Karaköy sunucusunda kopya yapılması

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
deveng
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Karaköy Loncası

Re: Karaköy sunucusunda kopya yapılması

Mesaj gönderen deveng »

avestaxlr yazdı: 21 Ağu 2024 19:55 Karaköy sunucusundaki deweng karakteri size mi ait
Hayır, kendi nickim ile oynamıyorum. İtibar etmeyin :D Tüm isimleri almışlar zaten :')

Resim İstanbul Kıyamet Vakti Görev Takip için Tıkla!

Resim İstanbul Kıyamet Vakti Maden Haritası için Tıkla!

Resim İstanbul Kıyamet Vakti Reçete Maden Hesaplama için Tıkla!

Kullanıcı avatarı
avestaxlr
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen avestaxlr »

deveng yazdı: 21 Ağu 2024 19:57
avestaxlr yazdı: 21 Ağu 2024 19:55 Karaköy sunucusundaki deweng karakteri size mi ait
Hayır, kendi nickim ile oynamıyorum. İtibar etmeyin :D Tüm isimleri almışlar zaten :')
Nasıl ya hocam ben size 2 y2 m1 3 m23 tılsımı vermiştim siz değilmiydiniz yani ':)
Kullanıcı avatarı
deveng
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen deveng »

Adamlar dewengi bile almış ya :D Sen ne ara ürettin bakalım onları :rage: :D

Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

yavuzsavage yazdı: 21 Ağu 2024 17:53
deveng yazdı: 21 Ağu 2024 16:52 Merhaba arkadaşlar,

Envanter incelemelerinde kimsenin bu kadar fazla maden veya tılsıma sahip olmadığı net bir şekilde görülmüştür. Sizleri kışkırtmaya çalışan bazı kişiler, birbirlerine tılsım aktarıp, yanıltıcı şekilde yansıtma yapmaktadır. Ben de sizler gibi bir oyuncuyum ve bu durumla karşılaştıkça aynı soruyu kendime soruyorum.

Birçok tılsım sahibi, loncalarıyla iş birliği yaparak malzemeleri ortak toplamaktadır / ortak ticaret yapmaktadırlar.

İyi forumlar dilerim!
AFRASİYAB'dan sonra forumda bu kadar samimi iletişim görmüyordum açıkcası.Deveng'e hem aktifliği hem de samimiyeti için teşekkür ediyorum.Kopya konusu sürekli konuşulup manipülasyon yapılmaya çok açık bi konu.1-2 cümle samimi birşeyler duymak bence benim kadar herkesi içine su serpiyodur.
Harbiden yıllardır bu formda yazarım ancak bu kadar samimiyetle işini yapanı görmemiştim. Helal olsun Deveng. Umarım suistimal edilmez.
Kullanıcı avatarı
istanbulunsesi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen istanbulunsesi »

Meraktan soruyorum. Bb3 tılsımının üretilmesi normal mi? Aktif olarak oynamadığım için bilmiyorum. Yeni bir sunucuda lonca olarak olsada sadece reçeteleri 1.4T tutan bir tılsımın üretilmesi normal mi? Saygılar
Kullanıcı avatarı
deveng
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen deveng »

istanbulunsesi yazdı: 21 Ağu 2024 20:53 Meraktan soruyorum. Bb3 tılsımının üretilmesi normal mi? Aktif olarak oynamadığım için bilmiyorum. Yeni bir sunucuda lonca olarak olsada sadece reçeteleri 1.4T tutan bir tılsımın üretilmesi normal mi? Saygılar
Şu an Karaköy sunucusunda BB3 bulunmamakta.

Kullanıcı avatarı
istanbulunsesi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen istanbulunsesi »

deveng yazdı: 21 Ağu 2024 21:01
istanbulunsesi yazdı: 21 Ağu 2024 20:53 Meraktan soruyorum. Bb3 tılsımının üretilmesi normal mi? Aktif olarak oynamadığım için bilmiyorum. Yeni bir sunucuda lonca olarak olsada sadece reçeteleri 1.4T tutan bir tılsımın üretilmesi normal mi? Saygılar
Şu an Karaköy sunucusunda BB3 bulunmamakta.
Cansın :) Aydınlattığın için teşekkürler üstad. Forumda bi kaç konuda denk geldim de bb3 var diye. 🙏
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Envanter incelemelerinde kimsenin bu kadar fazla maden veya tılsıma sahip olmadığı net bir şekilde görülmüştür. Sizleri kışkırtmaya çalışan bazı kişiler, birbirlerine tılsım aktarıp, yanıltıcı şekilde yansıtma yapmaktadır. Ben de sizler gibi bir oyuncuyum ve bu durumla karşılaştıkça aynı soruyu kendime soruyorum.

Birçok tılsım sahibi, loncalarıyla iş birliği yaparak malzemeleri ortak toplamaktadır / ortak ticaret yapmaktadırlar.

İyi forumlar dilerim!
AFRASİYAB'dan sonra forumda bu kadar samimi iletişim görmüyordum açıkcası.Deveng'e hem aktifliği hem de samimiyeti için teşekkür ediyorum.Kopya konusu sürekli konuşulup manipülasyon yapılmaya çok açık bi konu.1-2 cümle samimi birşeyler duymak bence benim kadar herkesi içine su serpiyodur.
Birileri Afrasiyab övecek kadar çaresiz kalıyorsa biz artık kalkalım
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

TOLGARDA yazdı: 21 Ağu 2024 23:15

İyi forumlar dilerim!
Birileri Afrasiyab övecek kadar çaresiz kalıyorsa biz artık kalkalım
Afrasiyab adamdır, adam bu camia için elinden geleni yaptı bence.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Sunucuda şu an 4-5 adet Y2 1 veya 2adet M1 1 adet DK3 ve birkaç adet 2. seviye tılsım var.
Bunun dışında bildiğim kadarıyla bir lonca Halley Asa üretti.

Yaz dönemindeyiz, loncasının büyük çoğunluğu genç arkadaşlardan oluşan ekipler var ve online süreleri gerçekten yüksek.
Dolayısıyla tamamen olağan bir aşamadayız.

Ben kopyaya dair gerçek bir kanıt gördüğüm anda oyunu bırakırım. Şimdiye kadar söylentiler dışında bir durum yok.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön