Karaköy sunucusunda kopya yapılması
- tugcmert12
- Salgın Koruyucusu
Karaköy sunucusunda kopya yapılması
Karaköy sunucusunda kopya yapılmadığını iddia ediliyor ama oyunda bir sürü kişide 3. Kademe tılsım 1 t nin üstünde para var belirli başlı oyuncularda oyunda kopya yok diyorsunuz konu açıyorum forum üzerinden inceleyin diye karakterlerin nickini veriyorum hiç birinizin umrunda değil beceremiyorsanız bırakın.
- yeCs
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Tantuni
Re: Karaköy sunucusunda kopya yapılması
Dc kanallarına bakıyorum da dk3, y2, Bb3, m1, kons13'ler basılmış satılığa çıkarılmış. Oyuna harcadığım vakte yazık. Biz günde 6-7 saat holde kasıyoruz 1 xeno 1 jade zor alıyoruz. Adamlar tılsım üstüne tılsım basıyor.

- Koygocuren
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
yani sırf bu yüzden plus alıp oyuna dönesim gelmiyor. sınırlı vaktim var oynamak için onu da adil olmayan bir oyunda harcamak istemiyorum açıkçası
- deveng
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Karaköy Loncası
Merhaba arkadaşlar,
Envanter incelemelerinde kimsenin bu kadar fazla maden veya tılsıma sahip olmadığı net bir şekilde görülmüştür. Sizleri kışkırtmaya çalışan bazı kişiler, birbirlerine tılsım aktarıp, yanıltıcı şekilde yansıtma yapmaktadır. Ben de sizler gibi bir oyuncuyum ve bu durumla karşılaştıkça aynı soruyu kendime soruyorum.
Birçok tılsım sahibi, loncalarıyla iş birliği yaparak malzemeleri ortak toplamaktadır / ortak ticaret yapmaktadırlar.
İyi forumlar dilerim!
Envanter incelemelerinde kimsenin bu kadar fazla maden veya tılsıma sahip olmadığı net bir şekilde görülmüştür. Sizleri kışkırtmaya çalışan bazı kişiler, birbirlerine tılsım aktarıp, yanıltıcı şekilde yansıtma yapmaktadır. Ben de sizler gibi bir oyuncuyum ve bu durumla karşılaştıkça aynı soruyu kendime soruyorum.
Birçok tılsım sahibi, loncalarıyla iş birliği yaparak malzemeleri ortak toplamaktadır / ortak ticaret yapmaktadırlar.
İyi forumlar dilerim!
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı
selam. atakan oyuncu olarak kaç saat oyun oynadığını merak ediyorumdeveng yazdı: ↑21 Ağu 2024 16:52 Merhaba arkadaşlar,
İyi forumlar dilerim!
- deveng
- FareAdam Düşmanı
Selamlar, yaklaşık 6 saat geçirdiğimi düşünüyorum. Mesai sonrası olabildiğincesonsuzadek45 yazdı: ↑21 Ağu 2024 17:22 selam. atakan oyuncu olarak kaç saat oyun oynadığını merak ediyorumbizim gibi 12 saat oynıyor musunuz
- yavuzsavage
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Outcast
AFRASİYAB'dan sonra forumda bu kadar samimi iletişim görmüyordum açıkcası.Deveng'e hem aktifliği hem de samimiyeti için teşekkür ediyorum.Kopya konusu sürekli konuşulup manipülasyon yapılmaya çok açık bi konu.1-2 cümle samimi birşeyler duymak bence benim kadar herkesi içine su serpiyodur.deveng yazdı: ↑21 Ağu 2024 16:52 Merhaba arkadaşlar,
İyi forumlar dilerim!

- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı
mağaza işletiyorum dükkanım olduğu için can sıkıntısıdeveng yazdı: ↑21 Ağu 2024 17:49Selamlar, yaklaşık 6 saat geçirdiğimi düşünüyorum. Mesai sonrası olabildiğincesonsuzadek45 yazdı: ↑21 Ağu 2024 17:22 selam. atakan oyuncu olarak kaç saat oyun oynadığını merak ediyorumbizim gibi 12 saat oynıyor musunuz
Sen nasıl 12 saati deviriyorsun
- deveng
- FareAdam Düşmanı
Hayırlı işler, bol satışlarsonsuzadek45 yazdı: ↑21 Ağu 2024 18:00 mağaza işletiyorum dükkanım olduğu için can sıkıntısıoynıyorum 09:00 arası 21:00 çalıştığım için
![]()
Karaköy sunucusundaki deweng karakteri size mi ait