Meteor Kütük Reçetesi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
02ARMA02
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Hamunaptra

Re: Meteor Kütük Reçetesi

Mesaj gönderen 02ARMA02 »

adimihatirla yazdı: 30 Nis 2022 02:28 eskiden oyunun ne kadar basit ve güzel bir ticaret sistemi vardı.

nadiren böyle değerli reçeteler düşerdi, onu üretmek için bir kişinin silahçı veya zırhçı çar açması gerekiyordu çünkü şimdiki gibi gbm-0b yoktu ve üretim puanlarını sıfırlayamıyorduk.

bu açılan çara insanlar o toplamaya çalıştıkları (o zamanın şartlarıyla 1-2 ay en az) madenleri getirip bir de 500 bin-1 m üretim parası verip itemi alırlardı.

madenciler vardı maden satan, üretimciler vardı üretim yapan ve bir de slot kesenler vardı. bu arada herkes ama herkes pvp savaş yapardı. klan savaşı, kabadayı modu olarak.

yani bakıyorum da çok basit ama tıkır tıkır işleyen bir sistemi vardı oyunun. bankanın önünde londra bankaları gibi ticaret yapılırdı.

vay be.

ekleme: bu dediklerim 2009'a kadar olan zamanlar için geçerlidir.
2009 değilde, kopya furyası çıktıktan sonra böyle kötü oldu
...COMANDANTE...

... Semsûr...
Kullanıcı avatarı
Emoscann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Trakya V Salvatore

Mesaj gönderen Emoscann »

adimihatirla yazdı: 30 Nis 2022 02:28 eskiden oyunun ne kadar basit ve güzel bir ticaret sistemi vardı.

nadiren böyle değerli reçeteler düşerdi, onu üretmek için bir kişinin silahçı veya zırhçı çar açması gerekiyordu çünkü şimdiki gibi gbm-0b yoktu ve üretim puanlarını sıfırlayamıyorduk.

bu açılan çara insanlar o toplamaya çalıştıkları (o zamanın şartlarıyla 1-2 ay en az) madenleri getirip bir de 500 bin-1 m üretim parası verip itemi alırlardı.

madenciler vardı maden satan, üretimciler vardı üretim yapan ve bir de slot kesenler vardı. bu arada herkes ama herkes pvp savaş yapardı. klan savaşı, kabadayı modu olarak.

yani bakıyorum da çok basit ama tıkır tıkır işleyen bir sistemi vardı oyunun. bankanın önünde londra bankaları gibi ticaret yapılırdı.

vay be.

Bir kaç betimlemene hayran kaldım resmen tüylerim diken diken oldu. Aynı dönemin oyuncuları olarak umarız yarın öbür gün bu keyfi kısa süreliğine de olsa yaşayabiliriz.
TRAKYA PAŞAELİ CEMİYETİ LONCA BAŞKANI
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Fianxinvariablex(2007-2010)
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

CIZIK yazdı: 09 Nis 2018 20:12 Resim
Şu reçeteye 2017 de 1000 lira verecek psikopatlar tanıdım bu oyunda.Koleksiyonculara bulaşılmaz.
Resim
Kullanıcı avatarı
Alicavus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen Alicavus »

Emoscann yazdı: 30 Nis 2022 13:08

vay be.

Bir kaç betimlemene hayran kaldım resmen tüylerim diken diken oldu. Aynı dönemin oyuncuları olarak umarız yarın öbür gün bu keyfi kısa süreliğine de olsa yaşayabiliriz.
Selamlar, eskiyi ne kadar anımsak da yine tadına doyum olmaz. Çünkü o zamanlar oyunu oyun olduğu için değil benimsendiğimiz için oynuyorduk. Şimdi ise oyunu oynayanlar sadece egolarını tatmin etmek için oynamakla beraber o kadar saygısız ve seviyesizleştiler bunun için kelimeleri kullanmak bile sadece zaman kaybı olacaktır.

Arz iken banka önünde oturup Lodos arkadaşlar muhabbet ederdim. Lodos olduktan sonra da yine aynı döngüyü sağlayabiliyorduk. Çünkü ne zaman savaş olduğunu ve ne zaman muhabbet olduğunu çok iyi bilirdik ve nezaketle karşılardık.

Bence oyun 49 lvl açıldıktan sonra gelen skiller vs ile savaşların bittiğini söyleyebilirim. Şimdi bazıları diyebilir sen ne anlarsın savaştan vs vs boş ver ben anlamayayım ama eski savaşların, em'lerin yerini hiç bir şey alamaz.
Bu konular uzadıkça uzayabilir...

Aliçavuş 'tan saygı ve sevgiler.
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...

Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.

Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.

ALİÇAVUŞ

Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
badcompany
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen badcompany »

Hala aktifmisin oyunda reis
Kullanıcı avatarı
Alicavus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen Alicavus »

badcompany yazdı: 31 Tem 2022 15:07 Hala aktifmisin oyunda reis
Merhaba,
Bana mı söylediniz ?
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...

Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.

Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.

ALİÇAVUŞ

Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
YigidoSivasli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen YigidoSivasli »

Zamanın da eski harman yansıtmak ban sebebi idi
LOSTinSPACee
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen LOSTinSPACee »

YigidoSivasli yazdı: 21 Ağu 2022 15:11 Zamanın da eski harman yansıtmak ban sebebi idi
Neden
MetalV
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen MetalV »

LOSTinSPACee yazdı: 22 Ağu 2022 23:47
YigidoSivasli yazdı: 21 Ağu 2022 15:11 Zamanın da eski harman yansıtmak ban sebebi idi
Neden

dengesiz silah. Oyundan kaldırmak için eski kütüğü getir daha iyi olan baltayı al diye yalancı bir görev eklediler

“Genel Etkileşim” sayfasına dön