazarsın.

İyi niyetin ve Millet sevgin bizim nezdimizde her türlü takdirin üzerindedir, sen gibi kardeşlerimizin hala bu vatan toprakları üzerinde var olduğunu, yolsuzluk, ahlaksızlık, haksızlıkla mücadele ettiğini görmek içimizi serinletmekte ve bizlere mücadele azmi vermektedir, seninle gurur duyuyoruz.

TİT Loncası Adına...
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !

“Genel Sohbet” sayfasına dön