Meteor Kütük Reçetesi
- ikomanche
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Re: Meteor Kütük Reçetesi
Büyücülerin iksir içip direnç kolye takarak bossları tanklama saçmalığının önlemini 8 yıl sonra değil de zamanında yapsalardı hala herkes savaşçı oynuyor olurdu.
İKV
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011
Zamanında çok çok külfetli reçeteydi tabi seviye sınırı yükseldikçe bunları kimse aramaz olduğundan gereksinimlerini indirgemişler.
Ben de malzemesini getirene ücretsiz veriyorum. Belki koleksiyoncular kızacaktırbenibanladilar yazdı: ↑09 Nis 2018 12:39 Bende bu reçete olsa 15-20 tane üretim yapıp, oyuna yeni başlamış savaşçılara beleşe hediye ederdim.
Güzel kolleksiyonmuş gerçekten tebrikler.
Vay be ne günlerdi gerçekten.Full alman giyinip kütük yaran alan bi savaşçı gercekten kral oluyordu. Zamaninda kütük üretmek icin az malzeme toplamadik bee.Bos itemsiz kütük üretenler bile zengin olmustu sunucularında vay bee. O dönemde meteorda çok cekismeli arz lodos savaşları olurdu.hatta mor farenin tünellerde bile pusu kurulurdu gecenleri oldurmek için
Karakurku oldurmek için yedek guruplar filan hazirlanirdi.oyunu bende coktandir biraktim ama forumun hala bagimlisiyim.
Guncel olarak devam ediyomusun reis donus yaparsan sevinirim
Eski ve arkadaşları icadı herman serman icadı tungstenli kütük yaran reçetesi olan bir hesabım vardı eski mynet zamanından. Mynet hesabını mail hesaba geçiş döneminde geçiş yapmadığım için hesap silinmişti.
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Hamunaptra
- Emoscann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Trakya V Salvatore
Sene 2008-2009 yılları Beyaz Köşk sunucusunda ''Xsavaşçıx'' ona kütük yaran ürettirebilmek için sıraya dizilirdik. Eski Hermen-Serman, Hasan 2 Jandarma Ali Kütük Yaranlar için az maden toplamadık üretim bedelleri ödemedik.
Hey gidi günler gerçekten
Hey gidi günler gerçekten
TRAKYA PAŞAELİ CEMİYETİ LONCA BAŞKANI
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Fianxinvariablex(2007-2010)
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Fianxinvariablex(2007-2010)
- adimihatirla
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
eskiden oyunun ne kadar basit ve güzel bir ticaret sistemi vardı.
nadiren böyle değerli reçeteler düşerdi, onu üretmek için bir kişinin silahçı veya zırhçı çar açması gerekiyordu çünkü şimdiki gibi gbm-0b yoktu ve üretim puanlarını sıfırlayamıyorduk.
bu açılan çara insanlar o toplamaya çalıştıkları (o zamanın şartlarıyla 1-2 ay en az) madenleri getirip bir de 500 bin-1 m üretim parası verip itemi alırlardı.
madenciler vardı maden satan, üretimciler vardı üretim yapan ve bir de slot kesenler vardı. bu arada herkes ama herkes pvp savaş yapardı. klan savaşı, kabadayı modu olarak.
yani bakıyorum da çok basit ama tıkır tıkır işleyen bir sistemi vardı oyunun. bankanın önünde londra bankaları gibi ticaret yapılırdı.
vay be.
ekleme: bu dediklerim 2009'a kadar olan zamanlar için geçerlidir.
nadiren böyle değerli reçeteler düşerdi, onu üretmek için bir kişinin silahçı veya zırhçı çar açması gerekiyordu çünkü şimdiki gibi gbm-0b yoktu ve üretim puanlarını sıfırlayamıyorduk.
bu açılan çara insanlar o toplamaya çalıştıkları (o zamanın şartlarıyla 1-2 ay en az) madenleri getirip bir de 500 bin-1 m üretim parası verip itemi alırlardı.
madenciler vardı maden satan, üretimciler vardı üretim yapan ve bir de slot kesenler vardı. bu arada herkes ama herkes pvp savaş yapardı. klan savaşı, kabadayı modu olarak.
yani bakıyorum da çok basit ama tıkır tıkır işleyen bir sistemi vardı oyunun. bankanın önünde londra bankaları gibi ticaret yapılırdı.
vay be.
ekleme: bu dediklerim 2009'a kadar olan zamanlar için geçerlidir.