Merhaba , İKV Nefeleri.
Oyunun Muhteşem zamanlarından Sonra , sancılı süreçler yaşanıldı. Her ne olursa Olsun GÖNÜL BAĞI olarak nitelendıren OYUNCULAR aynı Zamanda GÖNÜL veren GM ekib . Herşey için teşekkür Ederim.
Mağlum Oyunun Durumu Üzerine Tabiki beklentiler hep oldu , ve Olacak. En azından Onca şeye rağmen BİR SUNUCU Açılıp Bugsuz Herşeye Sıfırdan Başlamak En azından MEVCUT oyunun Biraz daha zevklı Olması İÇİN YENİ sunucu ARAF vs. İsmi Siz belirleyin. Sıfırdan Herşey Harıka olacaktır.
-Anonim.
YENİ SUNUCU: ARAF (2023)
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
-
- Salgın Koruyucusu
Re: YENİ SUNUCU: ARAF (2023)
Tuzak başlık, içerisinde bir tane düzgün cümle yok, ortalıkta başıboş virgüller dolaşıyor, imla hataları almış başını gidiyor, verilen bağlantı adreslerinin konuyla hiçbir alakası yok, birkaç tane büyük harf sizleri selamlıyor sadece, gerisi boş, bomboş...
benden sonra konuyu okuyacak arkadaşlar hiç zahmet etmesinler, tabii ki yeni sunucu diye bir şey yok. ben sizler için bu eziyete katlandım, şimdi de sizleri uyarıyorum. lütfen okumayın, kendinize ve zamanınıza yazık etmeyin.
-Anonim
benden sonra konuyu okuyacak arkadaşlar hiç zahmet etmesinler, tabii ki yeni sunucu diye bir şey yok. ben sizler için bu eziyete katlandım, şimdi de sizleri uyarıyorum. lütfen okumayın, kendinize ve zamanınıza yazık etmeyin.
-Anonim
Aslında aktarımların kapalı olduğu yeni bir sunucu oyuna birsürü yeni insanın başlanasına vesile olacaktır. Daha önceki yazılarımda da belirttiğim gibi şuan bu oyunun tek ihtiyacı yeni sunucu açılıp 39-49-59 güncellemelerinin 1-1.5 yıl arayla gelmesidir. Bir de karaköyün kapalı bölgeye çevrilmesi oyuna adeta doping görevi görecektir.
La Vittoria Sara Nostra...
- okan54kaplan
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Terk İ Diyar
Hiçbir işe yaramayacaktır, Anka oynadığımız gün ne oldu ? 2-3 gün bi hareketlilik sonrasında herkes salmaya başladı bunca insan hali hazırda emeği hesabı varken silip neden 0 dan başlasın ? Bu oyunun yöneticileri değil oyuncuların kendisi düşmandır bunu unutmayın bossları kaçıranda oyunculardır. Birbirine küfür edende oyunculardır. Her oyunda bunlar olacaktır. Ardı arkası kesilmeyecektir. Tek Çare Bütün sunucuları birleştirmek olacaktır.. 2 Aya yaklaşıldı aktarımlar kapalı diğer sunuculardaki hesaplarımı getiremiyorum 51 level şifacı tek başına sunucuda ne yapabilecek nasıl kasabilecek? Bu oyunun dertleri bitmez.
Sayın kendini vazgeçilmez sananlar. Vazgeçtiklerim referansımdır.
Yeni sunucu açılması da sunucuların birleştirilmesi de olmayacak.
Aktarımlar ileri bir zamanda açılacak. Kesinlikle açılacak.
Sakin...
Aktarımlar ileri bir zamanda açılacak. Kesinlikle açılacak.
Sakin...
-
- İskele Babası
- mirkan1453
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Meteora kadar olan güncelleme paketinin olduğu sınırlı sunucunun full çekeceği kanaatindeyim.
- okan54kaplan
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Terk İ Diyar
Evet moralimizi aldıkk teşekkürlerr 
Sayın kendini vazgeçilmez sananlar. Vazgeçtiklerim referansımdır.
Niye olmasın kardeşim. Eminönü kapandı diye millet ankaya geçti zaman geçirmelik takıldı orda. Sen yeni bir sunucu aç bakalım diğer sunucularda oyuncu kalacak mı? Yeterki açılsın ben karakterlerimden vazgeçmeye razıyım. 51 level şifacına gelecek olursak neden başka sunucuda karakter kasarsın ki şuan yeni başlayanlar da oyuncuların büyük çoğunluğu da eminönünde.okan54kaplan yazdı: ↑27 Nis 2023 13:27 Hiçbir işe yaramayacaktır, Anka oynadığımız gün ne oldu ? 2-3 gün bi hareketlilik sonrasında herkes salmaya başladı bunca insan hali hazırda emeği hesabı varken silip neden 0 dan başlasın ? Bu oyunun yöneticileri değil oyuncuların kendisi düşmandır bunu unutmayın bossları kaçıranda oyunculardır. Birbirine küfür edende oyunculardır. Her oyunda bunlar olacaktır. Ardı arkası kesilmeyecektir. Tek Çare Bütün sunucuları birleştirmek olacaktır.. 2 Aya yaklaşıldı aktarımlar kapalı diğer sunuculardaki hesaplarımı getiremiyorum 51 level şifacı tek başına sunucuda ne yapabilecek nasıl kasabilecek? Bu oyunun dertleri bitmez.
La Vittoria Sara Nostra...