Sağolun hocam
YENİ SIĞINAKLAR BÖLGESİ TASARLADIM
-
1alleslugen
- Salgın Koruyucusu

Re: YENİ SIĞINAKLAR BÖLGESİ TASARLADIM
ellerine sağlık
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
- Setereolove
- İskele Babası

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Setereolove yazdı: ↑13 Ağu 2026 13:04pekala dostum beraber modellemeye ne dersin? https://imgur.com/a/ngt4sR2
Siz beraber modellerken, bu modelleri Unreal Engine’de birlikte canlandırmaya ne dersiniz ?
> RIPPER
> INDAREKO
"Mekanik, sabır ve strateji."
> INDAREKO
- Setereolove
- İskele Babası

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
unreal bizi aşar gibi ama unity olsa fena olmaz. modellemeci arkadaştan da ses gelmedi valla
O kısmı da ben çözerim. Zaten hali hazırda bir MMORPG geliştiriyorum Unreal Engine üzerindenSetereolove yazdı: ↑14 Ağu 2026 12:16 unreal bizi aşar gibi ama unity olsa fena olmaz. modellemeci arkadaştan da ses gelmedi valla
> RIPPER
> INDAREKO
> INDAREKO
- zkocalioglu
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Eline sağlık güzel bir çalışma olmuş.1alleslugen yazdı: ↑09 Ağu 2026 15:52 Sevgili Neferler,
İstanbul Kıyamet Vakti için kendi yorumumla yeni bir Sığınaklar bölgesi tasarladım. Videoda gördüğünüz harita yerleşimlerinin, çevre düzenlemelerinin ve kullanılan objelerin tamamını kendim oluşturdum.
Yeni bölgeyi yalnızca görsel olarak tasarlamak yerine, oyunun mevcut hikâyesine uyum sağlayabilecek küçük bir görev kurgusuyla desteklemek istedim.
Hikâyeyi şu şekilde bağladım:
Görev: Telefon – Alt Kat (49)
İstihbaratın paslı telsiz masasındaki telefon bir anda çalmaya başladı.
Subay, birkaç saniye boyunca yalnızca hattın diğer ucundan gelen cızırtıyı dinledi. Ardından boğuk ve hırıltılı bir ses duyuldu.
“...Beni duyuyor musun...”
Ses Agop’a aitti. Nefes alışları düzensizdi; sanki uzun süredir koşuyor ya da birilerinden saklanıyordu.
“Zahir… bunca zaman boş durmamış. Yeni türler yaratmış. Hepsi çok daha güçlü...”
Birkaç saniye sonra bağlantı aniden kesildi.
[İstihbarat Subayı bir süre uzaklara baktıktan sonra sana döner.]
“Sığınaklarda neler olduğunu kontrol et...”
Görevin devamında oyuncunun Zahir’in odasında bulunan kapıdan geçerek yeni keşfedilen alt bölgeye ulaşması gerekiyor.
Videoda bu bölgenin nasıl görünebileceğine dair kendi tasarımımı ve yorumumu görebilirsiniz.
Tamamen bir hayran çalışması olarak hazırladığım bu projede, İstanbul Kıyamet Vakti’nin mevcut atmosferini ve Sığınaklar bölgesinin karanlık yapısını mümkün olduğunca korumaya çalıştım.
Görüşlerinizi ve özellikle bölgenin oyunun atmosferine ne kadar uyduğunu düşündüğünüzü merak ediyorum.
-
1alleslugen
- Salgın Koruyucusu

Merhaba modelin çok iyi görünüyor ama ben pek vakit bulamıyorum modelleme işlerine ya geliştirdiğim farklı projeler var da süreklilik sağlayamam ekip işlerinde
-
1alleslugen
- Salgın Koruyucusu

Kanalındaki projeni takip ediyordum bir dönem yaptığın işi takdir ediyorum ripper umarım çok iyi yerlere gelir. Benim şuan steam için geliştirdiğim başka bir proje var bu yüzden modelleme işine hep tam odak çalışamıyorum ayda yılda bir esince ikv adına bir eser çıkarmaya çalışıyorum sadece. Projende ihtiyacın olabilecek bir şeyler varsa elimden geldiğince destek olmak isterim. Gerekirse bana ulaşabilirsin
-
1alleslugen
- Salgın Koruyucusu

zkocalioglu yazdı: ↑14 Ağu 2026 17:49Eline sağlık güzel bir çalışma olmuş.1alleslugen yazdı: ↑09 Ağu 2026 15:52 Sevgili Neferler,
İstanbul Kıyamet Vakti için kendi yorumumla yeni bir Sığınaklar bölgesi tasarladım. Videoda gördüğünüz harita yerleşimlerinin, çevre düzenlemelerinin ve kullanılan objelerin tamamını kendim oluşturdum.
Yeni bölgeyi yalnızca görsel olarak tasarlamak yerine, oyunun mevcut hikâyesine uyum sağlayabilecek küçük bir görev kurgusuyla desteklemek istedim.
Hikâyeyi şu şekilde bağladım:
Görev: Telefon – Alt Kat (49)
İstihbaratın paslı telsiz masasındaki telefon bir anda çalmaya başladı.
Subay, birkaç saniye boyunca yalnızca hattın diğer ucundan gelen cızırtıyı dinledi. Ardından boğuk ve hırıltılı bir ses duyuldu.
“...Beni duyuyor musun...”
Ses Agop’a aitti. Nefes alışları düzensizdi; sanki uzun süredir koşuyor ya da birilerinden saklanıyordu.
“Zahir… bunca zaman boş durmamış. Yeni türler yaratmış. Hepsi çok daha güçlü...”
Birkaç saniye sonra bağlantı aniden kesildi.
[İstihbarat Subayı bir süre uzaklara baktıktan sonra sana döner.]
“Sığınaklarda neler olduğunu kontrol et...”
Görevin devamında oyuncunun Zahir’in odasında bulunan kapıdan geçerek yeni keşfedilen alt bölgeye ulaşması gerekiyor.
Videoda bu bölgenin nasıl görünebileceğine dair kendi tasarımımı ve yorumumu görebilirsiniz.
Tamamen bir hayran çalışması olarak hazırladığım bu projede, İstanbul Kıyamet Vakti’nin mevcut atmosferini ve Sığınaklar bölgesinin karanlık yapısını mümkün olduğunca korumaya çalıştım.
Görüşlerinizi ve özellikle bölgenin oyunun atmosferine ne kadar uyduğunu düşündüğünüzü merak ediyorum.