Arkadaşlar hepinize merhaba, sağlıklı günler dilerim.
Öncelikle oyun ne kadar eski güzel ve parlak günlerinden uzak noktalara gelmiş olsa da, çocukluğunu gençliğini benim gibi bu oyun içerisinde geçirmiş, dostluklar edinmiş, anılarını İKV sokaklarında biriktirmiş insanlar için bu oyunu bırakmak/unutmak gerçekten zor. Her ne kadar yeni çıkan güncel tüm oyunları oynayabilme potansiyelim olsa da, işten dönüp yemek yiyip bilgisayarın başına oturduğum 2-3 saat maalesef artık zulüm gibi geliyor, hiçbir oyundan zevk almıyorum. Ama İKV'ye tekrar başlama fikri, eski karakterlerimle devam etmek ya da sadece eğlencesine en baştan karakter açıp kasma fikri bile heyecanlandırıyor beni.
Oyunu 2018 Kasım-Aralık zamanlarında bıraktım. O dönem başlayan kopya olayları ve materyal düşme oranları bizi oyundan soğutmuştu. Depo karakteri olarak açtığım bir üyeliğe oyunu bırakan arkadaşımın m1,y2,m23 tılsımları, para, maden vb. eşyalarını aktarmıştım, fakat üyeliğin mailine erişemediğim için İKV Destek kısmından karakteri kurtarmak için talep oluşturdum. Henüz yanıt alamadım ama beklemekteyim, buradan da tekrardan Yönetim ekibinden birileri mesajımı okursa destek vermeleri için ricada bulunuyorum
Konudan sapmayayım, eski karakterlerim Teşkilat'ta. Oyuna tekrar başlanır mı? Eğer başlanırsa nasıl bir yol izlenmeli? (Karaköyde item üretimi ve boss gruplarına girmek için) Mesela büyücümün setlerini üretmek/düşürmek istesem bana ne kadara mal olur (maddi/zaman) ? Para kasmak için hangi madenleri çekmem gerekir?(eskiden gano/menekşe/jade falan değerliydi, şimdi f/p açısından en karlı hangi madeni çekmeliyim ? karaköy ya da eski madenlerden) Tılsım üretmek istesem hangi tılsımları üretmem gerekir? Diyelim ki kendim üretmek istedim, sonuçta eskiden üzerimde tuttuğum para artık pul oldu, kendim Xenotim kasıp, madenleri çekip, peptit vb. düşürüp üretmem ne kadar sürer? Tüm o zahmete girmeme değer mi? Yukarıda da bahsettiğim gibi hafta içi 2-3 gün (akşam 8-11 arası) , hafta sonu öğlen-akşam aralığında oynayarak bu serüvene tekrar başlanır mı?
Uzun oldu fakat şimdiden yanıt veren, yardım eden herkese teşekkür ediyorum. Duygularım yazmakla bitmez ama bir yerden başlamış oldum

herkese sağlıklı, mutlu günler dilerim.