Sakin Başlangıç
- adimihatirla
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Sakin Başlangıç
en az 1 ay bekle derim ben. yeni bir sunucu bekliyorum veya karaköy'e giriş görevini değiştirmelerini bekliyorum. bu değişikliklerden sonra piyasa stabilleşir. o zaman başlarsan kafan rahat hareket edersin.
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı
Hocam, 1 aya gaffar kesilir gibi bence. Şu an herkes X,yol savaşçısından felan itemleri alsın güneş asa ile keserler. Bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum. M1 üretmeye başlamışlaradimihatirla yazdı: ↑31 Tem 2024 16:23 en az 1 ay bekle derim ben. yeni bir sunucu bekliyorum veya karaköy'e giriş görevini değiştirmelerini bekliyorum. bu değişikliklerden sonra piyasa stabilleşir. o zaman başlarsan kafan rahat hareket edersin.
Neyse rahat rahat başlayacağım ben ya, dinlene dinlene kasarım.
Ne ara kadimi kestiler 2 gün içerisindeBubyo yazdı: ↑31 Tem 2024 14:26O Sunucunda alacağın zevkin biteceğini söylüyorsun, EÖ'de alacağın zevk kaldı yani? Millet 2 günde Ejder asa üretti. 1 ay içinde de isteyen Y2-M1'ini üretir görürsünüz
DeaqLe77 yazdı: ↑31 Tem 2024 15:16
İlk m1 üretiliyor son 4 xeno kalmıstı adamın
Üretti mi ?
3/5 aya kimse sıkılacak gibi gelmiyor. Sadece şu an çok hızlı tüketiliyor her şey.
Kadim de Gaffar da kesildi. Hatta kadim bi 50 kez kesilmiştir.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı
- adimihatirla
- Cin Avcısı
valla kestiler. 12 sene öncesine göre ne değişti bilmiyorum. o zamanlar da ejder asayla bile 1-2 ay sürmüştü kesim, ayrıca dirençler 1000'di. karakterlerin canlarının artması bu kadar etkiliyor olabilir mi bilmiyorum. dün 2 şifa 4 büyücü junon kestik.
junon diyince Immune'ler eskiden tek atıyordu, artık atmıyorlar mesela.
- DeaqLe77
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Rise of Abyss
Evet sebebi canların artmış olmasıadimihatirla yazdı: ↑01 Ağu 2024 10:53valla kestiler. 12 sene öncesine göre ne değişti bilmiyorum. o zamanlar da ejder asayla bile 1-2 ay sürmüştü kesim, ayrıca dirençler 1000'di. karakterlerin canlarının artması bu kadar etkiliyor olabilir mi bilmiyorum. dün 2 şifa 4 büyücü junon kestik.
junon diyince Immune'ler eskiden tek atıyordu, artık atmıyorlar mesela.
Her şeyin olabilitesi vardır fakat olabilite oldurulmalıdır...
Loncalar
Lodos [Rise of Abyss]
Arz [E X E]
Karakterler
schenKi
ANDRON
Imcomeback
ANDRONN
Öylebakma
IANDRONI
Loncalar
Lodos [Rise of Abyss]
Arz [E X E]
Karakterler
schenKi
ANDRON
Imcomeback
ANDRONN
Öylebakma
IANDRONI
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı
Merhaba, sizi baya gördüm. Acaba yeniden başlayınca sizin loncada başlayabilme imkanım var mıdır? Şartlarınız nelerdir?DeaqLe77 yazdı: ↑01 Ağu 2024 15:15Evet sebebi canların artmış olması
-
- İskele Babası
- Lonca: Sonuna Kadar
çok iyi zevk alıyorum , nickimden de belli olduğu gibi arz kovalıyorum bundan daha iyi zevk yok. bu oyun savas üzerine kurulu savasşın tadını çıkarınBubyo yazdı: ↑31 Tem 2024 14:26O Sunucunda alacağın zevkin biteceğini söylüyorsun, EÖ'de alacağın zevk kaldı yani? Millet 2 günde Ejder asa üretti. 1 ay içinde de isteyen Y2-M1'ini üretir görürsünüzBuLveYOKET yazdı: ↑31 Tem 2024 10:35O sunucuda herkes zevkini aldıktan sonra bida girmez, hatırlayın çt zamanını girmek ayrı dert kesmek ayrı dertti aynı sıkıntıları kaç gün yaşamaya tahammül edebilirizBoludanoyuncu yazdı: ↑30 Tem 2024 09:54 Arkadaşlar selam
Ben Karaköy sunucusuna daha başlamadım. Herkes birbirine girmiş. Sakin yavaşca ilerlemek istiyorum.Sizce tahmini ne zaman başlamam lazım?
Bir de başladığımda herkes uçmuş gitmiş olur mu? Büyük Boss görevleri için insan bulabilir miyim?o yüzden o sunucunun ilerisi yok. m1 üretmek bile max 1 yılını alır
![]()
Sonuna Kadar - Beyazköşk
#DELERİM
#SAPLARIM
#DELERİM
#SAPLARIM
- DeaqLe77
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Rise of Abyss
Merhaba, lonca altında konumuz mevcut oradan katılım sağlanabilirseniz tanışabilirizBoludanoyuncu yazdı: ↑01 Ağu 2024 17:16Merhaba, sizi baya gördüm. Acaba yeniden başlayınca sizin loncada başlayabilme imkanım var mıdır? Şartlarınız nelerdir?DeaqLe77 yazdı: ↑01 Ağu 2024 15:15Evet sebebi canların artmış olması
Her şeyin olabilitesi vardır fakat olabilite oldurulmalıdır...
Loncalar
Lodos [Rise of Abyss]
Arz [E X E]
Karakterler
schenKi
ANDRON
Imcomeback
ANDRONN
Öylebakma
IANDRONI
Loncalar
Lodos [Rise of Abyss]