Arkadaşlar selam
Ben Karaköy sunucusuna daha başlamadım. Herkes birbirine girmiş. Sakin yavaşca ilerlemek istiyorum.Sizce tahmini ne zaman başlamam lazım?
Bir de başladığımda herkes uçmuş gitmiş olur mu? Büyük Boss görevleri için insan bulabilir miyim?
Sakin Başlangıç
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- istanbulunsesi
- FareAdam Düşmanı
Re: Sakin Başlangıç
Şahsen bende başlamadım. Ortalığın yatışmasını bekliyorum.
Sunucu tam kapasite ve emin olabilirsin sırada bekleyenler var ve birde bizim gibi başlamayı bekleyenler var. Yani sunucu hep canlı olacak.
Daha millet ilk çarlarıyla oynuyor. Şuan oynayanlar bile kim bilir kaç char açacak. Yani demem o ki, bosslara her zaman yardım bulursun.
Bu sunucunun canlılığı kolay kolay kaybolmaz
Şahsi fikrim...
Sunucu tam kapasite ve emin olabilirsin sırada bekleyenler var ve birde bizim gibi başlamayı bekleyenler var. Yani sunucu hep canlı olacak.
Daha millet ilk çarlarıyla oynuyor. Şuan oynayanlar bile kim bilir kaç char açacak. Yani demem o ki, bosslara her zaman yardım bulursun.
Bu sunucunun canlılığı kolay kolay kaybolmaz
Şahsi fikrim...
- steppenwolf
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Karaköy
Bence şuan başlamak en mantıklısı. Gördüğüm kadarıyla eminönü yoğunluğu ufaktan meteor ve yeraltına doğru kaymışken hem görevleri yaparken sıkıntı yaşamazsın hem de zincir görevleri ve Patron görevleri için en azından elle tutulur gruplar halinde daha seri ilerleyebilirsin diye düşünüyorum.Boludanoyuncu yazdı: ↑30 Tem 2024 09:54 Arkadaşlar selam
Ben Karaköy sunucusuna daha başlamadım. Herkes birbirine girmiş. Sakin yavaşca ilerlemek istiyorum.Sizce tahmini ne zaman başlamam lazım?
Bir de başladığımda herkes uçmuş gitmiş olur mu? Büyük Boss görevleri için insan bulabilir miyim?
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı
Benim düşüncem gaffarın 2 aydan önce kesilmeyeceği, 2 hafta sonra herkes 49 civarında sıkışacak ve rahatlıkla kasacağımı düşünüyorum.istanbulunsesi yazdı: ↑30 Tem 2024 10:20 Şahsen bende başlamadım. Ortalığın yatışmasını bekliyorum.
Bu sunucunun canlılığı kolay kolay kaybolmaz![]()
Şahsi fikrim...
Meteor ve sivri adada fena yoğunluk var. Eö de hızlıca 1-2 saat geçirdikten sonra galiba orada tıkanacağım artık. 1 hafta daha beklemek daha mı mantıklı acabasteppenwolf yazdı: ↑30 Tem 2024 11:07Bence şuan başlamak en mantıklısı. Gördüğüm kadarıyla eminönü yoğunluğu ufaktan meteor ve yeraltına doğru kaymışken hem görevleri yaparken sıkıntı yaşamazsın hem de zincir görevleri ve Patron görevleri için en azından elle tutulur gruplar halinde daha seri ilerleyebilirsin diye düşünüyorum.
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Yeni başlayacak bir kişi için Eminönü'nün tamamen boş olması kötü, şimdi birkaç kişi bulunabiliyor beraber oynayacak. En başta herkes ileri atılmak istediği için sıkıntı oluyordu, şimdi azul'u, kuklacı'yı kesmeye birini bulmak bile zor olabilir. Başlamak için uygun bir zaman bence.

- steppenwolf
- Salgın Koruyucusu
Açıkçası meteordaki yoğunluğun kısa vadede dineceğini sanmıyorum.Karakürk, cevriye için bi bakıma yoğunluk devam edecek gibi bilgim yok ama hala ortadaki patron yaratıkların kalkma süresi 30 dakika.Bu yüzden çoğu kişi görevler için yoğun çaba harcıyor.Bu süre zarfında eminönünde kasılmakta bir vakit alacağı için en azından tadını çıkararak, oyundaki ortamı da görmek açısından senin için iyi olabilir.Boludanoyuncu yazdı: ↑31 Tem 2024 09:04Benim düşüncem gaffarın 2 aydan önce kesilmeyeceği, 2 hafta sonra herkes 49 civarında sıkışacak ve rahatlıkla kasacağımı düşünüyorum.istanbulunsesi yazdı: ↑30 Tem 2024 10:20 Şahsen bende başlamadım. Ortalığın yatışmasını bekliyorum.
Bu sunucunun canlılığı kolay kolay kaybolmaz![]()
Şahsi fikrim...
Meteor ve sivri adada fena yoğunluk var. Eö de hızlıca 1-2 saat geçirdikten sonra galiba orada tıkanacağım artık. 1 hafta daha beklemek daha mı mantıklı acabasteppenwolf yazdı: ↑30 Tem 2024 11:07Bence şuan başlamak en mantıklısı. Gördüğüm kadarıyla eminönü yoğunluğu ufaktan meteor ve yeraltına doğru kaymışken hem görevleri yaparken sıkıntı yaşamazsın hem de zincir görevleri ve Patron görevleri için en azından elle tutulur gruplar halinde daha seri ilerleyebilirsin diye düşünüyorum.
-
- İskele Babası
- Lonca: Sonuna Kadar
O sunucuda herkes zevkini aldıktan sonra bida girmez, hatırlayın çt zamanını girmek ayrı dert kesmek ayrı dertti aynı sıkıntıları kaç gün yaşamaya tahammül edebilirizBoludanoyuncu yazdı: ↑30 Tem 2024 09:54 Arkadaşlar selam
Sonuna Kadar - Beyazköşk
#DELERİM
#SAPLARIM
#DELERİM
#SAPLARIM
O Sunucunda alacağın zevkin biteceğini söylüyorsun, EÖ'de alacağın zevk kaldı yani? Millet 2 günde Ejder asa üretti. 1 ay içinde de isteyen Y2-M1'ini üretir görürsünüzBuLveYOKET yazdı: ↑31 Tem 2024 10:35O sunucuda herkes zevkini aldıktan sonra bida girmez, hatırlayın çt zamanını girmek ayrı dert kesmek ayrı dertti aynı sıkıntıları kaç gün yaşamaya tahammül edebilirizBoludanoyuncu yazdı: ↑30 Tem 2024 09:54 Arkadaşlar selam
Bir de başladığımda herkes uçmuş gitmiş olur mu? Büyük Boss görevleri için insan bulabilir miyim?o yüzden o sunucunun ilerisi yok. m1 üretmek bile max 1 yılını alır
![]()
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
- DeaqLe77
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Rise of Abyss
İlk m1 üretiliyor son 4 xeno kalmıstı adamınBuLveYOKET yazdı: ↑31 Tem 2024 10:35O sunucuda herkes zevkini aldıktan sonra bida girmez, hatırlayın çt zamanını girmek ayrı dert kesmek ayrı dertti aynı sıkıntıları kaç gün yaşamaya tahammül edebilirizBoludanoyuncu yazdı: ↑30 Tem 2024 09:54 Arkadaşlar selam
Bir de başladığımda herkes uçmuş gitmiş olur mu? Büyük Boss görevleri için insan bulabilir miyim?o yüzden o sunucunun ilerisi yok. m1 üretmek bile max 1 yılını alır
![]()
Her şeyin olabilitesi vardır fakat olabilite oldurulmalıdır...
Loncalar
Lodos [Rise of Abyss]
Arz [E X E]
Karakterler
schenKi
ANDRON
Imcomeback
ANDRONN
Öylebakma
IANDRONI
Loncalar
Lodos [Rise of Abyss]
Arz [E X E]
Karakterler
schenKi
ANDRON
Imcomeback
ANDRONN
Öylebakma
IANDRONI
Boludanoyuncu yazdı: ↑30 Tem 2024 09:54 Arkadaşlar selam
Bence hiç acele etme bak şöyle 3 5 ay sonra zaten millet sıkılacak tahminimce