Hayır, kendi nickim ile oynamıyorum. İtibar etmeyin
Karaköy sunucusunda kopya yapılması
- deveng
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Karaköy Loncası
Re: Karaköy sunucusunda kopya yapılması
- deveng
- FareAdam Düşmanı
Adamlar dewengi bile almış ya
Sen ne ara ürettin bakalım onları

- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Harbiden yıllardır bu formda yazarım ancak bu kadar samimiyetle işini yapanı görmemiştim. Helal olsun Deveng. Umarım suistimal edilmez.yavuzsavage yazdı: ↑21 Ağu 2024 17:53AFRASİYAB'dan sonra forumda bu kadar samimi iletişim görmüyordum açıkcası.Deveng'e hem aktifliği hem de samimiyeti için teşekkür ediyorum.Kopya konusu sürekli konuşulup manipülasyon yapılmaya çok açık bi konu.1-2 cümle samimi birşeyler duymak bence benim kadar herkesi içine su serpiyodur.deveng yazdı: ↑21 Ağu 2024 16:52 Merhaba arkadaşlar,
Envanter incelemelerinde kimsenin bu kadar fazla maden veya tılsıma sahip olmadığı net bir şekilde görülmüştür. Sizleri kışkırtmaya çalışan bazı kişiler, birbirlerine tılsım aktarıp, yanıltıcı şekilde yansıtma yapmaktadır. Ben de sizler gibi bir oyuncuyum ve bu durumla karşılaştıkça aynı soruyu kendime soruyorum.
Birçok tılsım sahibi, loncalarıyla iş birliği yaparak malzemeleri ortak toplamaktadır / ortak ticaret yapmaktadırlar.
İyi forumlar dilerim!
- istanbulunsesi
- FareAdam Düşmanı
Meraktan soruyorum. Bb3 tılsımının üretilmesi normal mi? Aktif olarak oynamadığım için bilmiyorum. Yeni bir sunucuda lonca olarak olsada sadece reçeteleri 1.4T tutan bir tılsımın üretilmesi normal mi? Saygılar
- deveng
- FareAdam Düşmanı
Şu an Karaköy sunucusunda BB3 bulunmamakta.istanbulunsesi yazdı: ↑21 Ağu 2024 20:53 Meraktan soruyorum. Bb3 tılsımının üretilmesi normal mi? Aktif olarak oynamadığım için bilmiyorum. Yeni bir sunucuda lonca olarak olsada sadece reçeteleri 1.4T tutan bir tılsımın üretilmesi normal mi? Saygılar
- istanbulunsesi
- FareAdam Düşmanı
Cansındeveng yazdı: ↑21 Ağu 2024 21:01Şu an Karaköy sunucusunda BB3 bulunmamakta.istanbulunsesi yazdı: ↑21 Ağu 2024 20:53 Meraktan soruyorum. Bb3 tılsımının üretilmesi normal mi? Aktif olarak oynamadığım için bilmiyorum. Yeni bir sunucuda lonca olarak olsada sadece reçeteleri 1.4T tutan bir tılsımın üretilmesi normal mi? Saygılar
Birileri Afrasiyab övecek kadar çaresiz kalıyorsa biz artık kalkalımyavuzsavage yazdı: ↑21 Ağu 2024 17:53AFRASİYAB'dan sonra forumda bu kadar samimi iletişim görmüyordum açıkcası.Deveng'e hem aktifliği hem de samimiyeti için teşekkür ediyorum.Kopya konusu sürekli konuşulup manipülasyon yapılmaya çok açık bi konu.1-2 cümle samimi birşeyler duymak bence benim kadar herkesi içine su serpiyodur.deveng yazdı: ↑21 Ağu 2024 16:52 Merhaba arkadaşlar,
Envanter incelemelerinde kimsenin bu kadar fazla maden veya tılsıma sahip olmadığı net bir şekilde görülmüştür. Sizleri kışkırtmaya çalışan bazı kişiler, birbirlerine tılsım aktarıp, yanıltıcı şekilde yansıtma yapmaktadır. Ben de sizler gibi bir oyuncuyum ve bu durumla karşılaştıkça aynı soruyu kendime soruyorum.
Birçok tılsım sahibi, loncalarıyla iş birliği yaparak malzemeleri ortak toplamaktadır / ortak ticaret yapmaktadırlar.
İyi forumlar dilerim!
Afrasiyab adamdır, adam bu camia için elinden geleni yaptı bence.TOLGARDA yazdı: ↑21 Ağu 2024 23:15Birileri Afrasiyab övecek kadar çaresiz kalıyorsa biz artık kalkalımyavuzsavage yazdı: ↑21 Ağu 2024 17:53AFRASİYAB'dan sonra forumda bu kadar samimi iletişim görmüyordum açıkcası.Deveng'e hem aktifliği hem de samimiyeti için teşekkür ediyorum.Kopya konusu sürekli konuşulup manipülasyon yapılmaya çok açık bi konu.1-2 cümle samimi birşeyler duymak bence benim kadar herkesi içine su serpiyodur.deveng yazdı: ↑21 Ağu 2024 16:52 Merhaba arkadaşlar,
İyi forumlar dilerim!
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Sunucuda şu an 4-5 adet Y2 1 veya 2adet M1 1 adet DK3 ve birkaç adet 2. seviye tılsım var.istanbulunsesi yazdı: ↑21 Ağu 2024 20:53 Meraktan soruyorum. Bb3 tılsımının üretilmesi normal mi? Aktif olarak oynamadığım için bilmiyorum. Yeni bir sunucuda lonca olarak olsada sadece reçeteleri 1.4T tutan bir tılsımın üretilmesi normal mi? Saygılar
Bunun dışında bildiğim kadarıyla bir lonca Halley Asa üretti.
Yaz dönemindeyiz, loncasının büyük çoğunluğu genç arkadaşlardan oluşan ekipler var ve online süreleri gerçekten yüksek.
Dolayısıyla tamamen olağan bir aşamadayız.
Ben kopyaya dair gerçek bir kanıt gördüğüm anda oyunu bırakırım. Şimdiye kadar söylentiler dışında bir durum yok.