Karaköy sunucusunda kopya yapılması

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
tugcmert12
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Karaköy sunucusunda kopya yapılması

Mesaj gönderen tugcmert12 »

Karaköy sunucusunda kopya yapılmadığını iddia ediliyor ama oyunda bir sürü kişide 3. Kademe tılsım 1 t nin üstünde para var belirli başlı oyuncularda oyunda kopya yok diyorsunuz konu açıyorum forum üzerinden inceleyin diye karakterlerin nickini veriyorum hiç birinizin umrunda değil beceremiyorsanız bırakın.
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Tantuni

Re: Karaköy sunucusunda kopya yapılması

Mesaj gönderen yeCs »

Dc kanallarına bakıyorum da dk3, y2, Bb3, m1, kons13'ler basılmış satılığa çıkarılmış. Oyuna harcadığım vakte yazık. Biz günde 6-7 saat holde kasıyoruz 1 xeno 1 jade zor alıyoruz. Adamlar tılsım üstüne tılsım basıyor.
Resim
Kullanıcı avatarı
Koygocuren
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Koygocuren »

yani sırf bu yüzden plus alıp oyuna dönesim gelmiyor. sınırlı vaktim var oynamak için onu da adil olmayan bir oyunda harcamak istemiyorum açıkçası
Kullanıcı avatarı
deveng
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Karaköy Loncası

Mesaj gönderen deveng »

Merhaba arkadaşlar,

Envanter incelemelerinde kimsenin bu kadar fazla maden veya tılsıma sahip olmadığı net bir şekilde görülmüştür. Sizleri kışkırtmaya çalışan bazı kişiler, birbirlerine tılsım aktarıp, yanıltıcı şekilde yansıtma yapmaktadır. Ben de sizler gibi bir oyuncuyum ve bu durumla karşılaştıkça aynı soruyu kendime soruyorum.

Birçok tılsım sahibi, loncalarıyla iş birliği yaparak malzemeleri ortak toplamaktadır / ortak ticaret yapmaktadırlar.

İyi forumlar dilerim!

Resim İstanbul Kıyamet Vakti Görev Takip için Tıkla!

Resim İstanbul Kıyamet Vakti Maden Haritası için Tıkla!

Resim İstanbul Kıyamet Vakti Reçete Maden Hesaplama için Tıkla!

Kullanıcı avatarı
sonsuzadek45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sonsuzadek45 »

deveng yazdı: 21 Ağu 2024 16:52 Merhaba arkadaşlar,

Envanter incelemelerinde kimsenin bu kadar fazla maden veya tılsıma sahip olmadığı net bir şekilde görülmüştür. Sizleri kışkırtmaya çalışan bazı kişiler, birbirlerine tılsım aktarıp, yanıltıcı şekilde yansıtma yapmaktadır. Ben de sizler gibi bir oyuncuyum ve bu durumla karşılaştıkça aynı soruyu kendime soruyorum.

Birçok tılsım sahibi, loncalarıyla iş birliği yaparak malzemeleri ortak toplamaktadır / ortak ticaret yapmaktadırlar.

İyi forumlar dilerim!
selam. atakan oyuncu olarak kaç saat oyun oynadığını merak ediyorum :) bizim gibi 12 saat oynıyor musunuz
Kullanıcı avatarı
deveng
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen deveng »

sonsuzadek45 yazdı: 21 Ağu 2024 17:22 selam. atakan oyuncu olarak kaç saat oyun oynadığını merak ediyorum :) bizim gibi 12 saat oynıyor musunuz
Selamlar, yaklaşık 6 saat geçirdiğimi düşünüyorum. Mesai sonrası olabildiğince :) Sen nasıl 12 saati deviriyorsun

Kullanıcı avatarı
yavuzsavage
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Outcast

Mesaj gönderen yavuzsavage »

deveng yazdı: 21 Ağu 2024 16:52 Merhaba arkadaşlar,

İyi forumlar dilerim!
AFRASİYAB'dan sonra forumda bu kadar samimi iletişim görmüyordum açıkcası.Deveng'e hem aktifliği hem de samimiyeti için teşekkür ediyorum.Kopya konusu sürekli konuşulup manipülasyon yapılmaya çok açık bi konu.1-2 cümle samimi birşeyler duymak bence benim kadar herkesi içine su serpiyodur.
Resim
Kullanıcı avatarı
sonsuzadek45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sonsuzadek45 »

deveng yazdı: 21 Ağu 2024 17:49
sonsuzadek45 yazdı: 21 Ağu 2024 17:22 selam. atakan oyuncu olarak kaç saat oyun oynadığını merak ediyorum :) bizim gibi 12 saat oynıyor musunuz
Selamlar, yaklaşık 6 saat geçirdiğimi düşünüyorum. Mesai sonrası olabildiğince :) Sen nasıl 12 saati deviriyorsun
mağaza işletiyorum dükkanım olduğu için can sıkıntısı :) oynıyorum 09:00 arası 21:00 çalıştığım için :)
Kullanıcı avatarı
deveng
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen deveng »

sonsuzadek45 yazdı: 21 Ağu 2024 18:00 mağaza işletiyorum dükkanım olduğu için can sıkıntısı :) oynıyorum 09:00 arası 21:00 çalıştığım için :)
Hayırlı işler, bol satışlar :pray:

Kullanıcı avatarı
avestaxlr
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen avestaxlr »

Karaköy sunucusundaki deweng karakteri size mi ait
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön