VERİYORUM A) BUZ+METEORİT
BÜYÜCÜYÜ İYİ BİLENLERE ÖNEMLİ BİR SORU!
BÜYÜCÜYÜ İYİ BİLENLERE ÖNEMLİ BİR SORU!
ARKADASLAR BÜYÜCÜMDE HANGİ ÖNEMLİ SKİLLER BİRLİKTE OLSUN SECENEKLER
METEORİT+ ELEKTRİK C) BUZ+ ELEKTRK D) CEMBER+BUZ&METEORİT&ELEKTRİK HANGİSİ ARKADASLAR... LTFEN SAGLAM BİR BÜYÜCÜM OLSUN....
SAYGILAR..
- kontforum62
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: BÜYÜCÜYÜ İYİ BİLENLERE ÖNEMLİ BİR SORU!
üstün yeteneğin en iyisi olsa ne olur
büyücüyü kullanamadıktan sonra...
BÜYÜNÜN İRFANINI HERKES ANLAYAMAZ
büyücüyü kullanamadıktan sonra...
BÜYÜNÜN İRFANINI HERKES ANLAYAMAZ
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
KONT
temmuz 2007'den beri...
Kardeş Ben Büyü Kullanmasını Biliyorum..
bir soru sormuşuz lüsumsuz konuşma!!!
- kontforum62
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
zeus0541 yazdı:ARKADASLAR BÜYÜCÜMDE HANGİ ÖNEMLİ SKİLLER BİRLİKTE OLSUN SECENEKLER
VERİYORUM A) BUZ+METEORİTMETEORİT+ ELEKTRİK C) BUZ+ ELEKTRK D) CEMBER+BUZ&METEORİT&ELEKTRİK HANGİSİ ARKADASLAR... LTFEN SAGLAM BİR BÜYÜCÜM OLSUN....
SAYGILAR..
atıyorum biz şimdi sana buz+elektirik desek.
veya başka biri buz+meteorit dese, sen şimdi bu dediklerimizle sağlammı olacaksın?
Kod: Tümünü seç
HANGİSİ ARKADASLAR... LTFEN SAGLAM BİRBÜYÜCÜM OLSUN.... =) SAYGILAR..
bu soruyla bile bize nasıl biri olduğunu gösteriyorsun.
yani ne diyim yazık...
BÜYÜNÜN İRFANINI HERKES ANLAYAMAZ[/b]
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
KONT
temmuz 2007'den beri...
KONT
temmuz 2007'den beri...
- hakankusay
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Büyücü kullanmayı biliyorsun da büyücü yetenekleri dağıtmayı bilmiyorsun ha,büyücü yeteneklerini öğrenmek forumda 1 gününü alır ,büyücü kullanmayı öğrenmek aylarını,hatta senelerini alır.Büyücülük,tekdüzelikten çıkmaktır, zaten forumun büyücü alanında ki konuların yarısı bunlarla dolu, ama şunu öğrenmek gerek artık ,en az 15-20 kere makineye girmeden ,yeteri kadar online olmayıp,büyücüyü yalnız bir yan karakter görerek büyücü kullanmayı öğrenemezsiniz.

AsiLxHakanKusay
AsiLxoTToMaN
Torukmakto

- Earth
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Bu konuya şöyle bi baktım da, sonradan keşke bakmasaydım dedim. Cevap veren 2 kişi de konunun gereksiz olduğunu belirtmiş ama kullandıkları dil pek kibar değil. Mesela ''Yetenklerden çok büyücüyü kullanabilmek daha önemlidir.'' denilebilirdi kibarca veya ''Forumda biraz araştırma yapsaydın aradığın bilgiyi daha rahat bulabilirdin.'' demek de çok zor değil.
Neyse bunlar boş işler :lol: ''Ben Büyücü lerden anlarım'' diyenlere özel bir sorum var :twisted:
Soru şu : Tek başına bir büyücü, en az kaç vuruşta yıldırımla 3 kat etki veren bir büyü oluşturabilir.
Bu soruyu sormamın sebebi oyunda, yıldırım yetenekleri açıklamasında bu 3 kat ihtamalinin tam olarak açıklanamamış olması(aslında açıklanmış da cümlede bi düşüklük var ve olayı çözene kadar baya uğraştım).
Not: Soruyu çok küçümsemeyin sadece cevabı yazın, eminim bir çok kişi merak ediyordur bu 3 kat etkinin ne sıklıkla olabileceğini.
Neyse bunlar boş işler :lol: ''Ben Büyücü lerden anlarım'' diyenlere özel bir sorum var :twisted:
Soru şu : Tek başına bir büyücü, en az kaç vuruşta yıldırımla 3 kat etki veren bir büyü oluşturabilir.
Bu soruyu sormamın sebebi oyunda, yıldırım yetenekleri açıklamasında bu 3 kat ihtamalinin tam olarak açıklanamamış olması(aslında açıklanmış da cümlede bi düşüklük var ve olayı çözene kadar baya uğraştım).
Not: Soruyu çok küçümsemeyin sadece cevabı yazın, eminim bir çok kişi merak ediyordur bu 3 kat etkinin ne sıklıkla olabileceğini.
EARTH
DisToRtioN
- Semerkandxali
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
Earth yazdı:Bu konuya şöyle bi baktım da, sonradan keşke bakmasaydım dedim. Cevap veren 2 kişi de konunun gereksiz olduğunu belirtmiş ama kullandıkları dil pek kibar değil. Mesela ''Yetenklerden çok büyücüyü kullanabilmek daha önemlidir.'' denilebilirdi kibarca veya ''Forumda biraz araştırma yapsaydın aradığın bilgiyi daha rahat bulabilirdin.'' demek de çok zor değil.
Zaten açıklamasında yazıyor. %50 ihtimalle 3 kat vuruyor yıldırım. Tabi diğer %50 side normal kritik olabiliyor. Süreki 3 kat gelmiyor yani
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
ihtimaller olduğundan kesin bir rakam vermek mümkün değil, ama uygun düzenek hazırlandıysa 2. yıldırımda 3 kat etki atılabilir.Earth yazdı:Bu konuya şöyle bi baktım da, sonradan keşke bakmasaydım dedim. Cevap veren 2 kişi de konunun gereksiz olduğunu belirtmiş ama kullandıkları dil pek kibar değil. Mesela ''Yetenklerden çok büyücüyü kullanabilmek daha önemlidir.'' denilebilirdi kibarca veya ''Forumda biraz araştırma yapsaydın aradığın bilgiyi daha rahat bulabilirdin.'' demek de çok zor değil.
- Earth
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Vuslatt
Lütfen açıklamaları daha dikkatli okuyun. O kadar kolay bir soru değil görüldüğü üzere :lol: Dediğim şartlarda bir büyücü ilk vuruşuyla 3 kat hasar vermez bu arda :twisted:
EARTH
DisToRtioN
Elekektrik etkisi bırakıcandaa , kritik vurucandaa , zeus efendi seni görücekte , 3 kat vurucan. Zor iş , heleki elektrik etkisinin hatalı olduğu İKV de.