YENİ SUNUCU: ARAF (2023)
Re: YENİ SUNUCU: ARAF (2023)
ciddi anlamda bu oyuna yeni sunucu gelme ihtimali yok mudur ya? eminim o heyecanı yaşamak için bile binlerce kişi oyuna döner ben dahil.
- mirkan1453
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Bir ihtimal kardeş bir ihtimal, düşük bir ihtimal ama hala bir ihtimal daha var...
Not: Kendimi Ramiz Dayı gibi hissettim
O zaman bu şarkı benden @Afresiyab a gelsin.
[YouTube]https://youtu.be/XD7YVZLlma8[/YouTube]
aktarım kapalı güncellemelerin 1-1.5 yıl arayla geldiği yeni bir sunucu çok mu şey istiyoruz 
Zor be hocam...
- Alicavus
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Saygı Or Sevgi
İKV nin en efsane dönemi 39 dan sonra bitti. Keşke öyle bir imkan sağlansa eminim diğer sunucuların çoğu boşalacaktır.mirkan1453 yazdı: ↑28 Nis 2023 09:26 Meteora kadar olan güncelleme paketinin olduğu sınırlı sunucunun full çekeceği kanaatindeyim.
Tabi sunucu kapasitesini öyle ufak yapmamaları gerekecek.
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
- okan54kaplan
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Terk İ Diyar
Kardeşim benimmm ben 1-2 hesabımın transferini yaptım ama ona sıra geldiğinde kapatmışlar ben ne yapıyım ahahahah
Emin ol millet nostalji olması için 3-4 gün oynar bırakırr emin olabilirsin
Mcerezci yazdı: ↑28 Nis 2023 11:07Niye olmasın kardeşim. Eminönü kapandı diye millet ankaya geçti zaman geçirmelik takıldı orda. Sen yeni bir sunucu aç bakalım diğer sunucularda oyuncu kalacak mı? Yeterki açılsın ben karakterlerimden vazgeçmeye razıyım. 51 level şifacına gelecek olursak neden başka sunucuda karakter kasarsın ki şuan yeni başlayanlar da oyuncuların büyük çoğunluğu da eminönünde.okan54kaplan yazdı: ↑27 Nis 2023 13:27 Hiçbir işe yaramayacaktır, Anka oynadığımız gün ne oldu ? 2-3 gün bi hareketlilik sonrasında herkes salmaya başladı bunca insan hali hazırda emeği hesabı varken silip neden 0 dan başlasın ? Bu oyunun yöneticileri değil oyuncuların kendisi düşmandır bunu unutmayın bossları kaçıranda oyunculardır. Birbirine küfür edende oyunculardır. Her oyunda bunlar olacaktır. Ardı arkası kesilmeyecektir. Tek Çare Bütün sunucuları birleştirmek olacaktır.. 2 Aya yaklaşıldı aktarımlar kapalı diğer sunuculardaki hesaplarımı getiremiyorum 51 level şifacı tek başına sunucuda ne yapabilecek nasıl kasabilecek? Bu oyunun dertleri bitmez.
Sayın kendini vazgeçilmez sananlar. Vazgeçtiklerim referansımdır.
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
Neden olmasın herşey GM ellerınde.
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Aktarıma kapalı tertemiz yeni bir sunucu gelse eskilerden dönecek bir sürü kişi tanıyorum.
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
OlurIFonQzrail yazdı: ↑02 May 2023 18:52 Aktarıma kapalı tertemiz yeni bir sunucu gelse eskilerden dönecek bir sürü kişi tanıyorum.
kedi