2009 değilde, kopya furyası çıktıktan sonra böyle kötü olduadimihatirla yazdı: ↑30 Nis 2022 02:28 eskiden oyunun ne kadar basit ve güzel bir ticaret sistemi vardı.
nadiren böyle değerli reçeteler düşerdi, onu üretmek için bir kişinin silahçı veya zırhçı çar açması gerekiyordu çünkü şimdiki gibi gbm-0b yoktu ve üretim puanlarını sıfırlayamıyorduk.
bu açılan çara insanlar o toplamaya çalıştıkları (o zamanın şartlarıyla 1-2 ay en az) madenleri getirip bir de 500 bin-1 m üretim parası verip itemi alırlardı.
madenciler vardı maden satan, üretimciler vardı üretim yapan ve bir de slot kesenler vardı. bu arada herkes ama herkes pvp savaş yapardı. klan savaşı, kabadayı modu olarak.
yani bakıyorum da çok basit ama tıkır tıkır işleyen bir sistemi vardı oyunun. bankanın önünde londra bankaları gibi ticaret yapılırdı.
vay be.
ekleme: bu dediklerim 2009'a kadar olan zamanlar için geçerlidir.
Meteor Kütük Reçetesi
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Hamunaptra
Re: Meteor Kütük Reçetesi
...COMANDANTE...
... Semsûr...
... Semsûr...
- Emoscann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Trakya V Salvatore
Bir kaç betimlemene hayran kaldım resmen tüylerim diken diken oldu. Aynı dönemin oyuncuları olarak umarız yarın öbür gün bu keyfi kısa süreliğine de olsa yaşayabiliriz.adimihatirla yazdı: ↑30 Nis 2022 02:28 eskiden oyunun ne kadar basit ve güzel bir ticaret sistemi vardı.
nadiren böyle değerli reçeteler düşerdi, onu üretmek için bir kişinin silahçı veya zırhçı çar açması gerekiyordu çünkü şimdiki gibi gbm-0b yoktu ve üretim puanlarını sıfırlayamıyorduk.
bu açılan çara insanlar o toplamaya çalıştıkları (o zamanın şartlarıyla 1-2 ay en az) madenleri getirip bir de 500 bin-1 m üretim parası verip itemi alırlardı.
madenciler vardı maden satan, üretimciler vardı üretim yapan ve bir de slot kesenler vardı. bu arada herkes ama herkes pvp savaş yapardı. klan savaşı, kabadayı modu olarak.
yani bakıyorum da çok basit ama tıkır tıkır işleyen bir sistemi vardı oyunun. bankanın önünde londra bankaları gibi ticaret yapılırdı.
vay be.
TRAKYA PAŞAELİ CEMİYETİ LONCA BAŞKANI
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Fianxinvariablex(2007-2010)
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Fianxinvariablex(2007-2010)
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Şu reçeteye 2017 de 1000 lira verecek psikopatlar tanıdım bu oyunda.Koleksiyonculara bulaşılmaz.

- Alicavus
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Saygı Or Sevgi
Selamlar, eskiyi ne kadar anımsak da yine tadına doyum olmaz. Çünkü o zamanlar oyunu oyun olduğu için değil benimsendiğimiz için oynuyorduk. Şimdi ise oyunu oynayanlar sadece egolarını tatmin etmek için oynamakla beraber o kadar saygısız ve seviyesizleştiler bunun için kelimeleri kullanmak bile sadece zaman kaybı olacaktır.Emoscann yazdı: ↑30 Nis 2022 13:08Bir kaç betimlemene hayran kaldım resmen tüylerim diken diken oldu. Aynı dönemin oyuncuları olarak umarız yarın öbür gün bu keyfi kısa süreliğine de olsa yaşayabiliriz.adimihatirla yazdı: ↑30 Nis 2022 02:28 eskiden oyunun ne kadar basit ve güzel bir ticaret sistemi vardı.
vay be.
Arz iken banka önünde oturup Lodos arkadaşlar muhabbet ederdim. Lodos olduktan sonra da yine aynı döngüyü sağlayabiliyorduk. Çünkü ne zaman savaş olduğunu ve ne zaman muhabbet olduğunu çok iyi bilirdik ve nezaketle karşılardık.
Bence oyun 49 lvl açıldıktan sonra gelen skiller vs ile savaşların bittiğini söyleyebilirim. Şimdi bazıları diyebilir sen ne anlarsın savaştan vs vs boş ver ben anlamayayım ama eski savaşların, em'lerin yerini hiç bir şey alamaz.
Bu konular uzadıkça uzayabilir...
Aliçavuş 'tan saygı ve sevgiler.
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
ALİÇAVUŞ
(S.O.S)
-
- Salgın Koruyucusu
Hala aktifmisin oyunda reis
- Alicavus
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Saygı Or Sevgi
Merhaba,
Bana mı söylediniz ?
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...
ALİÇAVUŞ
(S.O.S)
ALİÇAVUŞ
(S.O.S)
-
- FareAdam Düşmanı
Zamanın da eski harman yansıtmak ban sebebi idi
-
- Salgın Koruyucusu
dengesiz silah. Oyundan kaldırmak için eski kütüğü getir daha iyi olan baltayı al diye yalancı bir görev eklediler