Sakin Başlangıç

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Boludanoyuncu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Sakin Başlangıç

Mesaj gönderen Boludanoyuncu »

Arkadaşlar selam

Ben Karaköy sunucusuna daha başlamadım. Herkes birbirine girmiş. Sakin yavaşca ilerlemek istiyorum.Sizce tahmini ne zaman başlamam lazım?

Bir de başladığımda herkes uçmuş gitmiş olur mu? Büyük Boss görevleri için insan bulabilir miyim?
Kullanıcı avatarı
istanbulunsesi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Sakin Başlangıç

Mesaj gönderen istanbulunsesi »

Şahsen bende başlamadım. Ortalığın yatışmasını bekliyorum.

Sunucu tam kapasite ve emin olabilirsin sırada bekleyenler var ve birde bizim gibi başlamayı bekleyenler var. Yani sunucu hep canlı olacak.

Daha millet ilk çarlarıyla oynuyor. Şuan oynayanlar bile kim bilir kaç char açacak. Yani demem o ki, bosslara her zaman yardım bulursun.

Bu sunucunun canlılığı kolay kolay kaybolmaz :)

Şahsi fikrim...
Kullanıcı avatarı
steppenwolf
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen steppenwolf »

Boludanoyuncu yazdı: 30 Tem 2024 09:54 Arkadaşlar selam

Ben Karaköy sunucusuna daha başlamadım. Herkes birbirine girmiş. Sakin yavaşca ilerlemek istiyorum.Sizce tahmini ne zaman başlamam lazım?

Bir de başladığımda herkes uçmuş gitmiş olur mu? Büyük Boss görevleri için insan bulabilir miyim?
Bence şuan başlamak en mantıklısı. Gördüğüm kadarıyla eminönü yoğunluğu ufaktan meteor ve yeraltına doğru kaymışken hem görevleri yaparken sıkıntı yaşamazsın hem de zincir görevleri ve Patron görevleri için en azından elle tutulur gruplar halinde daha seri ilerleyebilirsin diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
Boludanoyuncu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Boludanoyuncu »

istanbulunsesi yazdı: 30 Tem 2024 10:20 Şahsen bende başlamadım. Ortalığın yatışmasını bekliyorum.

Sunucu tam kapasite ve emin olabilirsin sırada bekleyenler var ve birde bizim gibi başlamayı bekleyenler var. Yani sunucu hep canlı olacak.

Daha millet ilk çarlarıyla oynuyor. Şuan oynayanlar bile kim bilir kaç char açacak. Yani demem o ki, bosslara her zaman yardım bulursun.

Şahsi fikrim...
Benim düşüncem gaffarın 2 aydan önce kesilmeyeceği, 2 hafta sonra herkes 49 civarında sıkışacak ve rahatlıkla kasacağımı düşünüyorum.
steppenwolf yazdı: 30 Tem 2024 11:07
Boludanoyuncu yazdı: 30 Tem 2024 09:54 ...
insan bulabilir miyim?
Bence şuan başlamak en mantıklısı. Gördüğüm kadarıyla eminönü yoğunluğu ufaktan meteor ve yeraltına doğru kaymışken hem görevleri yaparken sıkıntı yaşamazsın hem de zincir görevleri ve Patron görevleri için en azından elle tutulur gruplar halinde daha seri ilerleyebilirsin diye düşünüyorum.
Meteor ve sivri adada fena yoğunluk var. Eö de hızlıca 1-2 saat geçirdikten sonra galiba orada tıkanacağım artık. 1 hafta daha beklemek daha mı mantıklı acaba
offalena
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen offalena »

Yeni başlayacak bir kişi için Eminönü'nün tamamen boş olması kötü, şimdi birkaç kişi bulunabiliyor beraber oynayacak. En başta herkes ileri atılmak istediği için sıkıntı oluyordu, şimdi azul'u, kuklacı'yı kesmeye birini bulmak bile zor olabilir. Başlamak için uygun bir zaman bence.
Resim
Kullanıcı avatarı
steppenwolf
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen steppenwolf »

Boludanoyuncu yazdı: 31 Tem 2024 09:04
istanbulunsesi yazdı: 30 Tem 2024 10:20 Şahsen bende başlamadım. Ortalığın yatışmasını bekliyorum.

Şahsi fikrim...
Benim düşüncem gaffarın 2 aydan önce kesilmeyeceği, 2 hafta sonra herkes 49 civarında sıkışacak ve rahatlıkla kasacağımı düşünüyorum.
steppenwolf yazdı: 30 Tem 2024 11:07
Boludanoyuncu yazdı: 30 Tem 2024 09:54 ...
insan bulabilir miyim?
Meteor ve sivri adada fena yoğunluk var. Eö de hızlıca 1-2 saat geçirdikten sonra galiba orada tıkanacağım artık. 1 hafta daha beklemek daha mı mantıklı acaba
Açıkçası meteordaki yoğunluğun kısa vadede dineceğini sanmıyorum.Karakürk, cevriye için bi bakıma yoğunluk devam edecek gibi bilgim yok ama hala ortadaki patron yaratıkların kalkma süresi 30 dakika.Bu yüzden çoğu kişi görevler için yoğun çaba harcıyor.Bu süre zarfında eminönünde kasılmakta bir vakit alacağı için en azından tadını çıkararak, oyundaki ortamı da görmek açısından senin için iyi olabilir.
BuLveYOKET
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Sonuna Kadar

Mesaj gönderen BuLveYOKET »

O sunucuda herkes zevkini aldıktan sonra bida girmez, hatırlayın çt zamanını girmek ayrı dert kesmek ayrı dertti aynı sıkıntıları kaç gün yaşamaya tahammül edebiliriz :D o yüzden o sunucunun ilerisi yok. m1 üretmek bile max 1 yılını alır :D
Sonuna Kadar - Beyazköşk
#DELERİM
#SAPLARIM
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Eski Yeni

Mesaj gönderen Bubyo »

BuLveYOKET yazdı: 31 Tem 2024 10:35

O sunucuda herkes zevkini aldıktan sonra bida girmez, hatırlayın çt zamanını girmek ayrı dert kesmek ayrı dertti aynı sıkıntıları kaç gün yaşamaya tahammül edebiliriz :D o yüzden o sunucunun ilerisi yok. m1 üretmek bile max 1 yılını alır :D
O Sunucunda alacağın zevkin biteceğini söylüyorsun, EÖ'de alacağın zevk kaldı yani? Millet 2 günde Ejder asa üretti. 1 ay içinde de isteyen Y2-M1'ini üretir görürsünüz
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
DeaqLe77
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Rise of Abyss

Mesaj gönderen DeaqLe77 »

BuLveYOKET yazdı: 31 Tem 2024 10:35

İlk m1 üretiliyor son 4 xeno kalmıstı adamın
Her şeyin olabilitesi vardır fakat olabilite oldurulmalıdır...

Loncalar
Lodos [Rise of Abyss]
Arz [E X E]
Karakterler
schenKi
ANDRON
Imcomeback
ANDRONN
Öylebakma
IANDRONI
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen scorper »

Bence hiç acele etme bak şöyle 3 5 ay sonra zaten millet sıkılacak tahminimce

“Genel Etkileşim” sayfasına dön