BÜYÜCÜYÜ İYİ BİLENLERE ÖNEMLİ BİR SORU!

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
zeus0541
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

BÜYÜCÜYÜ İYİ BİLENLERE ÖNEMLİ BİR SORU!

Mesaj gönderen zeus0541 »

ARKADASLAR BÜYÜCÜMDE HANGİ ÖNEMLİ SKİLLER BİRLİKTE OLSUN SECENEKLER
VERİYORUM A) BUZ+METEORİT B) METEORİT+ ELEKTRİK C) BUZ+ ELEKTRK D) CEMBER+BUZ&METEORİT&ELEKTRİK HANGİSİ ARKADASLAR... LTFEN SAGLAM BİR BÜYÜCÜM OLSUN.... =) SAYGILAR..
Kullanıcı avatarı
kontforum62
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat

Re: BÜYÜCÜYÜ İYİ BİLENLERE ÖNEMLİ BİR SORU!

Mesaj gönderen kontforum62 »

üstün yeteneğin en iyisi olsa ne olur
büyücüyü kullanamadıktan sonra...

BÜYÜNÜN İRFANINI HERKES ANLAYAMAZ
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır

http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT

temmuz 2007'den beri...
Kullanıcı avatarı
zeus0541
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen zeus0541 »

Kardeş Ben Büyü Kullanmasını Biliyorum.. =) bir soru sormuşuz lüsumsuz konuşma!!!
Kullanıcı avatarı
kontforum62
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen kontforum62 »

zeus0541 yazdı:ARKADASLAR BÜYÜCÜMDE HANGİ ÖNEMLİ SKİLLER BİRLİKTE OLSUN SECENEKLER
VERİYORUM A) BUZ+METEORİT B) METEORİT+ ELEKTRİK C) BUZ+ ELEKTRK D) CEMBER+BUZ&METEORİT&ELEKTRİK HANGİSİ ARKADASLAR... LTFEN SAGLAM BİR BÜYÜCÜM OLSUN.... =) SAYGILAR..

atıyorum biz şimdi sana buz+elektirik desek.
veya başka biri buz+meteorit dese, sen şimdi bu dediklerimizle sağlammı olacaksın?

Kod: Tümünü seç

HANGİSİ ARKADASLAR... LTFEN SAGLAM BİRBÜYÜCÜM OLSUN.... =) SAYGILAR..

bu soruyla bile bize nasıl biri olduğunu gösteriyorsun.
yani ne diyim yazık...

BÜYÜNÜN İRFANINI HERKES ANLAYAMAZ[/b]
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır

http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT

temmuz 2007'den beri...
Kullanıcı avatarı
hakankusay
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen hakankusay »

Büyücü kullanmayı biliyorsun da büyücü yetenekleri dağıtmayı bilmiyorsun ha,büyücü yeteneklerini öğrenmek forumda 1 gününü alır ,büyücü kullanmayı öğrenmek aylarını,hatta senelerini alır.Büyücülük,tekdüzelikten çıkmaktır, zaten forumun büyücü alanında ki konuların yarısı bunlarla dolu, ama şunu öğrenmek gerek artık ,en az 15-20 kere makineye girmeden ,yeteri kadar online olmayıp,büyücüyü yalnız bir yan karakter görerek büyücü kullanmayı öğrenemezsiniz.
Resim

AsiLxHakanKusay
AsiLxoTToMaN
Torukmakto

Resim
Kullanıcı avatarı
Earth
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Earth »

Bu konuya şöyle bi baktım da, sonradan keşke bakmasaydım dedim. Cevap veren 2 kişi de konunun gereksiz olduğunu belirtmiş ama kullandıkları dil pek kibar değil. Mesela ''Yetenklerden çok büyücüyü kullanabilmek daha önemlidir.'' denilebilirdi kibarca veya ''Forumda biraz araştırma yapsaydın aradığın bilgiyi daha rahat bulabilirdin.'' demek de çok zor değil.
Neyse bunlar boş işler :lol: ''Ben Büyücü lerden anlarım'' diyenlere özel bir sorum var :twisted:
Soru şu : Tek başına bir büyücü, en az kaç vuruşta yıldırımla 3 kat etki veren bir büyü oluşturabilir.
Bu soruyu sormamın sebebi oyunda, yıldırım yetenekleri açıklamasında bu 3 kat ihtamalinin tam olarak açıklanamamış olması(aslında açıklanmış da cümlede bi düşüklük var ve olayı çözene kadar baya uğraştım).
Not: Soruyu çok küçümsemeyin sadece cevabı yazın, eminim bir çok kişi merak ediyordur bu 3 kat etkinin ne sıklıkla olabileceğini.
EARTH

DisToRtioN
Kullanıcı avatarı
Semerkandxali
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Semerkandxali »

Earth yazdı:Bu konuya şöyle bi baktım da, sonradan keşke bakmasaydım dedim. Cevap veren 2 kişi de konunun gereksiz olduğunu belirtmiş ama kullandıkları dil pek kibar değil. Mesela ''Yetenklerden çok büyücüyü kullanabilmek daha önemlidir.'' denilebilirdi kibarca veya ''Forumda biraz araştırma yapsaydın aradığın bilgiyi daha rahat bulabilirdin.'' demek de çok zor değil.
Neyse bunlar boş işler :lol: ''Ben Büyücü lerden anlarım'' diyenlere özel bir sorum var :twisted:
Soru şu : Tek başına bir büyücü, en az kaç vuruşta yıldırımla 3 kat etki veren bir büyü oluşturabilir.
Bu soruyu sormamın sebebi oyunda, yıldırım yetenekleri açıklamasında bu 3 kat ihtamalinin tam olarak açıklanamamış olması(aslında açıklanmış da cümlede bi düşüklük var ve olayı çözene kadar baya uğraştım).
Not: Soruyu çok küçümsemeyin sadece cevabı yazın, eminim bir çok kişi merak ediyordur bu 3 kat etkinin ne sıklıkla olabileceğini.

Zaten açıklamasında yazıyor. %50 ihtimalle 3 kat vuruyor yıldırım. Tabi diğer %50 side normal kritik olabiliyor. Süreki 3 kat gelmiyor yani ;)
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen Petcarar »

Earth yazdı:Bu konuya şöyle bi baktım da, sonradan keşke bakmasaydım dedim. Cevap veren 2 kişi de konunun gereksiz olduğunu belirtmiş ama kullandıkları dil pek kibar değil. Mesela ''Yetenklerden çok büyücüyü kullanabilmek daha önemlidir.'' denilebilirdi kibarca veya ''Forumda biraz araştırma yapsaydın aradığın bilgiyi daha rahat bulabilirdin.'' demek de çok zor değil.
ihtimaller olduğundan kesin bir rakam vermek mümkün değil, ama uygun düzenek hazırlandıysa 2. yıldırımda 3 kat etki atılabilir.
Kullanıcı avatarı
Earth
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Earth »

Lütfen açıklamaları daha dikkatli okuyun. O kadar kolay bir soru değil görüldüğü üzere :lol: Dediğim şartlarda bir büyücü ilk vuruşuyla 3 kat hasar vermez bu arda :twisted:
EARTH

DisToRtioN
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ceviz »

Elekektrik etkisi bırakıcandaa , kritik vurucandaa , zeus efendi seni görücekte , 3 kat vurucan. Zor iş , heleki elektrik etkisinin hatalı olduğu İKV de.
Kilitli

“Büyücü” sayfasına dön