Meteor Kütük Reçetesi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Elesefi
İskele Babası
İskele Babası

Meteor Kütük Reçetesi

Mesaj gönderen Elesefi »

Yıllar yıllar önce oyundan kaldırılan bir eşyaydı kendisi fakat mevcut olanlar silinmemişti.

Başka Kütük Yaran reçetesi bulunduran kimse var mı dostlar ?

Resim
Kullanıcı avatarı
ikizler92
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Meteor Kütük Reçetesi

Mesaj gönderen ikizler92 »

39 Seviye döneminde sağolsun yönetici kardeşlerimiz dengesizliği hesaplayamadığı için savaşçıların yaklaşık bi 2 yıl süre kral olmasına sebep olmuştur bu kütük yaranlar.
Bu kütükler bırakın büyücüleri 100 canı olan şifacıları bile tek bir kritikle yere sümük gibi yapıştırırdı.Sonra hata yaptıklarını anlayıp oyundan kaldırsalarda iş işten geçmişti oyundan kaldırmaları sadece kütük yaranların fiyatını arttırmıştı hepsi bu :rage:

Bu kütük yaran reçetesi olanlar oyunda kral muamelesi görürdü hey gidi hey Teşkilatta gizit tazı ve eski hermen sermen kütüklar çok popülerdi eminönü sunucusunda ise etın palpa jandarma ali modeli kütükler popülerdi. İnsan o eski günleri özlüyor bee birdaha asla o günlerde yaşadığımız zevki yaşayamayız heralde. Bu kütük reçetesini görünce istemsizce duygulandımm :(

Bu arada Oyunda bir çok dengesizliğin olduğu dönemler hatırlarım ama 39 seviye döneminde savaşçı büyücü dengesizliğini hiç unutamam.Savaşçılar büyücülere durdurma atardı depar atardı garibim büyücüler ne kutubu var ne zihini ölmeyi beklerdi :unamused: :unamused:
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

İkizler92 asl kullanıcı arkadaşın dediğine katılıyorum. Büyücüler yetim çocuk gibi ne zırhı vardı ne bı tutunacak dalı vardı. Savaşçılar o zamanda şimdi de kral gibi ama. Büyücüler olmasa savaşçılar bir işe yaramayacağını çok iyi biliyor.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

MaHKuMII yazdı: 07 Nis 2018 07:11 İkizler92 asl kullanıcı arkadaşın dediğine katılıyorum. Büyücüler yetim çocuk gibi ne zırhı vardı ne bı tutunacak dalı vardı. Savaşçılar o zamanda şimdi de kral gibi ama. Büyücüler olmasa savaşçılar bir işe yaramayacağını çok iyi biliyor.
Grup bölgeleri olmasa bence büyücüler bu kadar önemli olmazdı
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
benibanladilar
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen benibanladilar »

TOLGARDA yazdı: 07 Nis 2018 08:08
MaHKuMII yazdı: 07 Nis 2018 07:11 İkizler92 asl kullanıcı arkadaşın dediğine katılıyorum. Büyücüler yetim çocuk gibi ne zırhı vardı ne bı tutunacak dalı vardı. Savaşçılar o zamanda şimdi de kral gibi ama. Büyücüler olmasa savaşçılar bir işe yaramayacağını çok iyi biliyor.
aynen zaten grup bölgesi çıkana kadar herkes savaşçı kasardı bende dahil.şuan herkes büyücü kasıyor.
Kullanıcı avatarı
RamazanBey
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: City Of Death

Mesaj gönderen RamazanBey »

Elesefi yazdı: 07 Nis 2018 03:34 Yıllar yıllar önce oyundan kaldırılan bir eşyaydı kendisi fakat mevcut olanlar silinmemişti.

Başka Kütük Yaran reçetesi bulunduran kimse var mı dostlar ?

Resim
Hangi server daydın
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

Resim
Kullanıcı avatarı
Elesefi
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Elesefi »

Konu Büyücü vs Savaşçıya doğru yol almış :). Ben genelde yaratıklarla uğraştığım için oyuncu karşılaşmaları hakkında pek fikir sahibi değilim ama savaşçıların çoğu kez büyücülere tek attığına şahit olmuşumdur. Eşyayı oyundan kaldırmak yerine keşke dengeleme getirselerdi ama onlarca rakam ile uğraşmak yerine tek eşyayı kaldırmak daha kolay bir yol tabi.
Sunucu: Teşkilat.
Kullanıcı avatarı
aetra
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen aetra »

Ayni receteden bende de var :). 180 Bin tutuyor ki kimi zaman daha ucuza mal ediyordum :))
:)
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

TOLGARDA yazdı: 07 Nis 2018 08:08
Bıçak kılıç ecel getiren latif bunlardan daha fenaydi😂 grup bölgesi olmasaydı hala büyücüler ezik ezik dolasacakti belki
Kullanıcı avatarı
benibanladilar
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen benibanladilar »

Bende bu reçete olsa 15-20 tane üretim yapıp, oyuna yeni başlamış savaşçılara beleşe hediye ederdim.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön