Earth yazdı:Her yıldırım vuruşu %75 ihtimalle yıldırım etkisi bırakır,eğer tek bir yıldırım vuruşu sadece tek bir elektirik etkisi bırakıyorsa 3 kat etki için min 4 vuruş gerekir; yok tek bi yıldırım vuruşu ilk vuruşta 3 elektrik etkisi birden bırakır, ikinci vuruşta da büyücü kritik vurabilirse %50 ihtimalle bu attığı kritik 3 kat olacaktır. Ama bence tek bir vuruşla 3 tane elektrik etkisi birden bırakılamayacağından(açıklamalarda bu durum belirtilmemiş; her bir vuruş kaç elektrik etkisi bırakır, 1 mi 2mi 3mü belli değil, ama sanırım her bir vuruş sadece tek bir elektrik etkisi bırakıyor) bu durumda minimum 4 vuruş gereklidir 3 kat etki için.
Peki 4. vuruşun 3 kat gelme ihtimali nedir;
üstünde hiç büyü kritik item ı olmayanlar için: %6.539
üstü eksiksiz cevriye sultan modeli + ejder asa ile: %11.176 ( Her elektrik etkisinin extradan sağladığı %5 lik kritik ihtimalini de varsaydım)
Umarım 3 kat etki konusunda yardımcı olmuşumdur...
Bir şey daha var, eğer yanınızda yıldırım kullanan başka büyücü arkadaşlarınız varsa bu 3 kat ihtimali %30 lara da çıkar
güzel açıklamışsın.
3 kat etki şansının artması için elektrik kullanan birden fazla büyücü gerekir.
bence en ideal rakam 3 tane elektrik büyücüsü, 2 değil.
o zaman tadından yenmez, peşpeşe 3 kat etki görmek muhtemeldir, zamana yaydığınızda toplam hasar buzu sollar.
Ben oldum olası elektrikten hoşlanmamışımdır.
Sebebi de her zaman yanımda bir iki tane daha elektrik kullanan büyücü olmayacağı.
büyücü için Buz, rakibi durdurma/yavaşlatma etkisi nedeniyle olmazsa olmaz birinci öncelikli büyüdür.
çünkü kaçarak veya kovalayarak savaşırken menzili korumak için sadece buz atmak daha mantıklıdır.
iki büyü birden atarsanız menziliniz bozulur.
ikinci büyü tercihi meteorit yada elektrik (çemberi saymıyorum)
aralarında seçim yapmak gerekirse ben her zaman meteoritten yanayım.
çünkü büyücü her zaman savaşçı ile karşılaşmaz, yeri gelir büyücü ve şifacılarla yada yaratıklarla savaşırsınız.
bu yüzden hem klanda hem yaratıklarda kullanabilirsiniz.
ayrıca üstünüzde fiziksel item olmadan da çok iyi vuruşlar atabilirsiniz.
konuyu açan arkadaşa önerim;
üstün full buz olsun,
yeteneklerin;
15+15 meteorit,
15+15 buz,
1 meditasyon,
15 direnç kırma,
1 büyü bozma,
5 küre,
1 kutup,
15 zihin saldrısı,
dirençlerin;