Sabaha kadar maden başında bekleyip maden çekerim vallaIFonQzrail yazdı: ↑02 May 2023 18:52 Aktarıma kapalı tertemiz yeni bir sunucu gelse eskilerden dönecek bir sürü kişi tanıyorum.
YENİ SUNUCU: ARAF (2023)
Re: YENİ SUNUCU: ARAF (2023)
La Vittoria Sara Nostra...
Evet, insanlar eskiye özlem duydukları için sıfır bir sunucu istiyorlar ama güncellemelerin olmadığı bir sunucu birkaç gün sonra insanların 49'a bile gelmeden oyundan vazgeçmelerine hatta belki içlerindeki eskiye özlemin bile aslında hatırladığım kadar iyi değilmiş moduna gelmesine sebep olacaktır.okan54kaplan yazdı: ↑27 Nis 2023 13:27 Hiçbir işe yaramayacaktır, Anka oynadığımız gün ne oldu ? 2-3 gün bi hareketlilik sonrasında herkes salmaya başladı bunca insan hali hazırda emeği hesabı varken silip neden 0 dan başlasın ? Bu oyunun yöneticileri değil oyuncuların kendisi düşmandır bunu unutmayın bossları kaçıranda oyunculardır. Birbirine küfür edende oyunculardır. Her oyunda bunlar olacaktır. Ardı arkası kesilmeyecektir. Tek Çare Bütün sunucuları birleştirmek olacaktır.. 2 Aya yaklaşıldı aktarımlar kapalı diğer sunuculardaki hesaplarımı getiremiyorum 51 level şifacı tek başına sunucuda ne yapabilecek nasıl kasabilecek? Bu oyunun dertleri bitmez.
- mirkan1453
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Tam aksi fikirdeyim. Temmuz ayından sonra belki küçük bir ihtimal diyorum. Küçücük bir ihtimal. Karaköy sunucusu diyorum...TOLGARDA yazdı: ↑06 May 2023 13:07Evet, insanlar eskiye özlem duydukları için sıfır bir sunucu istiyorlar ama güncellemelerin olmadığı bir sunucu birkaç gün sonra insanların 49'a bile gelmeden oyundan vazgeçmelerine hatta belki içlerindeki eskiye özlemin bile aslında hatırladığım kadar iyi değilmiş moduna gelmesine sebep olacaktır.okan54kaplan yazdı: ↑27 Nis 2023 13:27 Hiçbir işe yaramayacaktır, Anka oynadığımız gün ne oldu ? 2-3 gün bi hareketlilik sonrasında herkes salmaya başladı bunca insan hali hazırda emeği hesabı varken silip neden 0 dan başlasın ? Bu oyunun yöneticileri değil oyuncuların kendisi düşmandır bunu unutmayın bossları kaçıranda oyunculardır. Birbirine küfür edende oyunculardır. Her oyunda bunlar olacaktır. Ardı arkası kesilmeyecektir. Tek Çare Bütün sunucuları birleştirmek olacaktır.. 2 Aya yaklaşıldı aktarımlar kapalı diğer sunuculardaki hesaplarımı getiremiyorum 51 level şifacı tek başına sunucuda ne yapabilecek nasıl kasabilecek? Bu oyunun dertleri bitmez.
- Galette
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ottoman Nobility
Konuyla çok alakasız ama rüyamda 39 level sınırlı sunucu açıldığını ve isminin Topkapı olduğunu gördüm
FERASET
zahH
zahH
- BayTaR
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
Saygı değer Yönetim ekibi bu kadar talep varken bir sürü boş sunucu var kapatın bir kaç tanesini yeni 39 lvl kütük yaranlı eski sistem bir sunucu açın plus paket ücretinide yükseltin başka bir eklenti olmasın akçe ile alınan insanlar eski oyun zevkini klan savaşlarını tekrar yaşasın neden bu kadar duyarsız kalıyorsunuz en azından olur yada olmaz açıklama yapılması hususunda;
Gereğinin yapılmasını bilgilerinize arz ederim.
Gereğinin yapılmasını bilgilerinize arz ederim.
- Producer
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
Yeni sunucudan ziyade, var olan sunucuların daha stabil hâle getirilmesini destekliyorum. Geri sarmalardan, çökmelerden bıktık.

gelmez 7 yıldır yazıuoruz yok diyorlar
Halk olarak dediğimiz niye dinlenilmiyor. Aday olma diye bağırdık aday oldu. Burda da açın lan 39 sunucu yeraltı hol girişlerini kapatın bitti gitti işte diyoruz. Dinlenilmiyoruz.
Yönetim kulak ver karşim XD
Yönetim kulak ver karşim XD
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
Herhalde Kendi aramızda para toplayıp yeni sunucu açacağız. Bu nasıl bir başlıktır böyle, adamın biri çıkıyor yeni sunucu açılırsa harika olur diye.